Ez 3 kép, a pödör a bio szekcióban van. A többi arcápolás részleg.
Birizgálta a fantáziámat a Hada Labo lotion. Olyan folyékony, mint egy toner, érezni ha megrázom, abból meg sosem elég.
Sampon arany, vörös árnyalat tompítására próbálom ki, vélemények szerint jó.
https://kremmania.hu/kremek/l-oreal-paris-elseve-color-vive-purple-shampoo
Alap és fedőlakk Essie.
Fültisztító, csak ezt veszem, bevált.
@Gloria, nagyon jól néz ki a HadaLabo toner :). Kiváncsi lennék a samponra, bár nekem természetes a hajszínem :).
Minden új számomra ezek közül de többségben jó értékelések érkeztek rájuk, a Natics egy nagyon folyékony arckrém lényegében, eddig kétszer próbáltam és nagyon puha lett az arcom tőle, van benne parfüm de nem érezni.
A Helia D micellas vízben is van parfüm de legalább denat alkohol nincs, smink eltávolításra még nem próbáltam, ha jól láttam szalicilsav is van benne, remélem sokáig jó lesz, Mixa, Garnier micellas vizeknek a hat hónapos lejárati idő előtt mindig fura szaguk lett, és kb csak a felét használtam el, igy annyira nem volt jó vétel nekem, igy esett erre a választás.
Végre nem üres polcok fogadtak a Cosrx esetében, ezt a csiga nyál esszenciat már rég ki akartam próbálni.
A Helia D kezkremet a karantén kozmetikum ajanlos videóban láttam, tényleg hamar beszivodik de nekem gyakran újra kell kenni.
A c vitaminos maszkot még nem próbáltam de le volt árazva 500 Ft-ra így elhoztam.
A Copacabana testápolónak kellemes illata van és egész gyorsan beszivodik, ha jól emlékszem vmi 1200 Ft körül van, ebben nincsenek csillámok
De jóó :). A kézkrémhez, body krémhez kedvet kaptam :).
Én amiket ajánlanék, hogy számomra kincsek a drogériából:
Sminkek:
Ecsetek: Ebelin (legfőképpen pont az az ecset amit tőled kaptam @Amadea , csodás vele dolgozni :)) és essence.
Kozmetikai táskák: Mindegy milyen márka, imádom őket .
Rúzs: legjobb a Catrice matte ink , az essence vízálló szemcerkája, sima rúzsok közül akárhogy gondolkodom, eddig az essence this is me, perfekt shine is bejött :).
Highlighter: Essence the glow palettája most nagyon tetszik .
Carmex- Szerintem senkinek sem kell bemutatnom, legjobb, hogy rúzs alá is bevált, akármilyen bocsánat kiszáradt, bőrdarabkás, piros számat helyre teszi 10 perc alatt :).
Helia-d szuperhidratáló: Nekem ez nagyon bejött :D. Jól ápolja a bőröm, nem okoz pattanásokat, tetszik az állaga, hogy nem olyan sűrű krém. Kicsit furi az illata, szerintetek milyen?
Balea borotvahabok: Szerintem megérik az áruk, csak arra kell ügyelni, nehogy beszívódjanak. Mókás habjuk, illatuk és hogy puhává teszi a bőrt a legszuperebb.
Dove makadámdiós testvaj: Ha extra hidratálásra vágyik a lábam ezt használom. Testápolók használatát teljesen abbahagytam, ragacsossá teszik a bőröm.
Batiste Hydrate: Mire rájöttem, ezt a tipust hogy a legjobb használni :D. Befújom, törölköző, kicsot felborzolom, néhány tincset eligazítok ha nagyon eláll és már meg is van a volumennövelő frizura, amit nagyon szeretek.
Dove stift original: Nem szárítja ki a hónaljam, nagyon jól véd :).
Babylove sampon: Mindenre jó, intim területre, tusfürdőnek, arctisztítónak, még samponnak is jó volt :D.
Legjobban a Loreal dream long sampont és a Baleás zöldalmás sampont szerette a hajam eddig csak!! :).
Az en kincses korkepem dm-muller-rossmann viszonylatban:
Essence healthy glow concealer
Loreal paradise extatic szempillaspiral es szempilla primer
Essence stay true liplinerek
Rimmel scandal eyes szemcerkak
Essence shineshineshine szajfenyek
Essence volume booster lash primer
Miss sporty studio lash 3d volumythic
Essence liquid ink eyeliner
Maybelline brow ultraslim
Boujois cc cream
RT ecsetkeszletek
Thebalm bahama mama bronzer
Thebalm hotmama blush
Ha nem sminkekrol beszelunk, akkor - mivel orommel es kivancsisaggal bongeszem a ti listatokat- en is elgondolkoztam mik is a rendszeresen es szivesen vasarolt tisztalkodashoz kapcsolodo cuccaim a drogeriakbol. Ezek:
- balea med arclemoso
- garnier micellas lemoso
- garnier micellas viz (mondjuk, csak akkor valasztom, a hirtelen kell, mert nincs, ugyanis a 2×500ml-es sensibio h2ot szoktam rendelni 6000ert, ami arban mar majdnem ugyanennyi lebontva, mint ez. De a lenyeg, ha drogeriabol micellasviz kell, ez a nyero)
- mixa testapolo az atopic tipusu
- garnier 48h deok
- mariella rossi tusfurdők (mullerbol)
- isana med sampon (akar ecsetmosasra is bevetheto)
- isana vattakorong de a dragabbik, aminek a szele zart
- duccesse intimbetet (fekete szinben is a mullerbol)
- ja, es veszhelyzetre a batiste szarazsampon
igaz, inkabb hajat mosok, ha idom engedi😆 - es mindenfele fujos kifesulo balzsam a glisskurtol.
Az arcapolasra semmit sem, inkabb ha olcsobb termeket kell venni, akkor a deciem.com-rol vasarolok theordinary termekeket.
DM, új szérumok, baráti áron, egy Q10-t vettem, úgyis ki szerettem volna próbálni. Nekem egyre jobban tetszik, hogy megjelent a clean clinical vonal drogériában.
úúúú pont elhatároztam, hogy ha nem muszáj, nem veszek már semmit ebben a hónapban kaján kívül, de egy jó hyaluronsav mindig elfér
Olyan, mint a vaníliás cukor: mindig jó, ha van otthon tartalék a spájzban, bocsánat, a szekrényben.
Már kapható a Müllerben az új Catrice és Essence termékek.
Ráadásul az Essence egyes kifutó termékei 50%-os leárazásban vannak (paletták, monok, stb.).
Az eladók szerint is jól sikerültek az új termékek. A 4 kis palettából 3 volt elérhető, ahol jártam.
Itt még sajna mindig csak a kiárusításos dolgok vannak kint, pont a héten jártam két Müllerben is. Pedig már nagyon várom az újdonságokat.
Bp.-en az egyik Müllerben már a jövő heti második feltöltésről beszélt az eladó. Érdekes.
Miskolcon a Müllerben már két hete kapható volt az új alapozó és korrektor. Egyebet még nem láttam. Nem én használom ugyan ,de az alapozó jó megfelelően mattít,de ajánlatos jól aláhidratálni.
Az alapozót meg a korrektort én is láttam egy kis külön display-n az egyik Müllerben (Corvin), de totálisan le volt fosztva.
A korrektort külön is kiemelte az eladó és a szemfestékek minőségét. Nekem az új lakkok is tetszenek.
Az 5-ös szemfestékek mellett 3 másik új paletta is volt:
https://catrice.eu/hu/szem/szemhejpuder/reszletek/catrice-cosmetics/the-coral-nude-collection-eyeshadow-palette-010.html
Szóval lesz miből mazsolázni.
A többi újdonság nem a limitáltak helyén fent, hanem kb. 2 polccal lejjebb volt, én is csak véletlenül vettem észre.
A MOM-ban jó volt az újdonságokból a felhozatal és holnap állítólag még kapnak is árut.
Az Árkád Müllerben is az állvány lenti szekciójában voltak kitéve az újdonságok. Pénteken még volt mindenből.