Körömlakkok, manikűr

17-12-09-cec7d8b1-3d60-4c62-a7d8-eea915e8d161
17-12-15-e685d757-2c13-4f8d-9e7e-7ab68dce9dbe

2 Likes

De kár, hogy béna vagyok a nail artban :smiley: Ellenben az essence lakkra rákérdeztem hol lehet átvenni személyesen :blush:

1 Likes

A körmeimet már elérte az őszi hangulat :blush:20200903_111615

13 Likes

@Alsace, ne haragudj, már nincs meg a kék Cupcake Polish körömlakk (látszik, hogy milyen gyakran nyúlok mostanában a lakkjaimhoz…). Valószínűleg nem tudtam eladni és neki ajándékoztam a kolléganőmnek.
Bocsi!

1 Likes

Semmi gond, köszönöm, hgy megnézted :heart:

1 Likes

Szuper ez az őszi köröm! A díszítő matrica?
Én még csak a kék szilváknál tartok :slight_smile: meg szerintem még a jövő héten bevállalok egy utolsó napsárgát - körmön vagy lábon, ezt még nem sikerült eldöntenem :slight_smile: - és valami khaki kombóra gyúrok még szeptember végére. 20200910_114025

9 Likes

Igen, a crystalnails jewel sticker-je. Nagyon tetszik ez a királykék szín, nagyon ügyes vagy

1 Likes

Köszi!
Most én is bematricáztam :slight_smile: ezt még be tudom vállalni, de a nyomda már meghaladja a képességeimet :joy:
Igazából szilvakék csak sajnos a kép torzít.

A heti manikűr. Olyan régen csináltam, hogy még a párom is megjegyezte, a főni meg azt hitte, körmösnél voltam (és megkérdezte, randim lesz-e, mert szerinte még ki is voltam öltözve).
(Még hogy a pasik nem figyelnek az apró részletekre…)
20200909_163202
Az alap a Colors by Llarowe Ben Affleck is Sheila’s Homeboy gyönyörűséges lineáris holo lakkja, amit persze nem sikerült lefotóznom rendesen, de tényleg így néz ki:

Emellett egy rétegben fed és szépen terül, még alig kopott meg, pedig közel egy hete rajtam van. A fehér nyomdalakk Color Alike, a nyomdalemez MoYou.
9 Likes

Hú! Ez aztán 10 pontos! :star_struck:

Naagyon szépek a CL lakkok.:slight_smile:

E heti:
20200914_165814

12 Likes

Nagyon jó!
Ez milyen körömlakk?

Egy Golden Rose. Sajnos nem csúcsminőség, a fedőlakk majdnem felszedte (a többi lakkal nem szokott ilyen történni, ezért fogom a GR-ra), de végül egyben maradt.

1 Likes

Pedig nagyon szép lett!!!

Köszi.:slight_smile: Ami nagyon meglepett, hogy Moyra lemezzel és nyomdalakkal csináltam a mintát és gond nélkül feltapadt a párnára, utána meg a körmömre, pedig régen nem akart működni… lehet, hogy csak a saját nyomdalakkja kellett hozzá.

1 Likes

Brutál jó! Én is akartam kérdezni, hogy milyen lakkal és lemezzel készült, mert nagyon menő :slight_smile:

(Persze utána láttam, hogy már leírtad :smiley: )

1 Likes

Köszi.:slight_smile: Ezer éve nem vettem lakkot, ez is a régi készletből van, halványarany Moyra fedőlakk és talán Textures a Moyra nyomdalemez neve.

1 Likes

swatcholgattam pár napja, ez lett belőle:
20200915_184618
most már azért kopott egy kicsit. igazából csak azért osztom meg, mert a hüvelykujjamon kívül a többi ujjamon olyan metallix körömlakk van, amit kínaiban vettem. és nem tettem rá fedőlakkot, magától ilyen reflektív! hát még ha tettem volna rá fedőréteget!
amúgy a mutató- és középső ujjamon más árnyalat van elvileg, mint a gyűrűs- és kisujjamon. de csak nagyon specifikus világításban látszik, hogy utóbbi kissé rózsásabb beütésű

up:nen fityisz akar lenni! tényleg :smiley:

5 Likes

:joy: ezzel a pózzal új horizontot nyitottál a körömfotózásban :joy:

1 Likes