Körömlakkok, manikűr

Jujj, a reszeléssel nekem sincsenek túl jó tapasztalataim, főleg otthon :smiley: egyszerűen képtelen vagyok a széleket úgy megcsinálni, hogy ne sértsem fel a kezemet minden irányból. Mondjuk az is igaz, hogy nem csiszológéppel nyomom :face_with_raised_eyebrow:

2 Likes

IMG_20200816_105334

Most a Masura Magic Thistle és Kiko Pearly golden sesam a fúvós hangszer mintával a kedvencem.

5 Likes

Huuhhh, nagy nehezen sikerült lemosni a lakkot. :hot_face: :smiley:
Nem adta könnyen magát a kicsike, lemosóval érintkezve átment érdes, “homokos” állapotba. Nem adtam fel, és én győztem. :muscle: Még mindig csillogok, pedig kezet mostam. :smiley:
Nem egyszerű megszabadulni tőle. :hot_face::crazy_face:

1 Likes

Én is levakartam tegnap, nagyon durván nehezen jött le :grimacing: Cserébe az új manimra is került sellős csillám a gyűrűs ujjam körmére :face_with_hand_over_mouth: Nem tudok leállni vele :crazy_face:

1 Likes

Én sem, de nem is akarok. :smiley::see_no_evil: Ragyogjunk csak! :crazy_face:

1 Likes

Utána lineáris holózok az tuti azért gyilkos ez a fajta tapadós csillám :smiley:

1 Likes

Igazán ragaszkodó típus, az biztos. :smiley: Most én is váltok, de a nehéz levakarás ellenére egyik kedvencem lett ez a lakk. :nail_care: Tartóssága mellett gyönyörű színe van. :sparkles:

1 Likes

Hamarosan új CND kollekció

Mit szóltok?
Szívesen megnézegetem majd őket, lehet, hogy több is érdekelne, de a CND-nél olyan sok majdnem egyforma, különböző tónusú szín van, ami a képeken nem is olyan, mint az életben, hogy mindenképpen élőben kell megvizsgálnom :nerd_face:

4 Likes

A hosszú hétvége miatt csak most érkeztek meg a körmös cuccaim, de ma tuti, hogy a kék szín és a matricák bevetése lesz a délelőtti program :blush:20200824_090059

7 Likes

És az eredmény :blush:20200824_144232

13 Likes

Nagyon jól néz ki, olyan éteri, nőies.:slight_smile:

1 Likes

Régóta nem keltette fel új körömlakk az érdeklődésemet, de az ILNP új őszi kollekciója nagyon tetszik:

3 Likes

A Notinon fent van egy ilyen limitált Essence lakk csomag, őszre is el tudom képzelni, rendeltem egyet, elég minik, de legalább így van esély elhasználni :smiley:

4 Likes

Ma vettem át a rendelést és papíron swatcholva eléggé csikoz az ecset :confused: remélem szivaccsal felütögetve jobb lesz

A felhős sikerült a legjobban, a sötét lila ILNP west wingre kentem rá a 3 unicorn skin lakkot, a rózsaszín pedig még azelőtt készült hogy a holo taco lakkokat megvettem volna, sajnos nem sikerült jobb fotót készíteni, a napfényben nagyon szépen csillogtak a pici csillámok

IMG_20200905_120305

9 Likes

Ezen én is gondoltam, mert tetszenek a színek, meg kifejezetten a mini lakkokat keresem, hogy tutira elfogyasszam :smiley:
A lakk minősége jó?

Kipróbáltam pedikűrnek ma, szerencsére nem maradt csíkos de a köröm egyenetlenseget kiemeli, csak később fog kiderülni mennyire tartós.
Matt hatású egyébként

1 Likes

Csodaszépek ezek a unikorn skin lakkok :star_struck:

1 Likes

Nem holo taco de a képek alapján hasonló jellegű
https://kremmania.hu/elado/marcsiii1100-essence-glamaxy-fedolakk

1 Likes