Konyhaművészet- Konyhaművészek :)

Édes istenem, de jól néz ki. :yum:

1 Likes

@Mse köszi a videót!
Kipróbáltam, működik! Nem lett a legtökéletesebb, de olyan 95%-os igen. :slight_smile:

Van valakinek meleglevegős fritőze? Jó? Bevált?
Holnaptól lesz az Aldiban, gondolkodom rajta.

Screenshot_2021-06-12-15-22-44-642_de.apptiv.business.android.aldi_hu

Olyan csípős hamburgert árulnak Ausztráliában, hogy előtte joglemondó nyilatkozatot kell tenni | szmo.hu (szeretlekmagyarorszag.hu)

Retro finomság - majdnem elfelejtve

Zsemledesszert édes barackos túróval töltött zsemle , múltbéli finomság @Szoky konyhája - YouTube

2 Likes

Gyerekkoromban mennyit csinált nekem anyám, annyira finom ez a desszert! Biztosan a barackos verzió is mennyei lehet! :yum: :peach:

1 Likes

Egy kis újdonság készült nálunk. “Snickers” túrótorta, ami ronda, de remélem finom :blush:
20210926_113149

21 Likes

Nagyon jól néz ki, ügyes vagy! :chipmunk:

2 Likes

Köszönöm szépen :blush:

Kicsit se ronda. :grin:

1 Likes

Egyáltalán nem ronda, viszont nagyon finomnak néz ki!

1 Likes

Nem ronda egyáltalán :slight_smile: ha nem szédülnék el tőle, bevágnám az egészet :slight_smile:

1 Likes

IMG_20210904_172521

Csikós tokány a mai menü :slight_smile:
Szalonnán megsütöttem a hagymát (2 nagy fő)
Paprika, só, 1 kiló sertés lapocka
Fokhagyma, fehér paprika, paradicsomszósz(házi), piros arany, bors, borsikafű…vörösbor…mikor már majdnem kész a hús, babérlevél, még egy kis bor és még fokhagyma :slight_smile: végén tejföl és egy kis főzőtejszín :slight_smile:

7 Likes

Olyan kis tökéletlen, amit én nem is bánok. Így szép a világ :blush:

1 Likes

Párom azt mondta, ne is adjunk belőle senkinek, megeszi majd ő. Lefordítva ez azt hiszem, azt jelenti, hogy finom :grin::blush:

5 Likes

Meglepően “kevés” cukor van benne, már ha az ember lánya nem nézi a 250 gramm tejkaramellt, és az öt evőkanál porcukrot. :smiley: viccer félretéve, nem az a tipikus “úristen, de édes” süti.
Ettől függetlenül az egész elfogyasztása után valószínűleg lennének gondjai az embernek :slight_smile:

1 Likes

És ki bírná ki abbahagyni :joy: olyan jól néz ki :slight_smile: sajnos én a mindent vagy semmit elvet tartom :joy::joy::joy: és így inkább a semmit :slight_smile: kár amúgy hogy illatot nem lehet ide feltölteni :slight_smile:

1 Likes

Megértelek! Imádok enni, és ha valami finom, azt nehezen hagyom ott :slight_smile:

3 Likes

Nem a szépségük miatt osztom meg, talán azért mert nem szokványosak, az első képen tejszínes-sajtos karaj látható, a másodikon töltött paradicsom fetával, ezek új êtelek, még sohasem készítettem őket, szeretek új recepteket kipróbálni. :slight_smile: Bocsi, a kövön lévő paca miatt :D.IMG_20210919_165913

IMG_20210921_193240

6 Likes

Töltött pari receptet kérhetek? :slight_smile:

1 Likes