Kincsek a drogériából és egyéb helyekről

Bizony, van am. En elfogult vagyok veluk,valamiert a szivembe zart magyar marka ez, igazi szakerto gardaval. A szemkornyekapolokat es a c szerumot hasznaltam mar eddig tobbszor, es en ha korea elerhetetlen lesz elerheto aron, valszeg ezekre fogok atallni, meg g&g-re.

3 Likes

Mai turkálós szerzemény a Rossmanból.16101229162846145506473411490100
Sosem néztem rájuk a napokban láttam egy videót ahol ilyen a palettával sminkeltek ki egy lányt. Nem hagyhattam ott őket . A lilában az egyik szín nagyon különleges fehér de mégis lila.

11 Likes

@Anilorak , turkálós szerzemény :rofl::rofl:. Szép paletta :). Mutatsz swatchokat a színekről?

https://kremmania.hu/kremek/catrice-liquid-metal-zseles-szemceruza
Nekem ez a szemceruza egy kincs, valóban géles állaga van és a 10 órás munkanap végén is ott van, ahova reggel feltettem. Nem maszatolódik, nem folyik le, nem szublimál el, vitézül tart.
Persze már nem gyártják, ezért gyorsan megrendeltem a lovebrands.hu-ról a még elérhető színeket (az ezüst kivételével).

5 Likes

Ezt a szemceruzát én is nagyon szeretem!

1 Likes

Régóta keresek az ecsetek számára valami esztétikus tárolót. Nem azt mondom ,hogy ilyenről álmodtam ,de ez is tetszik. Pepco áru darabja 750 Ft és a szemre való ecsetek jól elférnek benne. Bambusz tároló.
Muszáj lesz szelektálni ecset hegyek vannak itthon .IMG_20210206_195142

19 Likes

Nagyon jól néz ki!

1 Likes

Jól néz ki! Nekem nagyon vegyes tárolóim vannak, akad köztük befőttes üveg, dizájnos üvegkaspó, teásdoboz is.:stuck_out_tongue:

2 Likes

Sziasztok! Nekem “ők” évek óta drogériás kedvenceim. :slight_smile: Sok dolog nem vált be drogériából, sok megszűnt egy idő után, de ezek kedvencek maradtak a mai napig. :slight_smile:

1 Likes

Sokan írtátok, hogy nehéz a Mayb. Sky Hight beszerezni: tegnap láttam sokat a Nyugati téri DM-ben, ha valakinek aktuális. :slight_smile: Mondjuk csak vízálló verzió volt…

2 Likes

A Corvin és a Blaha Müller tele van Sky High szempillaspirállal (sima és vízálló verzióval is), ha valaki szeretné beszerezni.

3 Likes

Balea Med Ultra Szenzitív Testápoló Holt-tengeri Sóval és Ureával (kremmania.hu)
Óriási kedvencem lett ez a testápoló, a CeraVe SA Bőrsimító krémjét nálam lazán kenterbe veri.

9 Likes

Screenshot_20220904-152205_Samsung Internet
Kistányérnyi lett a szemem, amikor felfedeztem, hogy a makeup.hu-n kaphatók a With Love Cosmetics termékei. Angol indie márka, ha valakinek nem rontja az idegrendszerét, hogy szemecsettel kell tégelybe nyúlkálni, a multikróm pigmenteket nagyon tudom ajánlani, mert nyugodtan lehet huzigálni a szemhéjon, nem kell óvatosan tapogatni, ugyanis krémes-vizes állagú lesz, egyszerűen zseniális.
Ja, és persze gyönyörűek.

25 Likes

Nemrég kezdtem el csigakivonatú kozmetikumokat használni. Kicsit furcsának tartottam, de az ilyen alapanyagú krémek tökéletesek! Most ezt használom (Cosrx - Advanced Snail 92 All in One Cream - Multifunkciós krém csiganyállal - 100g | Webáruház Cosibella), de esetleg valaki tud ajánlani másikat? :smiley:

Ójaj. Rákerestem a márkára. Kívánságlistám nagyot sóhajt: jólvan, írjad! :weary:

3 Likes

Bocsi!
A highlighter paletta szerintem nem nagy szám, azt kihúzhatod a listáról, ha rajta volt.:slight_smile:
Látod, segíteni is tudok!

1 Likes

A DMben van valami csigás textilmaszk, nem jut eszembe a neve,1000 huf körül. Az nagyon jó.

Érdekesség, a Notino akció margójára.
A képek a DM-ben készültek, a Cosrx árazás durva, de a Benton sokkal olcsóbb.
Engem meglepett, nem nagyon figyeltem eddig, valahogy 5-6 ezerre gondoltam. 🤦 Az itteni DM-be nem is nagyon fogy. :grinning:
De legalább a pontjaimat nem lesz gond elverni.

IMG_20220914_120453

IMG_20220914_120514

8 Likes

Kicsit nosztalgikus hangulatba kerültem, ahogy odakeveredtem a már nem gyártott Catrice termékek listájához:

https://kremmania.hu/markak/marnemgyartott/catrice

Nekem mindig ez volt a kedvenc drogériás márkám. Nebuló éveimben ennél többre nem is tellett, de nem is bántam. Hogy csorgattam a nyálam a limitált kiadásokra…
Az jutott eszembe, ahogy pörgettem most ezeket a termékeket, hogy valahogy sokkal kreatívabbak voltak 3-5 éve és (nagyon) sokat most is szívesen megvennék.
Míg például a mostani kollekció a nagybetűs unalom.

4 Likes

Én az Essence-el vagyok így. Régen még gyerekesebb márka volt, de ennek ellenére szó szerint vadásztam a trendkiadásokat. (Így hívták a limitaltakat.) Te jó ég képes voltam átmenni Budára Pest másik végéből, amikor még nem volt minden sarkon drogéria vagy csak néhányban volt állvány. :grinning:
A nyári kollekciókhoz rendszeresen volt útlevéltok, utazós neszeszer, bőröndre való kis névtábla, ezeket mindig összevettem. :grinning:Mostanában meg kis vackok vannak, hajgumi, karkötő, meh…
Mondjuk régen meg ecsetek nem voltak pl.

3 Likes