Körömlakkok, manikűr

A legújabb szolid géllakkozás (szegény mutatóujjam nem bírta a strapát). Ennek kapcsán eszembe jutott, hogy csak én vagyok olyan, hogy ha mondjuk egy, max kettő körmöm letörik, de a többi szép hosszú, akkor nem reszelem le a többit, hanem hagyom felemásan amíg visszanő? Mondjuk ha már három körmöm “nyomi”, akkor már lereszelem az egészet egyformára :rofl:
20201106_194945

10 Likes

Nagyon szép és igényes lett :slight_smile:
Nem, nem csak Te csinálsz ilyet. Sőt, én nem lereszelem a nagyokat, hanem méretre vágom :laughing:

2 Likes

Ez most megnyugtatott :smile: sajnálom veszni hagyni a hosszú körmeimet egy elesett katona miatt :rofl:

2 Likes

Nagyon szép lett a manid :heart_eyes: a kis rövidke miatt semmiképp se aggódj, én módszeresen rövidebbre reszelem a mutatóujjaimon, mert így könnyebb sminkelnem.

2 Likes

Koszonom mindkettőtöknek :blush: ez még nekem eszembe sem jutott, szerintem nekem azért nem nőnek meg olyan hosszúra, vagy máshogy fogom az ecsetet, mert sosem zavartak szerencsére. Inkább a gépelésnél szokott néha zavaró lenni, de mire eljutok odáig, akkor már elkezdenek törni és akkor muszáj reszelni

2 Likes

Van amikor ujjbeggyel szeretem felvinni a festéket, akkor zavar, szerencsére még nem vitt ez a trendőrség a csonka köröm miatt :smiley: Most egy kicsit túl hosszúak, jövő héten biztos lereszelem. Szerencsére nem törik a körmöm, inkább csak egy idő után zavar, ha túl hosszú.

2 Likes

Nagyon szép lett a körmöd. :slight_smile:

1 Likes

Tényleg, ez eszembe sem jutott, olyankor én is ügyetlenkedek néha, főleg ha kicsi a pan😅

1 Likes

Köszönöm :blush:

@Alsace: ez a “vigyen el a trendőrség!” nekem is a szavam járása :)))

Nagyon szép lett a mani! Én is simán hagyok hozzánőni egy-egy csonka körmöt a többihez :slight_smile:
Egy különös háztartási felfedezést tettem: IKEA konyhabútorunk van, ez a fogantyú nélküli Voxtorp

Na, ez a dizájn nem kompatibilis a kocka körmökkel! :joy: állandóan letörik/betörik tőle a körmöm, ahogy nyitogatom, tiszta életveszély, ezért is tértem vissza a mandula formához :grin:
3 Likes

Nyugi én a nagy panekkel is kötekedek, néha bele is kaptam az olyan rossz :persevere:

1 Likes

Közben felkentem a tegnapi szerzeményt :slight_smile: A múltkori ILNP gyertyafény elhozta a valódi borzongást :smiley: Egy kis utóhalloweeni szellemjárta körömlakk :smiley: (Emily de Molly Sheer thrills)

20201107_103342

11 Likes

Azta, nagyon különlegesen néz ki :heart_eyes:

1 Likes

Gyönyörű! :star_struck:
Ez nem a zsibin volt?
Ha igen, akkor én ezt nézegettem, csorgó nyállal. Nem vagyok nagy körmös, de ez a lakk levett a lábamról. :heart_eyes:

1 Likes

@curlsandcurves Köszönöm :smiling_face_with_three_hearts:
@Key4U Igen zsibin vettem, Julcsitól olyan kis cukorborsó, kaptam ajándékba még egy kék-lila lakkot is :heartpulse: Én is így voltam vele, megláttam és ész nélkül le is ütöttem :see_no_evil:

1 Likes

Azta, de gyönyörű! :heart_eyes:Szerintem ez az egyik legkülönlegesebb lakk, amit eddig láttam, álomszép :heart:

1 Likes

Tegnap beugrott a kosaramba egy Misslyn lakk, 402-es gold digger színben. Úgy érzem, igényelné a fedőlakkot. Mit ajánlanátok drogériás vonalon?

Köszönöm, én is így érzek iránta pedig nem kevés lakk féltékeny most erre a kijelentésemre :smile:

Én Sally Hansen color therapy fedőlakkját használom, nagyon elégedett vagyok vele! Rozinál meg DörMöginél is kapható.

3 Likes

Én se szoktam lereszelni, sajnos a jobb mutatóujjamon rendszeresen beszakad a körmöm vagy letörik belőle egy kis darab.