Körömlakkok, manikűr

ez új? csinálom már egy ideje, csak nem mertem eddig megosztani :smiley:
mi legyen a neve ennek a póznak? a majdNEM-fityisz kicsit snassznak tűnik :joy:
p.s.: legközelebb talán megpróbálom szebbre, lazábbra, elegánsabbra tartani a kezemet

2 Likes

Itt van az ősz, itt van újra: khaki zölddel köszöntöm :slight_smile:
20200921_130241 CND Cap & Gown és Banana Clips, arany transzfer fólia és arany szegecs

11 Likes

Nálam visszatért a nyár egy kis ananásszal kiegészítve :sweat_smile:20200922_202512

14 Likes

Ki is próbáltam ma az Essence Glamaxyt, nagyon szemfüles volt @bernadettu , köszönöm :kissing_heart:

20200925_145450

(Sajnos nem emlékszem ki ajánlotta az alufóliásos lemosós pácolást a makacs csillámokra, de állatira bevált, így már gyakrabban kenek fel ilyen levakarhatatlan csillámlakkot mint a Cupcake meg a társai :star_struck: )

9 Likes

Egyszer írtam, hogy van alufóliás megoldás, de lehet, hogy más is említette.
Jól mutat együtt ez a 2 szín.:slight_smile:

1 Likes

Ó tényleg! :heartpulse: Mindenesetre köszönöm a tuti tippet, olyan frusztráló volt a csillámok vakarása.
Örülök, hogy tetszik a kombó :blush:

1 Likes

Új CN beszerzésemmel készült körmök, élőben sokkal szebb, nem vagyok valami jó fotós.
IMG_20200926_192040

8 Likes

Kellett nekem megszólalni, hogy régen nyűgözött le új lakk, innen tudnék válogatni, csak 14 USD a szállítási költség az eredeti oldalon…:

1 Likes

Huh, én is tudnék csipegetni, ne lenne olyan drága a szállítás :frowning: Hátha Naillandre is befut pár db.

1 Likes

20200929_072852
20200929_072903
A heti mázolmány. Masura Cake Pops, Moyra fekete és sápatag arany nyomdalakk, Seche Vite fedőlakk és MoYou Flower Power 03-mas nyomdalemez.

10 Likes

Előző heti (első fotó) kis visszafogott manikűr után a jövő heti elég durvára sikerült :grin: nem igazán szoktam kékre festeni a körmeimet, az előző heti színek közelebb állnak a szívemhez.

Viszont ezek a Golden Rose WOW kis mini lakkok nagyon durván pigmentáltak, rengeteg színem van belőlük és eddig mindegyikkel nagyon elégedett voltam. 2 réteg szín van mindig a körmeimen.
IMG_20200926_170355
IMG_20201003_104602 IMG_20201003_152201

11 Likes

:star_struck::star_struck: Hozzám a második kép színvilága áll közel, kék az egyik kedvenc színem. Azt kell mondjam, hogy ez valami gyönyörűséges lett! :heart_eyes::heart_eyes: Különösen a Lovely lakkon akadt meg a szemem, ezzel a Golden Rose párosítással nagyon jól néz ki! :blush::ok_hand:

1 Likes

Köszi szépen :heart_eyes: A Lovely lakkot most használtam először, nagyon szép egyébként, bár kicsit másra számítottam, azt hittem lilás kék lesz, amilyennek kívülről látszik, de a körmömön sajnos a lilás beütés nem érvényesül. Ettől függetlenül tetszik az árnyalat így is :slightly_smiling_face:

1 Likes

Őszi körömöltözet :slight_smile: Masura Blossoming tree csillámos+mágneses (bordó-arany) lakkja. A fotón nem jön úgy át a tigrisszem, de nagyon hasonlít ahhoz a kőhöz :slight_smile: :tiger:

20201004_092212

10 Likes

Szépséges!

1 Likes

De szép, hosszú körmeid vannak! Nekem is a rosegold manikűr tetszik jobban.

1 Likes

IMG_20201004_143053

A Holo Taco és a vörös/ bordó manikűr voltak a kedvenceim

6 Likes

@Blanky itt van pár kép ahol a unicorn skin toppereket használtam, nemrég feltettem egy képet ahol a kollekció fehér illetve Indigo lakkjara kentem fel

1 Likes

Nagyon szépek, nekem is a bordós összeállítás a kedvencem a 3 közül. :slightly_smiling_face:
Illetve megkeresem a Holo Tacos fotódat is mindenképp. :slight_smile:

Elvileg ha a kommentem sarkában a kis nyilra kattintasz ahol kvázi magamnak válaszolok akkor oda dob a régebbi bejegyzéshez

1 Likes