Körömlakkok, manikűr

Hú! A csillagos nagyon szép, de a citromos a leglátványosabb! Szuperek!

1 Likes

Meg kell osztanom a felfedezésem, hátha másnak is segít. Eddig a fedőlakkot a kész manikűrre tettem, amitől tönkrement a macskaszem. Ma különösen nehezen ment a mágnesezés, nem tudom miért, nem akarta “összerántani” a lakkot. Rákentem a fedőlakkot, és úgy mágneseztem. Egyből macskaszem lett, de még milyen :heart_eyes_cat: Ezentúl meg se mágnesezem ha felkentem, várok egy kicsit és a fedőlakk rákenése után csinálom.
Bocsánat a félrekent lakkért, mostanában lusti vagyok leszedni, lekopik másnapra a bőrömről :sweat_smile: Csak akkor szedem le ha jelenésem van :smiley:

A lakk Masura Masura Moscoc at Night

20200707_115258 20200707_115334

20200707_120907

10 Likes

Ez a mágneses műsor még rajta van a bakancslistámon! Köszi a tippet, lementem! :slight_smile:

Múlt héten rózsaszínben láttam a világot - mélyebb és egészen világos árnyalatokban :slight_smile:
Elkezdtem a díszítést és úgy megörültem ezeknek a prizmás kis lapoknak, hogy egészen elfelejtettem, hogy amúgy strasszozni akartam, így jött létre ez a jobb és bal agyféltekés kompozíció :slight_smile: kár, hogy a fénykép nem adja vissza, élőben nagyon látványos, ahogy megtörik a fény a kis műanyag lapokon. Meg persze a színjátszós kövek is sokkal szebben színjátszóznak, mint a képen.
Végül pedig: itt a nyár! Elő a lábakkal! :star_struck:20200701_140639 20200712_214211

11 Likes

Nagyon szép lett, tiszta nyárias! :star_struck:

1 Likes

IMG_20200723_191401

Most nem tudok kedvencet választani mert mind tetszett, a fehér alapon lila glitteres lakk picture polish Douceur, a Catrice neonude lakkal kombináltam

9 Likes

Nekem a párducos élből nyerő :leopard: :heart_eyes: De mind nagyon szép lett!!

1 Likes

Nekem legjobban a rózsaszín-sztracsatellás tetszik :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:.

1 Likes

Epres nyamm :smiling_face_with_three_hearts: :stuck_out_tongue:

1 Likes

IMG_20200726_104214

Kipróbáltam az egyik Essence köröm matricát, tegnap tettem fel, egyelőre jól tartja magát, a biztonság kedvéért azért kentem rá egy extra réteg fedő lakkot.
A glam polish és a Barry m új szerzemény de az unboxing topichoz nem volt időm feltölteni

8 Likes

A nap képei :smiley:20200730_163457 20200730_195527

15 Likes

Vannak dolgok, amik nélkül lehet élni, csak nem érdemes! Ilyen ez a fantasztikus, sellős körömreszelék eltávolító kis kefe is :stuck_out_tongue_winking_eye: :stuck_out_tongue_winking_eye: :stuck_out_tongue_winking_eye:20200711_175033
Még januárban (!) rendeltem az Aliról és múlt héten érkezett meg :hushed:

10 Likes

Ahogy megláttam, rádöbbentem, hogy az eddigi életem katasztrófa, mert Nélküle képtelenség élni.:smiley:

5 Likes

Én ebben a köröm témában tudatlan vagyok. Mik azok a sárga izék? :blush:
A végeredmény nagyon szép.

1 Likes

@Amadea: Van még! Húsvétra biztos ide is ér :crazy_face:
@Gloria: Ez egy “professzionális” körömszorító, funkciója, hogy jobban ráillessze a leoldó folyadékos fóliát a körmödre :nerd_face: szintén a kínai műanyagipar csodája!

3 Likes

Csajszik, ILNP lakkokat lehet még Westendben kapni?
Tudja valaki esetleg?
Köszönöm!

Hogy is van a mondás? A türelem rózsát terem, ugye? Ja nem is, hanem kagylós kis kefét! :mermaid:

2 Likes

Megszűnt a Nailland stand már régen, ha erre gondolsz.

1 Likes

Oh, köszönöm, erre gondoltam.

A honlapról viszont lehet rendelni és a zsibin is felbukkan néha pár példány.

1 Likes