Igazad van bakker, fel sem tűnt, hogy így “linkelted”, látszik hogy nem aludtam valami sokat az éjjel
Mindenesetre nagyon szépek, glitterrel meg speckó effektekkel engem kilóra meg lehet venni.
#manikűrpéntek
Ma kipróbáltam ezt az essence lakkot, hihetetlenül csillog élőben, csak szegény kis telefonom nem bírja a csillámok szikráit
Aranyfátyol rétegen ülnek a sok kis csillámok. Catrice Iconails sötétkék alapot használtam. Pont úgy néz ki, mint amikor éjszakai járattal jöttem/mentem haza és Budapest fényei látszódtak a repülőből nézelődve
De széééép lett! Tényleg olyan, mint az éjszakai fényvilág.
Hehe, jó a hesssteg.
Köszönöm
A Mestertől kölcsönöztem
Mostanában csak pénteken vagy szombaton van időm áldozni a lakkistennő oltárán innen jutott eszembe
Tökéletes választás volt …a mester is és a hesssteg is.
A lényeg, hogy rendszeresen áldozz az égieknek.
Bizony különben legközelebb megbüntetnek, hogy a fél napos manikűr másnapra lepattogzik
Ez nagyon szép lett Jaj de imádom a csillámos lakkokat, azok minden feldobnak.
Nálam is most volt manikűrözés, majd nappali fénynél fotózom holnap
Juj de jó, te is ma maniztál
Várom a képeket majd nagyon
Én is imádom a csillámokat, a legújabb őrületem a csillámos fedőlakk, vettem is vagy 6félét belőle, apránként eljutok mindnek a kipróbálásáig
Egyetértek, a csillámos fedőlakkok a legjobbak (kivéve mikor le kell mosni őket
)
Ma rendszereztem és takarítottam ki a sminkes és körömlakkos fiókokat is, így végre számomra sokkal átláthatóbb lett. Ehhez képest elég basic lett a mostani manim.
Hű mennyi lakk
A lemosással én is így voltam, aztán Amadea mondta, hogy a lemosóval átitatott vattát be kell rátenni a páciensre és alufóliával bebugyolálni. Kicsit így hagyni és könnyen le lehet mosni. Azóta elszabadult csillámfronton a pokol nálam
Köszi a tippet, jövő pénteken ki is fogom próbálni, az egyik körmömön pont csillámos fedőlakk van.
És ez lett a következő heti mani, semmi extra, világos színekre vágytam a múlt heti sötétkék után.
Nagyon szép lett
Jól néz ki az a vipera lakk is nagyon
Csodaszép hosszúak a körmeid! Én bevallom folyton lereszelem őket, pedig annyival szebb így, hosszan, mint a tied
De gyönyörű körmeid vannak!
Az enyém törik össze-vissza…
Bár mióta a fogyi miatt jobban odafigyelek, hogy mit eszek, és multivitaminnal is rásegítek, mintha jobb lenne.
Én is nagyon irigylem a körmeidet! Nekem ilyen szépen csak erősített gél lakkal tudott megnőni, egyébként törik nekem is Most megpróbálok azért valami haj- és körömerősítőt szedni, hátha. Addig nem is festem a körmöm, mert még a lakk is lepattogzik róla 1 nap alatt
Aranyos vagy, köszönöm szépen
Én röviden nem bírom elviselni a körmeimet, valahogy annyira hozzászoktam, hogy mindig hosszú. Van az a hossz, ami már engem is zavar egyébként, de ez pont az amivel elégedett vagyok.
A Vipera nem lakk, hanem kutikula eltávolító zselé, minden heti manim kelléke.
Köszönöm szépen!
Hát nálam ez genetika, apukámtól örököltem a formáját és erősségét is, cserébe van kb 3 szál hajam amit naponta, kétnaponta kell mossak. Egyébként a körmöm az egyetlen olyan testrészem amit valóban szeretek magamon.
Ami segíthet (legalábbis nekem a körmeimre is hatással volt, bár a fogyás miatt vettem a bőrömre), az a kollagén napi szintű használata (én Gymbeam és Peak kollagént használtam az elmúlt fél évben kb.)
Nekem is jó szarok a körmeim alapjáraton, de van az Artdeco-nak egy Repair&Care alaplakkja, az teljesen megváltoztatta az életemet ha szünetet tartok géllakban, mindeg ezt használom, egy csoda! Most van is akció Glamour napon a Müllerben. Valami ilyesmi a doboza:
Na ezt akkor még be is újítom, ha ennyire szuper.
Köszönöm a tippet!
Gyorsan le is mentettem magamnak, bár a kuponom már elhasználtam.
Én GAL kollagén peptidet eszek napi 10 grammot, de még csak 2 hónapja. Azért így is érzek változást, de inkább mintha a narancsbőröm lenne jobb állapotban. Meg a térdemnek tett nagyon jót.
Én a hajamat szeretem nagyon magamon, amit a szüleimtől optimálisan sikerült örökölni: dús, mint anyukámé, de kezelhető, mint apukámé.
A két nővérem nem volt ilyen szerencsés (az egyik apukám kezelhető, de kevés haját, a másik anyukám dús, de drót erősségű haját örökölte).