Azt az alapozót én is elhoztam, plusz a Healthy foundationt (ez nem volt akciós de úgy tudom hogy megszűnik ez a termék család és egyre kevesebb helyen látom így inkább elhoztam hogy legyen egy tartalék) és a Super BB-t. Nekem az avokádós maszk jobban bevált így abból betaraztam.
És 8000 Ft fölött adtak egy ilyen vászon táskát
Még semmit nem próbáltam ebből a márkából, nem nagyon mertem mást venni.
Maszkból egy Rossmann-os most a favorit, aloe-s hydrogél, nagyon jó. Próbáltam ezt az -st, nekem sok volt. Milyen az alapozó? Még nem bontottam ki.
Na megnéztem, pumpás hálistennek, ezt el is felejtettem. Az ecset jó gagyi, mondjuk nem számítottam másra.
A Nude weart még nem próbáltam, kb csak azért hoztam el mert akciós volt, videókat néztem róla, a fedese elvileg gyengébb, és eléggé dewy a finishe, szóval én majd télen tervezem használni.
A Healthy alapozót is kb csak két hete használom, a száraz részeket kicsit kiemeli de egyébként természetes hatású, enyhén fénylik tőle a bőr de olyan egészséges módon, a nap végéig a helyén marad, nekem az is tetszik hogy olyan applikátora van mint egy korrektornak.
Én ecsettel dolgozom el és úgy egy erős közepes fedest ad, a Nude weart tesztelő videókban viszont az emberek többsége blenderrel látta jobbnak az eredményt ha jól emlékszem
Uhh de gyönyörű dolgok . Annyiszor nézegettem már ezt a masnis Physicians Formulát, ez az alapozó? Iszonyat cuki szerintem
Igen, kíváncsi vagyok milyen lesz.
Jaj de cuki ez az alapozó régóta nézegetem a PF alapozóit, de még nem próbáltam egyiket sem. Kíváncsi vagyok mi lesz a véleményed róla.
Az RT szivacsot évek óta újraveszem, nagyon szeretem. (bár most az LA girl szivacsa letaszította a trónról nálam)
Használd egészséggel a szépségeket
Remélem neked is be fog válni a blender . Nagyon kiváncsi lennék a Sunsu termékekre, én csak egy hidratáló tonicot szerettem volna, de Szombathelyen már nem volt :). Tegnap ennek a Schwarzkopf Winter Care samponjával mostam hajat, én nagyon szeretem . Milyen a Catrice rúzs?
@umpalumpa, ma töltötte fel valaki, lehet, hogy érdemes lesz megnézni: Balea C-vitaminos szérum
Kíváncsi lennék mennyi C vitamint tartalmaz de ennyi pénzért mindenképp megér egy próbát.
Persze, csodát nem kell várni. Nekem az a gond, hogy parfümös, de lehet eljön az idő, hogy ez is jó lesz, és örülök, ha hozzájutok.
Igéretes, köszi a tippet!
Végre tudtam venni hajfestéket, évek óta ezt használom. A többi becsúszott, olyan jól esett.
Ez lemaradt tegnap.
Hú, azt megkérdezhetem, hogy a Senicare kencéket melyik részlegnél kell keresni? Én tiszta vakegér vagyok, mert sosem találom őket
A repair boostert a festékhez teszed vagy azt hajmosás után használod?
Most vettem először, nagyon le volt árazva, 600Ft. Egy próbát megér, hajpakolóba teszem bele.
DM, Rossmann legalsó polc, a betétek környékén. Ha Tena Ladyt találsz, ott lesz, ugyebár eü. termék. Nagyon ki van száradva kezem a sok kézmosástól, emiatt vettem. A bőrvédőt felvekvésre írja, száraz, sérült bőrre, remélem segít.
Jelenlegi társaim a szélmalomharcban, alább. Ez nem a teljes készlet.
Köszi! Akkor majd célirányosan arra megyek Korábban már használtam, és bár az összetevői nem a legszebbek az ekcémás kezem mégis ezt viseli el a legjobban. Most hiába próbálkozom drágább kencékkel iszonyúan csípi a bőröm minden
Egy hónapja nem voltam DM-ben, micsoda meglepetésben volt részem, nekem újdonság, az biztos.