Körömlakkok, manikűr

Igen, nagyon szép! :star_struck:

1 Likes

Köszönöm :heartpulse:

A minta és a diy végeredmény :slight_smile: (a jobb oldali kép sokkal jobban tükrözi a bőrszínem, utálom, hogy ez a gyökér telefon nagyon sokszor ilyen forrázott kismalac rózsaszínbe rakja, mint a bal oldalon)
Nagyon szeretem az ilyen köztes színeket, mint ez a kékes szürke (CND Whisper), most már van itthon kékes szürke, szürkés kék :smiley: szürkés lila :smiley:
a020af1a7760495358ed0d7f143e5344 20201116_102842

14 Likes

Úristen, ez mennyire szép :heart_eyes: Nem tudom, hogy csináltad a mintát, de minden tiszteletem, hogy ezt saját magadnak ilyen tökéletesen tudtad kivitelezni. :slight_smile:
A múltkor írtad, hogy jó színérzékem van, hát nálad ezen felül hozzátenném a brutál jó kézügyességet! :hugs: :heart:

1 Likes

Ó, köszönöm szépen!
Hát, ezt a kézügyességet én másképp élem meg :grinning: de az tény, hogy könnyebb más kezén dolgozni (gondolom), mint a sajátodon, főleg bal kézzel… az a nagy bajom, hogy egy szép francia vég (még) esélytelen, ezért kénytelen leszek majd újra körmöshöz menni egyszer-egyszer.
A körömágyat könnyen ki lehet kaparni ezekkel a kis körömágyfeltolós fapálcákkal. De amire igazán büszke vagyok a mai nap :nerd_face: : elkezdtem kipróbálni, hogyan fogok sávot húzni az ecsetemmel, és elsőre túl tömör lett. Erre jött az isteni szikra, hogy vágjak már bele cakkokat, és nagyjából be is vált. Van még régről egy ilyen kb. 1000 Ft-os, létező leggagyibb ecsetkészletem az Aliról, amibe tettek vagy 20 db műanyag ecsetet, ezeket most kedvem szerint használhatom csillámok felaplikálására vagy éppen kreatívan szétvágogathatom őket igény szerint :grin:

4 Likes

Forrázott kismalac :smiley: Ezen nevettem bocsi :smiley:

A manid pedig gyönyörű lett, hihetetlenül ügyes és kreatív vagy! :heart_eyes:

1 Likes

Ehhez a szürkés időhöz is jól megy! :ok_woman:

1 Likes

Igaz, hogy sem az évszakhoz, sem az időjáráshoz nem passzol, de most ehhez volt kedvem. :slightly_smiling_face:IMG_20201117_185356 IMG_20201117_185513

10 Likes

Az enyem is hasonlo most. :slight_smile:
IMG_20201117_230852
Gellakk, es sima csillamos koromlakk (moyra sand effect).

10 Likes

Nagyon szép lett, még a nap is kisütött :blush:

1 Likes

Köszönöm, itt nálunk is süt :slightly_smiling_face:

Megihletett @bernadettu kék manija, illetve van közös lakkunk is :smiling_face_with_three_hearts:
Esti lámpafény és nappali kép a csillámok kedvéért :smiley: Szivaccsal vittem fel a FUN lakkot, úgy gyorsan ment :slight_smile:

20201121_095525 20201119_203048 20201120_125558

10 Likes

Úúúú :drooling_face: Csodaszép lett! :heart_eyes::heart_eyes::blue_heart:

1 Likes

Nagyon szép lett :heart_eyes:

1 Likes

Hát ez gyönyörű :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

1 Likes

@Melodee @Puszedli83 @Blanky Köszönöm szépen :blue_heart:

1 Likes

Elkészült a következő heti mani is. :slightly_smiling_face:Sajnos kevés időm volt rá, ez meg is látszik a minőségén.:neutral_face:
Használt lakkok:
Golden Rose Wow 78, 81 és Rimmel Sparkle Every day. Nem olyan lett a végeredmény, mint amit elképzeltem, a Rimmel lakk megtévesztő volt, nem gondoltam, hogy ennyire arany színűvé varázsolja a körmömet, én inkább a lila csillámok miatt kentem fel. (most használtam először)
IMG_20201122_101847 IMG_20201122_102220

15 Likes

Szerintem nagyon szép lett! :star_struck:
A Rimmel lakkot szivaccsal próbáltad? Vagy úgy aztán végképp aranykabátba burkol?

1 Likes

Köszönöm szépen :heart: Nem próbáltam még szivaccsal, de adok neki úgy is egy esélyt, bár lehet úgy még durvábban arany lesz. :neutral_face:

1 Likes

Ezt is megértem, sikerült összedobni egy egyszerű manikűrt. Sajnos az ILNP Scarlet vöröses csillogását nem sikerült elkapni a kék Essence lakkon.
A gyűrűsujjon a Cupcake Polish Jubilee.
20201122_210122

8 Likes