Körömlakkok, manikűr

Igen lehet ez a kulcsa a dolognak, ha túl hosszú volt, engem zavart, mert belekaptam a szemfestékbe néha. No meg az egyéb alkotói tevékenységek nehezen mentek szép hosszú körmökkel, így marad egy közepesen hosszú.

Ó a képen ilyen unikorn skin lakknak nézett ki, eltávolítónak igencsak csini a dizájn :smiley:

(Láttam neked is az erős köröm + “3 szál haj” eset áll fenn, dettó nekem is. Ha megmosom, akkor egész okés, mert göndör, de ha lelapul ajaj… :frowning: )

1 Likes

Neked valóban csodaszép a hajad, mindig irigykedem kicsit a fotóid láttán. :smile: :heart:

Nagyon átérzem, annyi különbséggel, hogy nekem szögegyenes a hajam, így már mosás után is lapos. :face_with_hand_over_mouth:
Épp a körkefés beszárítást próbálom minél jobban megtanulni, mert az segít egy kicsit, hogy normálisabban nézzen ki a hajam. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Nem egyszerű nőnek lenni basszus :smiley: :smiley:
Biztos nagyon szép a hajad klassz, hogy megtanulod ezt is :blush:

1 Likes

Valakinek van valami ötlete, hogyan lehetne a körömlakkot tartósabbá tenni? Mármint az én problémám az, hogy az utóbbi időben bármivel próbálkozom, sok körmömről gyakorlatilag egyben tudom lehúzni a körömlakkot :sob: Baromira elkeserítő…

Próbáld meg megbuffizni a felszínét! Nem mondom, hogy feltétlenül jót tesz, de óvatosan még belefér. Csak tényleg nagyon keveset, mert a sima lakkal nem fogod tudni szépen kiegyenlíteni a felszínét, ha nagyon összekaristolod. De, ha egyenetlen a felület, akkor jobban tapad az anyag.

1 Likes

Megpróbálom, köszi!
Már agyamra megy az egész, csiszoltam, használtam alaplakkot, nem használtam alaplakkot, több réteg, egy réteg, top coattal vagy anélkül, lassan minden megvolt… :smiley:

A bufferezés szuper ötlet, amit @asianlover írt.:slightly_smiling_face: Nekem emellett még van egy-két ilyen nagyon fontos lépésem, ami rengeteget segített. Közvetlenül alaplakkozás előtt köröm zsírtalanító folyadékkal áttörlöm a körmeimet, és vigyázok arra hogy ne érjek már hozzájuk semmivel.:slightly_smiling_face:
A másik, hogy az alaplakkal, az első réteg színnel és a fedőlakkal is “lezárom” a körmeim végét. :roll_eyes: Nem tudom, hogy magyarázzam el, de a lenti videóban is minden köröm kifestése után megcsinálja a csaj, tőle tanultam. Szebb is lesz a festés és tartósabb. :slightly_smiling_face:

7-8 naponta festem a körmeimet, de csak mert megunom a színt, kb 10-11 napot bírja amúgy. Ez most 7 napos jelenleg és tök egyszerű Golden Rose meg Catrice lakkokkal készült. :slightly_smiling_face:
IMG_20201016_182050
13 Likes

Wow, na ezt is mindenképpen kipróbálom! Azt hiszem géllakkozásnál is csinálják ezt, szóval biztosan van értelme :smiley: Főleg, hogy látom, hogy eszméletlenül jól bírja a körmödön a lakk :smiley:

1 Likes

Nagyon remélem, hogy neked is be fog válni :slight_smile:

1 Likes

#posmanipéntek
Tegnap ki is próbáltam a Cirque Colors lakkot. Nehéz volt lefotózni mert most éppen amúgy világoskék az egész, szóval hideg vízben mostam kezet (akkor az egész lila lesz hirtelen) de elillan mire kiérek a fürdőből és csak a széle marad lilának. Azon nevettem, hogy jó indikátora ez, hogy milyen a keringésem :smiley: Ha fázom belilul a körmöm is :smiley:

t20201017_093659

20201017_083851

11 Likes

Huuu, ez nagyon menő! :star_struck::star_struck: Állati jól néz ki! :star_struck: Amúgy tényleg, így szemmel látható a vérkeringés. :grin::grin:

1 Likes

Nekem is volt amúgy ilyen alaplakkom, és ott - tapasztalati tény - egyértelműen az alaplakk volt a ludas. Ha használtam, egyben lejött, mint egy matrica, ha nem, nem volt gond. Nem tudom, milyen gyökér lakkok ezek :grin:
Nekem ez a zsírtalanító folyadék nagy mumusom. Olyan szinten kiszárítja a körmöm, szó szerint az életet is kiszívja belőle, aztán törik/pattog/reped, mint a fene.

1 Likes

Köszi :smiling_face_with_three_hearts: :kissing_heart:
Tudtam, hogy tetszeni fog mert szép kééék :blue_heart: Vannak benne amúgy pici csillámok, de legközelebb lehet ráteszek egy csillámos fedőlakkot is :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

:blush: Most ez lehet, hogy béna kérdés, de ha teszel rá csillámot, ugyanúgy megmarad a varázslat? :thinking:

Szerintem igen, amúgy matt lakk, de tettem rá fényes fedőlakkot és megmaradt a varázslat, innen bátorkodom csillámokkal meghinteni :crazy_face:

Jhaaaa! :sweat_smile: Azt hittem, hogy ez önmagában van felkenve. :slight_smile: Ez tök jó akkor, hogy bármit kenhetsz rá, úgyis megmarad a varázslat.:mage:‍♂
Csillámokkal igazi bomba lesz :bomb::sparkles:, de szerintem így sem rossz. :blush:

1 Likes

A legutóbbi két dizájn. Ma csináltam ezt a szürke-rózsaszínt, először soknak tűnt 2 rózsaszín, aztán amikor a másikat csak 1-gyel csináltam meg, azt meg kevésnek éreztem :grin: most már így maradok.20201011_130750 20201017_145915

11 Likes

néha én is így járok, ilyenkor pöttyök kerülnek a “hiányzó” színből az egyik ujjamra amelyiken a másik szín az alapszín. (ja, és dotting tool helyett hullámcsatot szoktam használni, ugyanolyan jól működik)

1 Likes

Hú de király ez a mani, nagyon menő és különleges. :heart_eyes:

1 Likes