Körömlakkok, manikűr

De jól néznek ki ezek a minták! :heart_eyes: :wolf::bear:

1 Likes

Ez a lakk kb mindenhogy jó, totál imádom már most tuti kell még ilyet beszereznem :money_with_wings:
Sajnos a naillandről is lehet rendelni :flushed: :zipper_mouth_face:

1 Likes

Köszönöm :smiling_face_with_three_hearts:
És tök gyorsan el is készült ez volt a legjobb benne! :grinning:

1 Likes

De cuki lett a rókakoma rajta! :fox_face: Szép ez a két szín együtt!

1 Likes

Egy baj van… :roll_eyes: Meghoztad a kedvem hozzá, hogy kipróbáljam. :grin:
Jajjj neeee :pleading_face: Naillanden annyi mindent kinéztem már magamnak. Így sem rövid a listám, de most bővült ezzel is. Teszem hozzá, miattad van (ez is)! :smiling_imp::grin::face_with_hand_over_mouth:

1 Likes

Azt én is nagyon szeretem, ha gyorsan lehet extrán kinéző manikűrt készíteni, főleg hogy nekem minták készítésére nincs türelmem. :grin:
Egyébként az a helyzet, hogy nálam is kb folyamatosan lila lenne, mert mindig jéghideg a kezem. :joy::joy:

2 Likes

Jövő heti manikűr :slightly_smiling_face: Most melegebb színekre vágytam (főleg az egész heti csodás időjárás után).
Sajnos nem voltak túl jók most estefelé a fények, de most fejeztem be a lakkozást. :slightly_smiling_face: Első fotó természetes fényben készült, második lámpafénynél. Használt színek Essence 38 Meant to be, 59 Sparks fly, Catrice 11 Go for Gold.
IMG_20201017_171555 IMG_20201017_171758 IMG_20201017_173351
Illetve mai Rossmann kör áldozatai :roll_eyes::crazy_face: Alig várom, hogy leteszteljem őket is :slightly_smiling_face:
IMG_20201017_153329

12 Likes

Hú, de jó barnák! Nálam ami kint, az bent :slight_smile: hasít a szürkeség :slight_smile: de a következő körben én is a csoki barnára gondoltam!

1 Likes

Persze persze, téged is úúúgy kell lökdösni a csillámok szedegetéséért :smiley: “Utálom” a naillendet, kb mindent megvennék onnan :rofl: Most épp megint kiújult a körömlakkmániám, pedig azt hittem már túl vagyok ezen :rofl:

1 Likes

Micsoda szép manikűr!!! Hát még az a rendelés :star_struck:

1 Likes

Majd mutasd meg milyen lesz a következő nálad is. :slightly_smiling_face: A mostani is nagyon szép lett és szuperek a minták is. :heart_eyes:

Köszi szépen :heart_eyes: Rdel Young lakkokat még nem próbáltam, szóval remélem jól fognak működni. :slightly_smiling_face:

Ne haragudjatok, hogy bele kotnyeleskedek az eddigi szépséges munkáitokba, de tanácsot kell kérnem. Otthoni géllakkozásra adom a fejem, viszont teljes homályban vagyok azzal kapcsolatban, hogy ha megveszem a Moyra nyomdalemez szettjét, amit a dm-ben kapni, azt én majd tudom használni? Ha valamelyikőtök okosabb mint én, és “útba igazítana” azt nagyon megköszönném :slight_smile:

1 Likes

Igen, lehet nyomdázni géllakkra is, annyi, hogy ez esetben a készletben lévő fedőlakkot nem tudod majd használni (az sima körömlakk), de a saját géllakkod mehet a tetejére.

1 Likes

Nagyon köszönöm! :slight_smile: Erre tippeltem én is, de inkább kérdezek.
Izgatott vagyok, de 5 év után felhagyni a megszokottal elég furcsa. (a körmösöm nem dolgozik tovább, eddig is gél lakkom volt.)

4 Likes

Szerintem ez egy nagyon jo fajta valtozas. Biztos elvezni fogod a gellakkozast, raadasul meg penzt is sporolsz vele. :slight_smile:

1 Likes

Nem is voltam kifejezetten csalódott, mikor szólt, hogy tovább nem tud fogadni. Szeretek matatni amúgy is, meg új dolgokat kipróbálni, szóval tiszta haszon. :slight_smile:

4 Likes

sima nyomdalakkot tervezel használni magához a nyomdázási folyamathoz, vagy géllakkot?

1 Likes

Háát… ez a nagy dilemmám. Nyilván a sima is megszárad, utána a fedőlakk meg mehet lámpa alá, de még nem tudom.

Igen, így. Talán a Moyra csomagban is le van írva, vagy egy youtube videóban láttam, nem emlékszem. Igazából a fedőlakkozással nem kell várni, a nyomdalakk pillanatok alatt megszárad tapasztalatom szerint.

1 Likes