A legújabb szolid géllakkozás (szegény mutatóujjam nem bírta a strapát). Ennek kapcsán eszembe jutott, hogy csak én vagyok olyan, hogy ha mondjuk egy, max kettő körmöm letörik, de a többi szép hosszú, akkor nem reszelem le a többit, hanem hagyom felemásan amíg visszanő? Mondjuk ha már három körmöm “nyomi”, akkor már lereszelem az egészet egyformára
Nagyon szép és igényes lett
Nem, nem csak Te csinálsz ilyet. Sőt, én nem lereszelem a nagyokat, hanem méretre vágom
Ez most megnyugtatott sajnálom veszni hagyni a hosszú körmeimet egy elesett katona miatt
Nagyon szép lett a manid a kis rövidke miatt semmiképp se aggódj, én módszeresen rövidebbre reszelem a mutatóujjaimon, mert így könnyebb sminkelnem.
Koszonom mindkettőtöknek ez még nekem eszembe sem jutott, szerintem nekem azért nem nőnek meg olyan hosszúra, vagy máshogy fogom az ecsetet, mert sosem zavartak szerencsére. Inkább a gépelésnél szokott néha zavaró lenni, de mire eljutok odáig, akkor már elkezdenek törni és akkor muszáj reszelni
Van amikor ujjbeggyel szeretem felvinni a festéket, akkor zavar, szerencsére még nem vitt ez a trendőrség a csonka köröm miatt Most egy kicsit túl hosszúak, jövő héten biztos lereszelem. Szerencsére nem törik a körmöm, inkább csak egy idő után zavar, ha túl hosszú.
Nagyon szép lett a körmöd.
Tényleg, ez eszembe sem jutott, olyankor én is ügyetlenkedek néha, főleg ha kicsi a pan😅
Köszönöm
@Alsace: ez a “vigyen el a trendőrség!” nekem is a szavam járása :)))
Nagyon szép lett a mani! Én is simán hagyok hozzánőni egy-egy csonka körmöt a többihez
Egy különös háztartási felfedezést tettem: IKEA konyhabútorunk van, ez a fogantyú nélküli Voxtorp
Na, ez a dizájn nem kompatibilis a kocka körmökkel!

Nyugi én a nagy panekkel is kötekedek, néha bele is kaptam az olyan rossz
Közben felkentem a tegnapi szerzeményt A múltkori ILNP gyertyafény elhozta a valódi borzongást
Egy kis utóhalloweeni szellemjárta körömlakk
(Emily de Molly Sheer thrills)
Azta, nagyon különlegesen néz ki
Gyönyörű!
Ez nem a zsibin volt?
Ha igen, akkor én ezt nézegettem, csorgó nyállal. Nem vagyok nagy körmös, de ez a lakk levett a lábamról.
@curlsandcurves Köszönöm
@Key4U Igen zsibin vettem, Julcsitól olyan kis cukorborsó, kaptam ajándékba még egy kék-lila lakkot is Én is így voltam vele, megláttam és ész nélkül le is ütöttem
Azta, de gyönyörű! Szerintem ez az egyik legkülönlegesebb lakk, amit eddig láttam, álomszép
Tegnap beugrott a kosaramba egy Misslyn lakk, 402-es gold digger színben. Úgy érzem, igényelné a fedőlakkot. Mit ajánlanátok drogériás vonalon?
Köszönöm, én is így érzek iránta pedig nem kevés lakk féltékeny most erre a kijelentésemre
Én Sally Hansen color therapy fedőlakkját használom, nagyon elégedett vagyok vele! Rozinál meg DörMöginél is kapható.
Én se szoktam lereszelni, sajnos a jobb mutatóujjamon rendszeresen beszakad a körmöm vagy letörik belőle egy kis darab.