Körömlakkok, manikűr

Rozi és DörMögi :joy:

1 Likes

Köszönöm, bejáratos vagyok mindkettőhöz :grinning:

1 Likes

IMG_20201108_131052

A Polished for days és az Yves Rocher bleu succulent volt a kedvenc kombóm

9 Likes

Nekem mind nagyon tetszik, az első kép lakkjával van közös pontunk :blush: Én még nem próbáltam ki bevallom, de nagyon szép manit csináltál vele, valami hasonlót én is szívesen kipróbálnék majd.

1 Likes

Nekem is mindegyik összeállítás nagyon tetszik. :slightly_smiling_face:Az alsón lévő csillámos szín viszont tényleg különleges :slightly_smiling_face:

1 Likes

Mivel glitteres több réteg kéne belőle de nem lenne türelmem áztatni a lemosasnal az ujjaimat, így végül csak 2-2 körömre került illetve egy sötétkék lakkot használtam alapnak (Orly Indie)

Ha olyan tortaszelet alakú sminkszivacsra kenitek a glitteres lakkot, és a szivaccsal ütögetitek rá a körömre, nem olyan rémes lemosni (ha ismeritek a trükköt, bocsi).

4 Likes

Még mindig ismerkedek a géllakozással, de egyre jobban szeretem. A sötet szín miatt jobban látszanak a “hibák”, meg a pontatlanságom, de kifejezetten tetszik, hogy új dolgokat próbálhatok ki. A holo lakk pedig méltán illik ide, és fényben szikrázóan fényes :slight_smile:

20201112_073420

13 Likes

Nagyon ügyes vagy, szép lett a manid! :star_struck:

1 Likes

Szerintem nagyon szép lett, látszik hogy van érzéked hozzá. :slight_smile::heart:

1 Likes

@Alsace , @Blanky nagyon köszönöm :blush: :blush:

1 Likes

Tegnap este elkészült az új manim, enyhén szólva csúszással :roll_eyes: (10 napos volt a manim az előtte fotón).
Most kicsit szürke, a kinti időjárással meg hangulatommal harmonizáló összeállítást választottam.
Muszáj volt mesterséges fénynél meg vakuval lefotóznom, mert a holo lakk itt érvényesül csak igazán :heart_eyes:
inCollage_20201113_083344816
IMG_20201113_081908
IMG_20201112_200709 IMG_20201113_082456

18 Likes

Gyönyörű lett! :star_struck: Megszépítetted igazán ezt a szürke trutymákos időt!
A rózsaszín is olyan bájos :blush:

1 Likes

Hú, Neked még mindig nagyon jó színérzéked van! Nagyon tetszik ez az új kombó is! :star_struck:

1 Likes

Es milyen jo allapotban volt meg a 10 napos is! :open_mouth:
Nagyon igenyes minden manikur, amit csinalsz. Ugyes vagy!

1 Likes

@Alsace Köszönöm szépen! :heart_eyes: Hát igen, kell valami glitter vagy holografikus a szürke, szomorú időjárás mellé. :slight_smile:

@asianlover De aranyos vagy, köszönöm szépen! :heart:

@mlnda Nagyon szépen köszönöm! :heart_eyes: Igyekszem fejlődni ebben is, és meg is szerettem az az igazság, pedig régen utáltam körmöt festeni, ezért inkább körmöshöz jártam. :slight_smile: Meglepő módon tényleg 10 nap után sem pattogott le a körömlakk, de szerintem ez inkább a genetikának köszönhető, mint a technikámnak. :pleading_face:

1 Likes

20201107_143320

Első próbálkozások, sajnos még a körmöm melletti bőr harapdálásáról nem sikerült leszoknom, de remélem a lakkozás segíteni fog benne :).

9 Likes

Most ilyen számomra visszafogott nude lakkra volt kedvem, A fotón nem látszik, de ezek a kis darabkák úgy csillognak mintha kis tükrök lennének.
20201113_092732 20201113_185831

13 Likes

Ez nagyon szép lett, imádom a nude lakk + glitter kombót. :heart_eyes:

1 Likes

Köszönöm :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes