Koreamánia - tényleg jobbak?

@koalace, nekem van belőle egy mintám, kiváncsi vagyok rá nagyon, a tonicot iszonyat imádtam :smiling_face_with_three_hearts:, abból is csak mintám volt :).

1 Likes

Imádom! Nagyon vastagon kenem a fényvédőket, így nekem szempont, hogy ígyis jól teljesítsen, ne peregjen le, ne tocsogjon az arcom, lehessen rá sminkelni. Eddig perfekt ez a fényvédő! :slight_smile: Tonikja is megvolt, nem okozott hatalmas katarzist, de már olyan régen volt, nem is emlékszem pontosan. :slight_smile:

1 Likes

melyiket rendelted? ha a mineralt, az nagyon fényes - bár ha dewy hatást akarsz, arra tökéletes. meg aztán le is lehet púderezni

1 Likes

https://kremmania.hu/kremek/klairs-soft-airy-uv-essence-spf50-pa
Ebből egyet elhasználtam. Teljesen okés. :slight_smile:

Eh, most jött e-mail, hogy a DHL június 2-án szállítja ki a fényvédőt… Remélem nem vámolnak meg, vagy ilyesmi basszus…

1 Likes

Ha nem éri el a vámhatárt, akkor biztosan nem.
Mennyi volt a shipping?

Nekem a DHL akkor küldött ilyen előrejelzést, amikor a “rendes” DHL hozta (tehát nem kerül át a posta kezelésébe, hanem végig náluk van).

1 Likes

Free shipping volt. Vámhatár alatt vagyok, szóval megnyugodtam :slight_smile:

1 Likes

Viszont lehet, hogy kérnek igazolást, hogy mire fel van free shipping. Tőlem kértek. :grinning:

Azt hogy igazolom?:slight_smile:

Egy nyilatkozatot kellett kitölteni, amiben fel kellett tüntetni a jogcímet. Nekem volt e-mailem a free shippingről, annak a másolatát is elküldtem mellé, de feltételezem a nyilatkozat is elég lett volna.

1 Likes

Tud valaki mostanság olyan koreai webshopot, ahol a szállítás nem 20-25 dollár?

Yesstyle-on végre van 6 dolláros shipping lehetőség is. Lassabb, de még ez is követett. 69 dollár felett ingyen van.

3 Likes

Május 25-én Ebay-ről (KR.cfactory) rendelt Klairs fényvédő mai napon DHL-lel megérkezett minden gond nélkül. Mindjárt csatolok képet, ha tudok.

3 Likes

IMG_20200602_105233

9 Likes

Ó ott van a minták között a toner kedvencem :heart:.

2 Likes

Az SP Facial Toner @Szandika ?
Jó?:slight_smile:

1 Likes

@koalace, A Klairs-es lila :).

1 Likes

De jó!

1 Likes

Lehet, hogy mindenki tudja rajtam kívül, hogy a Tinamuban milyen kincsek bukkantak fel :male_detective:

4 Likes

Mostanában felfedeztem én is, hogy mennyi újdonság érkezik. Folyton nézegetem. Addig míg egyszer csak rendelek :sweat_smile:

2 Likes