De jól néznek ki ezek a minták!
Ez a lakk kb mindenhogy jó, totál imádom már most tuti kell még ilyet beszereznem
Sajnos a naillandről is lehet rendelni
Köszönöm
És tök gyorsan el is készült ez volt a legjobb benne!
De cuki lett a rókakoma rajta! Szép ez a két szín együtt!
Egy baj van… Meghoztad a kedvem hozzá, hogy kipróbáljam.
Jajjj neeee Naillanden annyi mindent kinéztem már magamnak. Így sem rövid a listám, de most bővült ezzel is. Teszem hozzá, miattad van (ez is)!
Azt én is nagyon szeretem, ha gyorsan lehet extrán kinéző manikűrt készíteni, főleg hogy nekem minták készítésére nincs türelmem.
Egyébként az a helyzet, hogy nálam is kb folyamatosan lila lenne, mert mindig jéghideg a kezem.
Jövő heti manikűr Most melegebb színekre vágytam (főleg az egész heti csodás időjárás után).
Sajnos nem voltak túl jók most estefelé a fények, de most fejeztem be a lakkozást. Első fotó természetes fényben készült, második lámpafénynél. Használt színek Essence 38 Meant to be, 59 Sparks fly, Catrice 11 Go for Gold.
Illetve mai Rossmann kör áldozatai Alig várom, hogy leteszteljem őket is
Hú, de jó barnák! Nálam ami kint, az bent hasít a szürkeség
de a következő körben én is a csoki barnára gondoltam!
Persze persze, téged is úúúgy kell lökdösni a csillámok szedegetéséért “Utálom” a naillendet, kb mindent megvennék onnan
Most épp megint kiújult a körömlakkmániám, pedig azt hittem már túl vagyok ezen
Micsoda szép manikűr!!! Hát még az a rendelés
Majd mutasd meg milyen lesz a következő nálad is. A mostani is nagyon szép lett és szuperek a minták is.
Köszi szépen Rdel Young lakkokat még nem próbáltam, szóval remélem jól fognak működni.
Ne haragudjatok, hogy bele kotnyeleskedek az eddigi szépséges munkáitokba, de tanácsot kell kérnem. Otthoni géllakkozásra adom a fejem, viszont teljes homályban vagyok azzal kapcsolatban, hogy ha megveszem a Moyra nyomdalemez szettjét, amit a dm-ben kapni, azt én majd tudom használni? Ha valamelyikőtök okosabb mint én, és “útba igazítana” azt nagyon megköszönném
Igen, lehet nyomdázni géllakkra is, annyi, hogy ez esetben a készletben lévő fedőlakkot nem tudod majd használni (az sima körömlakk), de a saját géllakkod mehet a tetejére.
Nagyon köszönöm! Erre tippeltem én is, de inkább kérdezek.
Izgatott vagyok, de 5 év után felhagyni a megszokottal elég furcsa. (a körmösöm nem dolgozik tovább, eddig is gél lakkom volt.)
Szerintem ez egy nagyon jo fajta valtozas. Biztos elvezni fogod a gellakkozast, raadasul meg penzt is sporolsz vele.
Nem is voltam kifejezetten csalódott, mikor szólt, hogy tovább nem tud fogadni. Szeretek matatni amúgy is, meg új dolgokat kipróbálni, szóval tiszta haszon.
sima nyomdalakkot tervezel használni magához a nyomdázási folyamathoz, vagy géllakkot?
Háát… ez a nagy dilemmám. Nyilván a sima is megszárad, utána a fedőlakk meg mehet lámpa alá, de még nem tudom.
Igen, így. Talán a Moyra csomagban is le van írva, vagy egy youtube videóban láttam, nem emlékszem. Igazából a fedőlakkozással nem kell várni, a nyomdalakk pillanatok alatt megszárad tapasztalatom szerint.