Kamu vélemények

Egy valaki, de ő úgy tűnik nagyon lelkes… Viszont most meg Magic Hair felhúzó, Hair Bunny lehúzó véleményeket töröltem…

1 Likes

A felhasználó egyik, kifejezetten választékos, reklám szerű véleménye lett gyanús, azt jelentettem is . A többit nem. Mit gondoltok? Csupa öt csillagos értékelés egy nap alatt.
https://kremmania.hu/profil/velemenyek/kriszti0609?page=2

5 Likes

Hát, elég érdekes, bár ennyi ömlengés nem tett jót a gyomromnak így, reggel fél hétkor…

Viszont egymás után olvasva találtam egy ellentmondást, ráadásul a két véleményt egy napon írta.

Screenshot_20190625_063758

És mi az a faktorszám nélküli napvédelem?
Screenshot_20190625_063900

11 Likes

Köszi csajok! Törölve :slight_smile:

1 Likes

Jó detektív lennél. :wink:

1 Likes

Ezt már mások is mondták. :smile:

Vagy csak túl sok Agatha Christie-t olvastam (az összest, még Romániában megjelent, ritka magyar nyelvű kiadásaim is vannak). :rofl::rofl::rofl:

4 Likes

De szíp költemények!

1 Likes

Ő egy régi felhasználó, de nem fura, hogy az összes Oriflame cuccra 5 csillagot adott? Ennyire nagyon szipi-szupik? Vagy ennyire elvetemült márkakedvelő :smiley: https://kremmania.hu/profil/velemenyek/wame123

Szinte mindenre öt csillagot adott. Úgy irigylem, hogy neki minden tökéletesen működik.

Tényleg minden Oriflame termék 5 csillagos :rofl:

Lehet, hogy nem jó helyre írok, de esetleg valami ilyesmi miatt nem lett jóváhagyva a Hylamide/Niod blogposzthoz írott hozzászólásom? Ha esetleg igen, nem számít, de legyszi tudjatok róla, hogy semmi közöm sem a márkához, sem egyik forgalmazóhoz sem sajnos. Hosszútàvú tapasztalatom van és őszinte rajongó vagyok😄

Min keresztül próbáltál írni?
Én úgy tudom, ott nincs jóváhagyás, az enyém is azonnal megjelent, viszont azt hiszem, mostanában a discuss nem működött jól, lehet, hogy amiatt nem jelent meg? Valamelyik havi kedvenceshez írtam egy jó hosszút a discusszal, aztán eltűnt az éterben, utána írták is valahol, hogy gond van vele.

2 Likes

Koszi szépen a gyors választ! Igen, a discusson keresztül ment volna a komment, csak nekem jött rá egy felugró üzenet, hogy köszönik a hozzászólást, jóváhagyásra vár :roll_eyes: Azota sem került ki, ezért gondoltam, hogy blokkolták… De akkor rendszerhiba lehetet:)

Juj ne haragudj, miattam :frowning: A posztok publikálása után 2 nappal csak jóváhagyás után jelennek meg a kommentek, és mostanában elfelejtettem ránézni a várakozó komikra :see_no_evil: Ki is kapcsolom ezt a beállítást inkább… Ha hazaértem, jóváhagyom amit írtál! :kissing_heart:

3 Likes

Jajj, köszönöm szépen🥰 Nem szamit annyira, csak nem akartam félreértést!

Á, szóval csak gyorsan kommenteltem! :smiley:

1 Likes

Még a Vichy-t is tolni kell kamu véleményekkel?:thinking: Hm…

VICHY SLOW ÂGE ARCKRÉM SPF25 ? Nekem is feltűnt, hogy sok új vélemény érkezik rá hirtelen. Úgy láttam, hogy termék tesztelésre kapták. Talán ilyen esetben elfogultabb az ember… Már ahogy néztem a krém kapott előtte elég sok negatív véleményt is. Megosztó termék

TRND-sek igazából, de azokat is le szoktuk szedni újoncok-krémkedvelők esetében, mert minden, amit kapnak az nagggyonjó és 5 csillagos… :frowning: Köszönjük szépen a bejelentést Natalie!

4 Likes

sziasztok, ezt néztem én is… beregisztràltam, hogy rendelhessek pàr cuccot, de elotte mindig ràkerestem krémmànià, hàt làttam, hogy gyanusan tul jok az értékelések, és az àràtol kezdve az osszetevokig meg a hatàs meg minden szuper… na ne màr… kozben meg tele vannak parabénekkel meg stb… szerintem az oriflame tanàcsadonok irogatjàk szorgalmasan a kommenteket

2 Likes