@koalace, nekem van belőle egy mintám, kiváncsi vagyok rá nagyon, a tonicot iszonyat imádtam , abból is csak mintám volt :).
Imádom! Nagyon vastagon kenem a fényvédőket, így nekem szempont, hogy ígyis jól teljesítsen, ne peregjen le, ne tocsogjon az arcom, lehessen rá sminkelni. Eddig perfekt ez a fényvédő! Tonikja is megvolt, nem okozott hatalmas katarzist, de már olyan régen volt, nem is emlékszem pontosan.
melyiket rendelted? ha a mineralt, az nagyon fényes - bár ha dewy hatást akarsz, arra tökéletes. meg aztán le is lehet púderezni
https://kremmania.hu/kremek/klairs-soft-airy-uv-essence-spf50-pa
Ebből egyet elhasználtam. Teljesen okés.
Eh, most jött e-mail, hogy a DHL június 2-án szállítja ki a fényvédőt… Remélem nem vámolnak meg, vagy ilyesmi basszus…
Ha nem éri el a vámhatárt, akkor biztosan nem.
Mennyi volt a shipping?
Nekem a DHL akkor küldött ilyen előrejelzést, amikor a “rendes” DHL hozta (tehát nem kerül át a posta kezelésébe, hanem végig náluk van).
Free shipping volt. Vámhatár alatt vagyok, szóval megnyugodtam
Viszont lehet, hogy kérnek igazolást, hogy mire fel van free shipping. Tőlem kértek.
Azt hogy igazolom?
Egy nyilatkozatot kellett kitölteni, amiben fel kellett tüntetni a jogcímet. Nekem volt e-mailem a free shippingről, annak a másolatát is elküldtem mellé, de feltételezem a nyilatkozat is elég lett volna.
Tud valaki mostanság olyan koreai webshopot, ahol a szállítás nem 20-25 dollár?
Yesstyle-on végre van 6 dolláros shipping lehetőség is. Lassabb, de még ez is követett. 69 dollár felett ingyen van.
Május 25-én Ebay-ről (KR.cfactory) rendelt Klairs fényvédő mai napon DHL-lel megérkezett minden gond nélkül. Mindjárt csatolok képet, ha tudok.
Ó ott van a minták között a toner kedvencem .
De jó!
Lehet, hogy mindenki tudja rajtam kívül, hogy a Tinamuban milyen kincsek bukkantak fel
Mostanában felfedeztem én is, hogy mennyi újdonság érkezik. Folyton nézegetem. Addig míg egyszer csak rendelek