Koreamánia - tényleg jobbak?

Nem leptél meg! :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Likes

Szuper lehet ez a paletta! Egy két koreai cucc is szuper jó lehet :).

1 Likes

Elfelejtettem megírni, tegnap a DM láttam, hogy Cosrx mellett lesz Hadalabo és It’s Skin is. Kint van a címke a polcon, de még üres volt.

9 Likes

De jó hír! Átszokom a DM-be :smiley:

Akkor ezért lehetett a nagy polcürítés, ahol én is megfordultam. Már majdnem megkérdeztem, hogy be fognak zárni? De ez sokkal jobb hír!

1 Likes

A Hada Labo tök jó, én valamiért azt hittem, hogy az japán. Kipróbálnám a hialuronsavas termékeiket. Itt kint nem láttam idáig.

1 Likes

Jól hitted, a Hada Labo (pontosabban a Rohto Mentholatum - nekik az egyik termékcsaládjuk a Hada Labo) japán. Ezért is szoktam a YesStyle-ról rendelni, mert a Jolsén alig van tőlük valami.

24,50 Euro a szállítás Ausztriába, jesszus. Megvárom amíg lesz a DM polcain otthon.

1 Likes

Most igen, a vírus miatt. Egyébként 35 dollár felett ingyenes szokott lenni. És ha 35 felett rendelsz, de ha van rá valami kupon, ami miatt kevesebb lesz, akkor is azt nézik, hogy a kiindulási ár 35 felett volt.

Pl. ez a legutóbbi rendelésem márciusból, akkor még a régi rendszer volt (tehát végül 32 dollárt fizettem, de így is free shipping volt):

Screenshot_20200513_160613_com.google.android.gm

3 termékük van az iherb oldalán is, ott azért nem annyira drága a posta. Most van itthon minden, de idővel biztos rendelni fogok.

https://koreaimaszkok.hu/
Vannak éjszakai maszkok is, nemcsak fátyolmaszkok.

1 Likes

Igen, most semmiképp sem éri meg, mert ezzel a szállítással már a DHL hozza, akinél meg ugye még plusz 6ezer a vámkezelés.
Én a Pyunkang Yul lapocskákból akartam utánrendelni (a Klairs tonikot nagyon szeretem ezzel használni) amikor láttam, hogy Notinon sincs, de akkor már a Yesstyle és a Jolse is csak drága szállítással dolgozott. Végül én is az iherb oldalról rendeltem meg, mert náluk a postaköltség valami 4 dollár volt, amit fedez az, hogy az iherben olcsóbb a termék, mint a Notinón. Igaz, április 15 óta meg sem mozdult a csomag, de ráér, még van itthon (160 darabos kiszerelés).

Én ezt használom tőlük, és imádom:

https://kremmania.hu/kremek/hada-labo-gokujyun-hyaluronic-acid-cleansing-foam

2 Likes

Azokat a lapokat én is megvettem, ill. a Klairs 120-ast is. Szerintem te írtad, hogy kevésbé szívja be a tonikokat. A Pixi Glow tonic és a Pyunkang Yul Essence toner most ezekre kerül.
A normál sminklemosáshoz megfelel nekem az olcsó pamutkorong is. Lassan ráveszem magam a sminkelésre is.

Igen, sminklemosáshoz én is az egyszerű drogériás saját márkásat, vagy a Kék pille vattakorongot szeretem a legjobban. Egyszer a Pupa üzletben kérdeztem meg, hogy milyen vattakorongot tesznek ki a lemosáshoz, mert tök jó? És az eladó mutatta, a Kék pille csomagolását. Sokáig kerestem, aztán nemrég megtaláltam a közeli kínai drogériában, azóta azt használom és a Pyunkang Yult.

Ha picit feljebb görgettek, a koreai megrendeléses videóhoz, hasznos infó lehet a YesStyle-rendeléshez:

“Az én csomagom DHL-lel jött Angliából, így vám- és áfamentes volt, de azért külön rákérdeztem, hogy ez mindig így van-e, és azt válaszolták, hogy általában igen. De ha mégsem, akkor YesStyle kuponban visszautalják a plusz költségek értékét, csak írni kell nekik.” Szabó Luca írta az infobox-ban.

Én nem szeretném ha vámolnák, 22 Euro felett pár centtel 1x fizettem már, majdnem 16 Eurót. Ha most ide rendelem a portás nem is fizetné ki helyettem a vámot, szépen visszavinné a futár vagy a postás. Abban biztos vagyok, hogy nem hívna fel a futár külön (a legtöbb nem beszél németül), még én hívogatnám őket, hogy ne küldjék vissza a csomagot. Bonyadalmat nem szeretnék. Majd talán otthonra rendelek ha haza tudok utazni vagy marad az iherb.

Én eddig 3-szor vagy 4-szer rendeltem a Yesstyle-ról, és mindig a posta hozta Magyarországon, és mindig Hongkongból indult a csomag.
Ez a legutóbbi, áprilisból:

Screenshot_20200513_201211

De az esetleg lehet, hogy most a 25 dolláros szállítás máshogy megy?

Nem tudom, én még nem rendeltem tőlük. Érdemes lenne rákérdezned, hátha tényleg visszatérítik a felmerült költségeket, ha volt ilyen.

Mindenesetre rendes Lucától, hogy a segítségét is felkínálta ugyanott az infobox-ban:
“Bővebb infót itt találtok (angolul): https://bit.ly/YesStyle-Customs-Info Ha van bármi kérdésetek, írjatok nyugodtan, és rákérdezek nektek!”

Nem, eddig nem volt soha, semmilyen plusz költségem (figyelek rendelésnél az összegre) :smiley:

De elolvastam, tényleg ezt írják, jövőre, ha megszűnik a vámmentesség a kis értékű csomagokra, akkor majd kipróbálom! :slight_smile:
Köszi a linket!

2 Likes

Rendeltem Ebay-ről Kr.factory-től egy Klairs fényvédőt. Bekockáztattam. Remélem ideér, még idén nyáron. :smiley: Szólok, ha rendben megkaptam a terméket. Jelenleg sok -sok fényvédőt használok, de ez jött be a legjobban, és gyakorlatilag alig van már benne. Muszáj volt rendelnem. :slight_smile:

2 Likes