Jut eszembe, fogytán a Pupa ajakprimerem. @Kokapu , Te újraveszed? Vagy fedeztél fel vmi jobbat esetleg?
Hát őőő, az enyémnek még bőven megvan a fele (sokszor elfelejtem használni), úgyhogy még nem gondolkodtam ezen a kérdésen.
Ebben a szép ködös időben úgy repül a hajam, mintha muszáj lenne, jaj. Beszereztem a már bevált Banános hair food-ot ami önmagában nekem kevés, de pár csepp Argán olaj segít rajta.
Vettem egy ajakápolót (amúgy is kipróbálásra várt) ami a Rossmann saját márkás terméke, és eredetileg mellbimbóápolásra használatos. Szép összetevőlista, nagyon sűrű méz állag, már felkentem, érzem, hogy jó lesz. Kézfejre is szuper lehet. Szerintem ez a 3 termék bőven megéri az árát.
A Fructist pakolást én is szeretem, bár ezt nem, csak a makadámiást próbáltam.
Először figyelmeztetni akartalak rémüldözve, hogy az mellbimbóra való , de akkor ezek szerint jó bárhova :). Garnier papayás hajpakolást próbáltam, én nem nagyon éreztem, hogy puhította volna a hajam, így inkább odaajándékoztam másnak :).
A Gojis nekem se jött be, de a banános nagyon jó.
Még mindig érnek meglepetések, magamtól eszembe nem jutott volna bimbókrémet venni ajakápolót ahogy írtam.
Náthás vagyok, kell az extra ápolás. Szájra, orromra használtam, az este bekentem, mára elmúlt a pirosság. Kézkrémnek is kipróbáltam, A Sanatopic fölé kentem, érezhető a különbség, sokkal puhább lett a bőröm. Erre a célra a Weleda Skin Food-ját használtam, de ez olcsóbb és jobb. Most néztem van DM-es is, majd azt is kipróbálom.
Mindenre is jó védőkrémem lesz.
Micsoda tippeket kap itt az ember. Ki fogom próbálni, köszönöm!
A mostani időjárást nem nagyon szereti a bőröm. Fizikai fényvédőre váltottam, többet tonerezek, hanyagolom a retinolt, hámlasztást, szérumok + hidratálás, fátyolmaszk és semmi. Már reggelente pirosan húzódó bőrrel ébredtem.
Átgondoltam, hogy mit nem csinálok jól…már megint. És kevés a hidratálás, pedig kombinált bőröm van. A megmentőm, tádám, Sanatopic hidratáló krém, pár napja használom és minden a legnagyobb rendben. Összetevők: organikus argánolaj, jojobaolaj, sheavaj, növényi hialuron és a bőrvédő ceramid.
Azt hiszem egy arcolajra is beruházok. Megfogadom @Fiorentina tanácsát.
Rendeltem: https://mpatika.hu/termek/sanatopic-premium-arckrem-50ml/
Ugyanezzel küzködök éppen;(
Szépek ezek a rollerek, de bevallom szerintem ez csak pénzkidobás. Baromi drágák és a hatásukat semmi nem igazolta eddig. Van két kezünk vagy vannak ezek az elektromos gépek otthoni használatra azok jobban bemasszírozzák a krémeket, szérumokat bármit. vagy kozmetikus elvégzi. Én jobban hiszek pl egy arcgőzölésben és után a pórusok nagyon szépen megnyílnak és jobban hasznosul minden amit bemasszírozol.
Squalane-en nem gondolkodtál? Nekem be szokott válni. Lehet krémbe is keverni, vagy önmagában használni a rutin zárásaként, de úgy inkább csak este szoktam használni.
Próbáltam már, más TO-kal együtt, de elengedtem. Szépen javult a bőröm az elmúlt egy évben és nem szeretnék kísérletezni rajta.
Ezt most láttam PinkPandán:
Azért elég vastag a képük, hogy 4x-es áron adják Amúgy jó kis ecsetek, ugyanezeket használom.
Jajj, mint régen a Jessup ecseteknél (vagy még most is)… Azokat is szörnyen túlárazták.
Ma jutott eszembe a Pinkpanda mindig küldi az akcióit, hogy milyen a Docolor? Nincs fenn a krémmánián, ezért kérdezem.
Szuper nagyon, puhaszőrű, jól bírja a mosást, szuperül lehet vele dolgozni, többféle minta is van, és nem utolsó sorban alapjáraton elég olcsó. Amit linkeltem, az az Aliexpressen a hivatalos Docolor store-ban 13USD.
Köszönöm megnézem!
Ezt a primert szerettem volna kipróbálni, de az “illata” elriasztott. Viszont PHYSICIANS FORMULA-ból jó pár termék féláras DM-ben, így egy egy alapozót plusz egy argán olajat elhoztam. És már nálunk is van RT, kipróbálom a blendert.