Konyhaművészet- Konyhaművészek :)

Lencsekrém leves

IMG_20210316_154325

2 Likes
5 Likes

Sziasztok, neha-neha olvasom a forumot, es szeretnek visszaterni, a regi tagok ismernek mas neven :slight_smile:
Nem tudom, melyik topicba kene irnom, talan jo lesz ez :smiley: van itt matcha tea rajongo?

Mar evek ota tervezek matcha port venni, mert mikor kostoltam, izlett, raadasul nagyon egeszseges.
Ti hol veszitek a matchat?
Talaltam 2 oldalt, ami szimpatikus, de masfajta teaik vannak, nem tudom, melyiket kene venni. Az biztos, hogy ceremonial besorolasut szeretnek, es jobb lenne az edes aromaju.
A https://teavolution.eu/ es a https://www.mmatcha.hu/ oldalakon nezelodtem eddig, vasaroltatok mar valamelyiktol?

Koszi a segitseget!

1 Likes

Teavolutionnél jártam férjurammal párszor, amíg a 7. kerületben voltak. Mi ebben a világban idegenek vagyunk, de nagyon kedvesek voltak, segítettek, meséltek sokat, a teák pedig finomak és izgalmasak voltak - hozzá nem értőként az ő ajánlásukra választottunk, és csak helyben fogyasztottunk általában. Ha nem költöztek volna el, biztosan visszatérnénk még. Sajnos a matcha teájukról nem tudok nyilatkozni.

2 Likes

Koszi szepen, ez is segitseg, mert ha kedvesek es hozzaertok, az sokat szamit😍

1 Likes

Pizzaautomata borzolja a kedélyeket Rómában (msn.com)

Nagyon tudom ajánlani az Első pesti teaházat (Westend mögött), jó áraik vannak és nagyon kedvesek, évek óta itt veszem a teákat.

5 Likes

Micsoda topikok vannak… Most találtam ide.

Én ezt akarom kipróbálni, hátha:

2 Likes

Koszi!

1 Likes

Most csináltam másodszorra kókuszgolyót datolyából. Puszta kíváncsiságból készült el az első adagot, és nagy kedvenc lett :slight_smile:
20210523_185614

15 Likes

Ezt a borzalmas időt muszáj volt kompenzálni!IMG_20210523_173439

A recept, ami alapján készült - egyszerű, gyors és nagyon finom!
(50) Österreichischer Kaiserschmarrn :heart_eyes: - Originalrezept - Super lecker & fluffig - YouTube

11 Likes

Édes istenem, de jól néz ki. :yum:

1 Likes

@Mse köszi a videót!
Kipróbáltam, működik! Nem lett a legtökéletesebb, de olyan 95%-os igen. :slight_smile:

Van valakinek meleglevegős fritőze? Jó? Bevált?
Holnaptól lesz az Aldiban, gondolkodom rajta.

Screenshot_2021-06-12-15-22-44-642_de.apptiv.business.android.aldi_hu

Olyan csípős hamburgert árulnak Ausztráliában, hogy előtte joglemondó nyilatkozatot kell tenni | szmo.hu (szeretlekmagyarorszag.hu)

Retro finomság - majdnem elfelejtve

Zsemledesszert édes barackos túróval töltött zsemle , múltbéli finomság @Szoky konyhája - YouTube

2 Likes

Gyerekkoromban mennyit csinált nekem anyám, annyira finom ez a desszert! Biztosan a barackos verzió is mennyei lehet! :yum: :peach:

1 Likes

Egy kis újdonság készült nálunk. “Snickers” túrótorta, ami ronda, de remélem finom :blush:
20210926_113149

21 Likes

Nagyon jól néz ki, ügyes vagy! :chipmunk:

2 Likes

Köszönöm szépen :blush: