@Melodee Ma neked ragyognak a Cupcake csillámok A fotó nem adja vissza, mennyire holo ez a lakk, levakarni lesz csak szívás szerintem
Awwwww, de gyönyörűséges!
Nem baj, ha nem lehet tőle egyszerűen megválni, ettől nem is akarnék.
Szépséges, ragyogj velük!
Köszönöm
Hetente cserélek manikűrt (a jó lakkok bőven tartanak addig), mert nagyon nő a körmöm, most lett levágva éppen Addig a szemem folyton a csillámokra tapad az is tuti, imádom amúgy ezt a lakkot
Majd muti a kék tesóját is biztos az is ragyog
Igen, én is hetente szoktam váltogatni a színeket.
Ez már a levágott állapot? Hát mekkora karmaid voltak akkor?
Nagyon szép szín, az tutttti!
Hány rétegben kellett felmázolnod a mancsodra?
Meg fogom mutatni a tesót, csak előbb renoválnom kell magam…
Bizony, ez a fazonírozott Műköröm méretűre képes megnőni, nem törik, csak ritkán, erős karmokkal áldott meg a sors, csak nem mindig szeretem hosszún. Szebb, kétségkívül, csak nem praktikus.
Kétszer kellett felkennem, egy rétegben nem fedett. De utána a szomszédban is látják a csillogást Gyönyörű lakk, tuti vadászok még ilyet
Várom majd a te fotód is
Akkor pusztítod a reszelőket, Te gyilkos (Én is.
)
Ez a hosszúság amúgy szerintem pont jó.
Nekem is nagyon tetszenek ezek a lakkok, újabb közös szenvedély.
Megmutatom majd a tesót.
Épp ma konstatáltam, kéne egy új reszelő is
Én is ezt szeretem, ha nő még egy kicsit rendben van, csak ne legyen olyan mint amit levágtam most, azzal nehéz élni (Majd lefotózom, ha megint túlnövi magát a drága
)
Úgy érzem rossz hatással leszünk egymásra
áj tink disziző bigining of ö bjutiful frensip
Na tessék, akkor erre ráhibáztam.
Bármekkora lehet, ha az még a jóízlés határán belül mozog. Ez meg ugye eléggé szubjektív kategória.
Majd várom a fotót.
Ugyeee? Szerintem is.
Atyaég de gyönyörű
Nagyon szépséges a kis kacsódon
Egész nap nézegetem, élőben még jobban csillivilli.
Én is amúgy, teljesen el vagyok telve a csillámokkal Csak az utcán az utat is érdemes nézni
Balról jobbra haladva
01 hello holo
04 holo love
23 party time
07 party princess
36 say may name
16 fame fatal
14 do you speak love?
36 say my name + 23 party time
A legutolsó nekem is megvan
Juuuj de szépek…holok
Ahh, ilyenkor bánom, hogy nekem géllakkom van mindig Annyira jól néznek ki!
Nem tudom milyen a Revolution lakkok minősége, de azok is annyira jól néznek ki, főleg a holo és társai
Néha gondolkodom hogy otthagyom a körmösöm és visszatérek a sima lakkra, de egyrészt kedvelem őt és nem akarom megbántani (
) másrészt meg olyan gyengécskék önmagában a körmeim, hogy törnének, mint a fene. Így meg olyan szépen tudom növeszteni
Ugye, milyen szépen csillognak?
Revolution lakkom nincs, nincs tapasztalatom. (Erős vagyok, és nem nézem meg. Nem, nem nézem meg! )
Megértelek, hogy nem akarod megbántani. Én szeretem hetente váltogatni a színeket.
Vitaminokat próbáltál már szedni a körmeidre?
Alapvetően nekem erősek, mostanában picit gyengébbek, ezért gondoltam a bogyókra.
Gondolkodtam már rajta, hogy szedni kéne, de sajnos bogyók esetében nem vagyok túl kitartó
Nekem is gyengék voltak a körmeim, ezért váltottam géllakra, hogy meg tudjanak szépen nőni. Viszont a lakkcserés leoldótól totál elfonnyadtak mindig! Kész rémálom volt a papírvékony körmeimet lenöveszteni, mikor szünetet tartottam. Most, hogy már fél éve magamnak csinálom, rájöttem pár “buktatóra” és a körmeim erősebbek, mint valaha! Pont ellentétesen ápolom őket ugyanis, mint amit a körmösnél csinálnak… Egyáltalán nem használok leoldó folyadékot a kezemre, csak lehúzom a lakkot róla (jó, ez se mindig olyan egyszerű, ha szépen dolgozott az ember), viszont a fasorban nincs az a gyepálás, amit a letépegetés eredményez, ahhoz képest, mint mikor 10 percig áztatták oldószerben, hogy aztán fémkaparóval fel is szánthassák… Ezt este szoktam csinálni, hogy másnapig pihenni tudjon, addig bekenem valamilyen ápoló olajjal (igen, olajjal vagy kézkrémmel, ez a pont a körmösök igazi rémálma lenne ugyanis ez adja vissza a rugalmasságát és a hidratáltságát, amire nagy szüksége van), másnap meg, mikor feldobom az új lakkot, szigorúan nem használom előtte az előkészítő folyadékot, ami zsírtalanítaná a körmöm. Egyszerűen csak megmosom reszelgetés után és szárazra törlöm. Még sosem vált fel emiatt a lakk, viszont a körmeim topon vannak rendesen
Tudom, ilyen szeánsz csak otthon fér bele, a körmöshöz nem járhatunk több napig, de nekem tényleg nagyon bevált ez a reform
Nekem szerencsére a körmösöm sosem használt leoldót, mindig lereszeli, de azt sem durván, vigyáz, hogy ne sérüljön a felső réteg. Én pont hogy akkor szoktam észrevenni, hogy borzalmas a körmöm, amikor magamnak lekaparom Kész rémálom utána az állapota, még fáj is.