Körömlakkok, manikűr

Mivel gyakorlatlan vagyok, amúgy se akarnék a nyomdázáshoz gél lakkot venni. De ha még gyorsan is szárad, akkor pláne nem :slight_smile:

1 Likes

az a baj, hogy nem tudom hogy a gél fedőlakk elmaszatolja-e a sima lakk nyomdamintát. de valamiért úgy rémlik, hogy igen - bár én nem moyra-t használok géllakknak.
úgy tudom, ha egyréteges a géllakk, nyomdázáshoz is megfelelhet. legalábbis a sárgától sötétebb fajta színeknél

1 Likes

Na, ezt viszont nem tudtam. Mondjuk még nagyon az elején vagyok, de akkor még olvasgatok a témában.

Pöttyöslabda hangulat géllakból :blush:
20201022_081508

13 Likes

IMG_20201007_203904
Itt pedig elrohadt viragok hangulata ugyancsak gellakkbol. :smiley:

16 Likes

Halott virágok illatáááát nyögik a fááááák…:smiley:

8 Likes

Ugyanez jutott eszembe :rofl: :rofl:

2 Likes

Jaj, de szép őszi színek! Ha rohadnak, ha nem, tökéletes a színharmónia! :star_struck:

1 Likes

őszintén szólva, sosem tettem még sima lakkal készült nyomdára gél fedőlakkot, de azt tudom hogy a kész mintát nagyon sok fedőlakk el tudja kenni. sajnos tényleg nem tudom biztosra, csak mintha egy videóban mondták volna…
mindenesetre, ha minden kötél szakad: létezik gél nyomdalakk is, pl a moyránál is

1 Likes

Én Seche Vitét használok fedőlakknak, nagyon sűrű, géles állaga van (aműgy nem géllak, hanem sima fedőlakk), és ha rögtön nyomdázás után kenem fel, az is elkeni egy kicsit a minták szélét, ezért mindig hadonászok és fújkálok egy kicsit, mielőtt felkenném.:slight_smile:

Félve mutatom meg az első alkotásomat nektek, de azért csak megteszem. Még minta nélkül, egyszerű színekkel, amiket amúgy szeretek. Kell még gyakorolnom, most már annak is örülök, ha egy hetet kb kibír.

20201023_160420

14 Likes

Nagyon tetszik ez az abszolút nude szín, igazán nőies, ápolt kinézetet ad. Mit használtál?

1 Likes

Köszönöm! :slight_smile:
Perfect nails LacGel-t, nagyon nude színben (151, ha minden igaz). Tőlük rendeltem meg az alapokat, körmösöm is tőlük használt ezt-azt :slight_smile:

1 Likes

Nagyon szep! Az egyszeruseg nem negativum, sot. :wink:

3 Likes

Köszönöm :slight_smile:
Ebben egyet értek. Nagyon kedvelem a natúr színeket, legyen szó ruhákról, lakkokról, vagy sminkről. Néha pedig jól esik megőrülni egy kicsit :slight_smile:

1 Likes

Nagyon szép lett! :slight_smile:
A nagyszerűsége az egyszerűségében rejlik. Igényes munka, gratula! :hugs:

1 Likes

Nagyon köszönöm :blush::see_no_evil:

1 Likes

Szerintem is nagyon szép lett, kis nőies. :slight_smile: Általában nálam is így működik, hogy egyik hét nudeosabb a mani , következő hét vadulós. :grin:

1 Likes

Köszönöm :slight_smile:
És milyen jó, hogy tudjuk így váltogatni a színeket :slight_smile:

1 Likes

Nagyon szép lett! Látszik, hogy milyen gyönyörűen rendbe lett téve a körömágy!
Bevallom, nekem az az egyik kedvenc részem a körmözésben :smile: a színeket kb. hetente váltom, a körömágy-rendezésre viszont csak 2 hetente veszem a fáradtságot, de egyszerűen imádok ránézni egy szépen kitisztogatott alapra :upside_down_face:

1 Likes