Rozi és DörMögi
Köszönöm, bejáratos vagyok mindkettőhöz
A Polished for days és az Yves Rocher bleu succulent volt a kedvenc kombóm
Nekem mind nagyon tetszik, az első kép lakkjával van közös pontunk Én még nem próbáltam ki bevallom, de nagyon szép manit csináltál vele, valami hasonlót én is szívesen kipróbálnék majd.
Nekem is mindegyik összeállítás nagyon tetszik. Az alsón lévő csillámos szín viszont tényleg különleges
Mivel glitteres több réteg kéne belőle de nem lenne türelmem áztatni a lemosasnal az ujjaimat, így végül csak 2-2 körömre került illetve egy sötétkék lakkot használtam alapnak (Orly Indie)
Ha olyan tortaszelet alakú sminkszivacsra kenitek a glitteres lakkot, és a szivaccsal ütögetitek rá a körömre, nem olyan rémes lemosni (ha ismeritek a trükköt, bocsi).
Még mindig ismerkedek a géllakozással, de egyre jobban szeretem. A sötet szín miatt jobban látszanak a “hibák”, meg a pontatlanságom, de kifejezetten tetszik, hogy új dolgokat próbálhatok ki. A holo lakk pedig méltán illik ide, és fényben szikrázóan fényes
Nagyon ügyes vagy, szép lett a manid!
Szerintem nagyon szép lett, látszik hogy van érzéked hozzá.
Tegnap este elkészült az új manim, enyhén szólva csúszással (10 napos volt a manim az előtte fotón).
Most kicsit szürke, a kinti időjárással meg hangulatommal harmonizáló összeállítást választottam.
Muszáj volt mesterséges fénynél meg vakuval lefotóznom, mert a holo lakk itt érvényesül csak igazán
Gyönyörű lett! Megszépítetted igazán ezt a szürke trutymákos időt!
A rózsaszín is olyan bájos
Hú, Neked még mindig nagyon jó színérzéked van! Nagyon tetszik ez az új kombó is!
Es milyen jo allapotban volt meg a 10 napos is!
Nagyon igenyes minden manikur, amit csinalsz. Ugyes vagy!
@Alsace Köszönöm szépen! Hát igen, kell valami glitter vagy holografikus a szürke, szomorú időjárás mellé.
@asianlover De aranyos vagy, köszönöm szépen!
@mlnda Nagyon szépen köszönöm! Igyekszem fejlődni ebben is, és meg is szerettem az az igazság, pedig régen utáltam körmöt festeni, ezért inkább körmöshöz jártam.
Meglepő módon tényleg 10 nap után sem pattogott le a körömlakk, de szerintem ez inkább a genetikának köszönhető, mint a technikámnak.
Első próbálkozások, sajnos még a körmöm melletti bőr harapdálásáról nem sikerült leszoknom, de remélem a lakkozás segíteni fog benne :).
Most ilyen számomra visszafogott nude lakkra volt kedvem, A fotón nem látszik, de ezek a kis darabkák úgy csillognak mintha kis tükrök lennének.
Ez nagyon szép lett, imádom a nude lakk + glitter kombót.
Köszönöm