Igen, nagyon szép!
Köszönöm
A minta és a diy végeredmény (a jobb oldali kép sokkal jobban tükrözi a bőrszínem, utálom, hogy ez a gyökér telefon nagyon sokszor ilyen forrázott kismalac rózsaszínbe rakja, mint a bal oldalon)
Nagyon szeretem az ilyen köztes színeket, mint ez a kékes szürke (CND Whisper), most már van itthon kékes szürke, szürkés kék szürkés lila
Úristen, ez mennyire szép Nem tudom, hogy csináltad a mintát, de minden tiszteletem, hogy ezt saját magadnak ilyen tökéletesen tudtad kivitelezni.
A múltkor írtad, hogy jó színérzékem van, hát nálad ezen felül hozzátenném a brutál jó kézügyességet!
Ó, köszönöm szépen!
Hát, ezt a kézügyességet én másképp élem meg de az tény, hogy könnyebb más kezén dolgozni (gondolom), mint a sajátodon, főleg bal kézzel… az a nagy bajom, hogy egy szép francia vég (még) esélytelen, ezért kénytelen leszek majd újra körmöshöz menni egyszer-egyszer.
A körömágyat könnyen ki lehet kaparni ezekkel a kis körömágyfeltolós fapálcákkal. De amire igazán büszke vagyok a mai nap : elkezdtem kipróbálni, hogyan fogok sávot húzni az ecsetemmel, és elsőre túl tömör lett. Erre jött az isteni szikra, hogy vágjak már bele cakkokat, és nagyjából be is vált. Van még régről egy ilyen kb. 1000 Ft-os, létező leggagyibb ecsetkészletem az Aliról, amibe tettek vagy 20 db műanyag ecsetet, ezeket most kedvem szerint használhatom csillámok felaplikálására vagy éppen kreatívan szétvágogathatom őket igény szerint
Forrázott kismalac Ezen nevettem bocsi
A manid pedig gyönyörű lett, hihetetlenül ügyes és kreatív vagy!
Ehhez a szürkés időhöz is jól megy!
Igaz, hogy sem az évszakhoz, sem az időjáráshoz nem passzol, de most ehhez volt kedvem.
Az enyem is hasonlo most.
Gellakk, es sima csillamos koromlakk (moyra sand effect).
Nagyon szép lett, még a nap is kisütött
Köszönöm, itt nálunk is süt
Megihletett @bernadettu kék manija, illetve van közös lakkunk is
Esti lámpafény és nappali kép a csillámok kedvéért Szivaccsal vittem fel a FUN lakkot, úgy gyorsan ment
Úúúú Csodaszép lett!
Nagyon szép lett
Hát ez gyönyörű
Elkészült a következő heti mani is. Sajnos kevés időm volt rá, ez meg is látszik a minőségén.
Használt lakkok:
Golden Rose Wow 78, 81 és Rimmel Sparkle Every day. Nem olyan lett a végeredmény, mint amit elképzeltem, a Rimmel lakk megtévesztő volt, nem gondoltam, hogy ennyire arany színűvé varázsolja a körmömet, én inkább a lila csillámok miatt kentem fel. (most használtam először)
Szerintem nagyon szép lett!
A Rimmel lakkot szivaccsal próbáltad? Vagy úgy aztán végképp aranykabátba burkol?
Köszönöm szépen Nem próbáltam még szivaccsal, de adok neki úgy is egy esélyt, bár lehet úgy még durvábban arany lesz.
Ezt is megértem, sikerült összedobni egy egyszerű manikűrt. Sajnos az ILNP Scarlet vöröses csillogását nem sikerült elkapni a kék Essence lakkon.
A gyűrűsujjon a Cupcake Polish Jubilee.