Bizony, van am. En elfogult vagyok veluk,valamiert a szivembe zart magyar marka ez, igazi szakerto gardaval. A szemkornyekapolokat es a c szerumot hasznaltam mar eddig tobbszor, es en ha korea elerhetetlen lesz elerheto aron, valszeg ezekre fogok atallni, meg g&g-re.
Mai turkálós szerzemény a Rossmanból.
Sosem néztem rájuk a napokban láttam egy videót ahol ilyen a palettával sminkeltek ki egy lányt. Nem hagyhattam ott őket . A lilában az egyik szín nagyon különleges fehér de mégis lila.
https://kremmania.hu/kremek/catrice-liquid-metal-zseles-szemceruza
Nekem ez a szemceruza egy kincs, valóban géles állaga van és a 10 órás munkanap végén is ott van, ahova reggel feltettem. Nem maszatolódik, nem folyik le, nem szublimál el, vitézül tart.
Persze már nem gyártják, ezért gyorsan megrendeltem a lovebrands.hu-ról a még elérhető színeket (az ezüst kivételével).
Ezt a szemceruzát én is nagyon szeretem!
Régóta keresek az ecsetek számára valami esztétikus tárolót. Nem azt mondom ,hogy ilyenről álmodtam ,de ez is tetszik. Pepco áru darabja 750 Ft és a szemre való ecsetek jól elférnek benne. Bambusz tároló.
Muszáj lesz szelektálni ecset hegyek vannak itthon .
Nagyon jól néz ki!
Jól néz ki! Nekem nagyon vegyes tárolóim vannak, akad köztük befőttes üveg, dizájnos üvegkaspó, teásdoboz is.
Sziasztok! Nekem “ők” évek óta drogériás kedvenceim. Sok dolog nem vált be drogériából, sok megszűnt egy idő után, de ezek kedvencek maradtak a mai napig.
Sokan írtátok, hogy nehéz a Mayb. Sky Hight beszerezni: tegnap láttam sokat a Nyugati téri DM-ben, ha valakinek aktuális. Mondjuk csak vízálló verzió volt…
A Corvin és a Blaha Müller tele van Sky High szempillaspirállal (sima és vízálló verzióval is), ha valaki szeretné beszerezni.
Balea Med Ultra Szenzitív Testápoló Holt-tengeri Sóval és Ureával (kremmania.hu)
Óriási kedvencem lett ez a testápoló, a CeraVe SA Bőrsimító krémjét nálam lazán kenterbe veri.
Kistányérnyi lett a szemem, amikor felfedeztem, hogy a makeup.hu-n kaphatók a With Love Cosmetics termékei. Angol indie márka, ha valakinek nem rontja az idegrendszerét, hogy szemecsettel kell tégelybe nyúlkálni, a multikróm pigmenteket nagyon tudom ajánlani, mert nyugodtan lehet huzigálni a szemhéjon, nem kell óvatosan tapogatni, ugyanis krémes-vizes állagú lesz, egyszerűen zseniális.
Ja, és persze gyönyörűek.
Nemrég kezdtem el csigakivonatú kozmetikumokat használni. Kicsit furcsának tartottam, de az ilyen alapanyagú krémek tökéletesek! Most ezt használom (Cosrx - Advanced Snail 92 All in One Cream - Multifunkciós krém csiganyállal - 100g | Webáruház Cosibella), de esetleg valaki tud ajánlani másikat?
Ójaj. Rákerestem a márkára. Kívánságlistám nagyot sóhajt: jólvan, írjad!
Bocsi!
A highlighter paletta szerintem nem nagy szám, azt kihúzhatod a listáról, ha rajta volt.
Látod, segíteni is tudok!
A DMben van valami csigás textilmaszk, nem jut eszembe a neve,1000 huf körül. Az nagyon jó.
Érdekesség, a Notino akció margójára.
A képek a DM-ben készültek, a Cosrx árazás durva, de a Benton sokkal olcsóbb.
Engem meglepett, nem nagyon figyeltem eddig, valahogy 5-6 ezerre gondoltam. 🤦 Az itteni DM-be nem is nagyon fogy.
De legalább a pontjaimat nem lesz gond elverni.
Kicsit nosztalgikus hangulatba kerültem, ahogy odakeveredtem a már nem gyártott Catrice termékek listájához:
https://kremmania.hu/markak/marnemgyartott/catrice
Nekem mindig ez volt a kedvenc drogériás márkám. Nebuló éveimben ennél többre nem is tellett, de nem is bántam. Hogy csorgattam a nyálam a limitált kiadásokra…
Az jutott eszembe, ahogy pörgettem most ezeket a termékeket, hogy valahogy sokkal kreatívabbak voltak 3-5 éve és (nagyon) sokat most is szívesen megvennék.
Míg például a mostani kollekció a nagybetűs unalom.
Én az Essence-el vagyok így. Régen még gyerekesebb márka volt, de ennek ellenére szó szerint vadásztam a trendkiadásokat. (Így hívták a limitaltakat.) Te jó ég képes voltam átmenni Budára Pest másik végéből, amikor még nem volt minden sarkon drogéria vagy csak néhányban volt állvány.
A nyári kollekciókhoz rendszeresen volt útlevéltok, utazós neszeszer, bőröndre való kis névtábla, ezeket mindig összevettem. Mostanában meg kis vackok vannak, hajgumi, karkötő, meh…
Mondjuk régen meg ecsetek nem voltak pl.