Hú! A csillagos nagyon szép, de a citromos a leglátványosabb! Szuperek!
Meg kell osztanom a felfedezésem, hátha másnak is segít. Eddig a fedőlakkot a kész manikűrre tettem, amitől tönkrement a macskaszem. Ma különösen nehezen ment a mágnesezés, nem tudom miért, nem akarta “összerántani” a lakkot. Rákentem a fedőlakkot, és úgy mágneseztem. Egyből macskaszem lett, de még milyen Ezentúl meg se mágnesezem ha felkentem, várok egy kicsit és a fedőlakk rákenése után csinálom.
Bocsánat a félrekent lakkért, mostanában lusti vagyok leszedni, lekopik másnapra a bőrömről Csak akkor szedem le ha jelenésem van
A lakk Masura Masura Moscoc at Night
Ez a mágneses műsor még rajta van a bakancslistámon! Köszi a tippet, lementem!
Múlt héten rózsaszínben láttam a világot - mélyebb és egészen világos árnyalatokban
Elkezdtem a díszítést és úgy megörültem ezeknek a prizmás kis lapoknak, hogy egészen elfelejtettem, hogy amúgy strasszozni akartam, így jött létre ez a jobb és bal agyféltekés kompozíció kár, hogy a fénykép nem adja vissza, élőben nagyon látványos, ahogy megtörik a fény a kis műanyag lapokon. Meg persze a színjátszós kövek is sokkal szebben színjátszóznak, mint a képen.
Végül pedig: itt a nyár! Elő a lábakkal!
Nagyon szép lett, tiszta nyárias!
Most nem tudok kedvencet választani mert mind tetszett, a fehér alapon lila glitteres lakk picture polish Douceur, a Catrice neonude lakkal kombináltam
Nekem a párducos élből nyerő
De mind nagyon szép lett!!
Nekem legjobban a rózsaszín-sztracsatellás tetszik .
Epres nyamm
Kipróbáltam az egyik Essence köröm matricát, tegnap tettem fel, egyelőre jól tartja magát, a biztonság kedvéért azért kentem rá egy extra réteg fedő lakkot.
A glam polish és a Barry m új szerzemény de az unboxing topichoz nem volt időm feltölteni
A nap képei
Vannak dolgok, amik nélkül lehet élni, csak nem érdemes! Ilyen ez a fantasztikus, sellős körömreszelék eltávolító kis kefe is
Még januárban (!) rendeltem az Aliról és múlt héten érkezett meg
Ahogy megláttam, rádöbbentem, hogy az eddigi életem katasztrófa, mert Nélküle képtelenség élni.
Én ebben a köröm témában tudatlan vagyok. Mik azok a sárga izék?
A végeredmény nagyon szép.
@Amadea: Van még! Húsvétra biztos ide is ér
@Gloria: Ez egy “professzionális” körömszorító, funkciója, hogy jobban ráillessze a leoldó folyadékos fóliát a körmödre szintén a kínai műanyagipar csodája!
Csajszik, ILNP lakkokat lehet még Westendben kapni?
Tudja valaki esetleg?
Köszönöm!
Hogy is van a mondás? A türelem rózsát terem, ugye? Ja nem is, hanem kagylós kis kefét!
Megszűnt a Nailland stand már régen, ha erre gondolsz.
Oh, köszönöm, erre gondoltam.
A honlapról viszont lehet rendelni és a zsibin is felbukkan néha pár példány.