Pont a MOM-ban voltam múlt kedden, és még se híre, se hamva nem volt, fura. De akkor lehet lesz egy köröm a jövő héten is, bár már berendezkedtem, hogy majd kosmetik4less-ről megrendelem az Essence újdonságokkal együtt, amiket kinéztem szépen online Németországból.
Ha vegyek valakinek szóljatok. Én 14,99-ért látom.
Na most megint írok egy ilyen összefoglalót Drogériás termékek
Smink:
Essence you better work szempillaspirál: Nekem bejött, tartós, szép pillákat csinál.
Pirosító: Catrice luminice arcpaletta, Catrice: blush box.
Rúzs: Legnagyobb kedvenc: Catrice matt folyékony rúzsa még mindig :D., Maybelline rúzs ceruza.
BB krém: Már megint a Catrice , gyenge fedésű (naturális) BB krémje, tényleg nagyon jó :)).
Lovely epres blendere.: Szuperpuha tényleg, funkcióját teljesíti.
Ecset: Real teqnikues működik nálam szerintem a legjobban. Az essence ecseteket is szeretni szoktam.
Hajápolás: Ami újdonság és bejött
Kallos vaniliás hajpakolása: Végre valami ami kezd is a hajammal valamit! :)).Érezhetően puhítja következő hajmosásig a hajvégeimet, imádom ezért. Ami pozitívum még hogy olcsó. A szaga egy rettenet .
Langhairmädchen hajolaj: A másik ami engem meglepett, de használ. Finom puhák tőle a hajvégeim.
Batiste szárazsamponok: Akármelyiket próbálom, mindegyik be szokott jönni.
Arcápolás: Próbálkozom most sok dologgal, de mintha vakon tapogatóznék. Mikor már kialakulna egy olyan rutinom, hogy tényleg hidratált szép a bőröm, pár nap múlva tele leszek patikkal.
Testápolás egyéb:
Újdonság amit kipróbáltam a Dove korea ihlette tusija, flakonban szerintem nem túl finom illatú, azonban zuhanyzás után rajtam csodás illata lesz, a törölközőnek is iszonyat finom az illata tőle.
Fogkrém: Abba hagytam a Himalaya használatát egy ideje és inkább a Sensodyne fogkrémekhez fordulok, a fogaim egészségének a megőrzése a cél.
Carmex: Még mindig használ és szuper cucc.
A Kallost nagyon szeretem, évek óta használom a termékeiket. Nem mellesleg magyar márkáról van szó. Amit bátran ajánlok bárkinek kipróbálásra, az a Hair Pro-Tox család, csodát művelnek a hajjal tényleg.
Nemrég be is táraztam hajápolás terén a termékeikből, jött 6 sampon és 6 hajpakolás, ami ugye 1 literes kiszerelésűek. Igen, ez 6 L sampon és 6 L balzsam…de hosszú a hajam, nah. Szerintem nagyon jó áron lehet kapni ezeket, és sokáig elég. Plusz rendeltem még ilyen-olyan hajápolót is.
Nekem a tejproteines a büdös, egyszerűenn bláhhhh
Ezen kívül vannak náluk sminkcuccok is, de ezeket még nem használtam.
Ellenben a fedőlakk az új felfedezésem a márkától, nagyon jó! Szépen terül, gyorsan szárad, tartós, csillog-villog a körmöm és ami a legnagyobb plusssssz: nem szedi le az alatta lévő lakkréteget.
Csatlakoznék, a Hair Pro-Tox termékcsaládot én is imádom.
Vagyis a sampont nem használtam, de a pakolás és hajban maradó balzsam jelenleg is a fürdőszobában van.
Törölt.
És egy aroma diffúzor ha valaki szeretne egy ilyet a Rossmannban meg lehet nézni élőben.
4000 Ft
Ma a Müllerben láttam még egy új, limitált arcecsetet, ami nagyon hasonlít a korábbi kiadásokhoz, fehér ecsetfejjel, a szálak vége enyhén pinkes. Akit érdekel, próbálkozzon.
Melyik márka? Holnap megyek pont.
Essence - nagyon pihe-puha, már van itthon hozzá nagyon hasonló. Szemmagasságban, a limitáltak között van kihelyezve, ha jól emlékszem 1300 körüli az ára.
Köszönöm hogy megosztottad.
A magvas részt is érdemes megnézni.
Ti tudtátok, hogy a DM-ben van Natics?
Vagy ez csak nekem újdonság?
Nem vettem semmit, mert nem ismerem a termékeket, de majd utána olvasok.
Igen, állítólag jók. Barátnőm szereti. Engem a denat alkohol tart vissza a vásárlásban.
Azóta, hogy behozták a koreai és japán cuccokat. Kb. tavaly tavasz óta.
Sőt, már Purito is van!