Ehhez még hozzátenném, hogy számomra ez a profil dolog nagyon hiányos, számos webshopban bővebb profilt állíthatsz be magadnak. Én pl azt feltétlen hiányolom, hogy egy bőrproblémát lehet megjelölni. Nálam pl ezért nincs kitöltve, mert nincs kifejezett ‘fő’ bőrproblémám, vállalható minőségű bőröm van full smink nélkül is, viszont ha azt kéne bejelölnöm, hogy mik érintenek, mire van felépítve a rutinom, akkor bejelölném, hogy bőröregedés, tág pórusok, egyenetlen bőrfelszín, túlérzékenység. Merthogy ezeket mind kezelem (és/vagy megelőzöm), és ezért szép a bőröm. Az full falsch lenne, ha egyet jelölnék be, mivel nem vagyok sem ráncos, sem pattanásos, sem tágpórusú, sem piros.
Anno én megírtam a KM-nek azt is levélben, hogy nagyon jó lenne, ha a bőrápolási rutint is jelölni lehetne, mert pl számomra abszolút nem releváns, amikor valaki lehúz egy hámlasztót, vagy egy krémet, és közben azt elfelejti közölni, hogy nincs rutinja, hanem úgy gondolta, hogy használ hámlasztót, de utána már semmit, vagy mondjuk egy sárga-piros incijű krémet ken csak fölé, amit a bőre mégjobban magába szív egy AHA után. Nyilván hogy kicsinálja a bőrét, akármilyen bőrproblémája is van, vagy nincs. Szóval minden ilyen esetben nagyon szívesen kattintanék a profilra, és nézném meg, hogy aki véleményez, az milyen körülmények között teszi.