Körömlakkok, manikűr

Hú tényleg, akkor nem biztos, hogy jó ötlet :neutral_face:

1 Likes

De gyönyörű mani, én látom a csillámokat :star_struck:

2 Likes

Köszönöm, élőben sokkal szebb, csak este jutottam el a festésig.:confused:

1 Likes

Nem baj, az a lényeg, hogy megcsináltad :heart:

1 Likes

Igen, jó érzés volt végre hobbizni ezzel és nemcsak a kötelező dolgokkal foglalkozni.:slight_smile:

2 Likes

Annyira megértelek :heart: Nekem is ezt adja, igazi kis nyugalom sziget :slight_smile:

2 Likes

A pasim szerint nekem ez a színezőm.:smiley:

2 Likes

:rofl: :rofl: :rofl:
No és a szemed meg az arcod? :smiley: Ott is jó színezgetni :smiley:

2 Likes

Pasihoz illően azt elfelejtette.:smiley:

2 Likes

Isten igazából ez a dizájn 1 vagy 2 hónappal ezelőtt lett volna aktuális, de hivatalosan még ősz van :slight_smile:20201124_130219

12 Likes

Nagyon szépséges lett ez a mani :heart_eyes: Nekem is még ősz van még, bár amilyen hideg van ma télikabit vettem fel :cold_face:

Nagyon szépséges lett! :heart_eyes:

@Alsace&Blanky: Köszönöm szépen! :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Szuper lett, nekem nagyon tetszik :slight_smile: Tényleg igazi őszi mani lett :slight_smile:

Irigyellek, még csak ma? :smiley: 5 napja már azt hordom, de én mondjuk iszonyat mód tudok fázni, szóval… :roll_eyes::joy:

A héten jött ez az Avonos csillámos lakk, már alig vártam, hogy kipróbáljam. :slightly_smiling_face: Csak lámpafénynél vakuval tudtam fotózni, így annyira nem jön át a valódi színe, meg élőben szerintem jobban csillog :grinning:
IMG_20201128_162701 IMG_20201128_162957

11 Likes

Nagyon jó színe van, de a kis Essence-nek is!

2 Likes

Juj nagyon szép ez az Avonos lakk, szupercsillogós :star_struck:

1 Likes

:milky_way:
Körömlakk résztvevői:
She alaplakk
Sally Hansen Slicks and stones
Masura Northern lights
She csillámos gél hatású fedőlakkja

Nehéz volt lefotózni, a fény minősége és esésén múlik mit mutat épp magából :slight_smile:

20201129_182423 20201129_100556

12 Likes

Nálam is kívánságlistás egy tejfehér shellac! Ki mennyire szereti? Télen vagy inkább nyáron?

2 Likes