Jujj, a reszeléssel nekem sincsenek túl jó tapasztalataim, főleg otthon egyszerűen képtelen vagyok a széleket úgy megcsinálni, hogy ne sértsem fel a kezemet minden irányból. Mondjuk az is igaz, hogy nem csiszológéppel nyomom
Most a Masura Magic Thistle és Kiko Pearly golden sesam a fúvós hangszer mintával a kedvencem.
Huuhhh, nagy nehezen sikerült lemosni a lakkot.
Nem adta könnyen magát a kicsike, lemosóval érintkezve átment érdes, “homokos” állapotba. Nem adtam fel, és én győztem. Még mindig csillogok, pedig kezet mostam.
Nem egyszerű megszabadulni tőle.
Én is levakartam tegnap, nagyon durván nehezen jött le Cserébe az új manimra is került sellős csillám a gyűrűs ujjam körmére
Nem tudok leállni vele
Én sem, de nem is akarok. Ragyogjunk csak!
Utána lineáris holózok az tuti azért gyilkos ez a fajta tapadós csillám
Igazán ragaszkodó típus, az biztos. Most én is váltok, de a nehéz levakarás ellenére egyik kedvencem lett ez a lakk.
Tartóssága mellett gyönyörű színe van.
Hamarosan új CND kollekció
Mit szóltok?
Szívesen megnézegetem majd őket, lehet, hogy több is érdekelne, de a CND-nél olyan sok majdnem egyforma, különböző tónusú szín van, ami a képeken nem is olyan, mint az életben, hogy mindenképpen élőben kell megvizsgálnom
A hosszú hétvége miatt csak most érkeztek meg a körmös cuccaim, de ma tuti, hogy a kék szín és a matricák bevetése lesz a délelőtti program
És az eredmény
Nagyon jól néz ki, olyan éteri, nőies.
Régóta nem keltette fel új körömlakk az érdeklődésemet, de az ILNP új őszi kollekciója nagyon tetszik:
A Notinon fent van egy ilyen limitált Essence lakk csomag, őszre is el tudom képzelni, rendeltem egyet, elég minik, de legalább így van esély elhasználni
Ma vettem át a rendelést és papíron swatcholva eléggé csikoz az ecset remélem szivaccsal felütögetve jobb lesz
A felhős sikerült a legjobban, a sötét lila ILNP west wingre kentem rá a 3 unicorn skin lakkot, a rózsaszín pedig még azelőtt készült hogy a holo taco lakkokat megvettem volna, sajnos nem sikerült jobb fotót készíteni, a napfényben nagyon szépen csillogtak a pici csillámok
Ezen én is gondoltam, mert tetszenek a színek, meg kifejezetten a mini lakkokat keresem, hogy tutira elfogyasszam
A lakk minősége jó?
Kipróbáltam pedikűrnek ma, szerencsére nem maradt csíkos de a köröm egyenetlenseget kiemeli, csak később fog kiderülni mennyire tartós.
Matt hatású egyébként
Csodaszépek ezek a unikorn skin lakkok
Nem holo taco de a képek alapján hasonló jellegű
https://kremmania.hu/elado/marcsiii1100-essence-glamaxy-fedolakk