Lencsekrém leves
Sziasztok, neha-neha olvasom a forumot, es szeretnek visszaterni, a regi tagok ismernek mas neven
Nem tudom, melyik topicba kene irnom, talan jo lesz ez van itt matcha tea rajongo?
Mar evek ota tervezek matcha port venni, mert mikor kostoltam, izlett, raadasul nagyon egeszseges.
Ti hol veszitek a matchat?
Talaltam 2 oldalt, ami szimpatikus, de masfajta teaik vannak, nem tudom, melyiket kene venni. Az biztos, hogy ceremonial besorolasut szeretnek, es jobb lenne az edes aromaju.
A https://teavolution.eu/ es a https://www.mmatcha.hu/ oldalakon nezelodtem eddig, vasaroltatok mar valamelyiktol?
Koszi a segitseget!
Teavolutionnél jártam férjurammal párszor, amíg a 7. kerületben voltak. Mi ebben a világban idegenek vagyunk, de nagyon kedvesek voltak, segítettek, meséltek sokat, a teák pedig finomak és izgalmasak voltak - hozzá nem értőként az ő ajánlásukra választottunk, és csak helyben fogyasztottunk általában. Ha nem költöztek volna el, biztosan visszatérnénk még. Sajnos a matcha teájukról nem tudok nyilatkozni.
Koszi szepen, ez is segitseg, mert ha kedvesek es hozzaertok, az sokat szamit😍
Nagyon tudom ajánlani az Első pesti teaházat (Westend mögött), jó áraik vannak és nagyon kedvesek, évek óta itt veszem a teákat.
Koszi!
Most csináltam másodszorra kókuszgolyót datolyából. Puszta kíváncsiságból készült el az első adagot, és nagy kedvenc lett
Ezt a borzalmas időt muszáj volt kompenzálni!
A recept, ami alapján készült - egyszerű, gyors és nagyon finom!
(50) Österreichischer Kaiserschmarrn - Originalrezept - Super lecker & fluffig - YouTube
Édes istenem, de jól néz ki.
Van valakinek meleglevegős fritőze? Jó? Bevált?
Holnaptól lesz az Aldiban, gondolkodom rajta.
Retro finomság - majdnem elfelejtve
Zsemledesszert édes barackos túróval töltött zsemle , múltbéli finomság @Szoky konyhája - YouTube
Gyerekkoromban mennyit csinált nekem anyám, annyira finom ez a desszert! Biztosan a barackos verzió is mennyei lehet!
Egy kis újdonság készült nálunk. “Snickers” túrótorta, ami ronda, de remélem finom
Nagyon jól néz ki, ügyes vagy!
Köszönöm szépen