Azaz! A bejáratig állt a 2 méter széles sor
Egy bloggerlány írta hogy 4 kerek órát állt sorba. Hát nem tudom, én visszementem volna másnap vagy pár nappal később…
Atya ég! Én egyszer még jó pár éve egy ruhabolt készletkisöprésekor ültem/álltam a sorban 4 órát… én ott megfogadtam, hogy nincs az a gönc vagy kence, amiért hajlandó vagyok 10 percnél tovább sorban állni Megtaláltam amúgy a képet a NYX üzletnyitásról!
Ennél nem amiatt voltak sokan részben, mert több youtuberrel is reklámozták, akikkel lehetett ott találkozni? Pl. Viszkok Fruzsi, Karin Dragos.
Én úgy emlékszem, hogy az első x vásárló kapott valami ajándékot is.
Ez nagyon kemény, mennyien lehettek… Egyébként igen, szóróajándék is járt, és fotózkodni is lehetett. De azért nem Brad Pittel, hogy ezért órákig várjanak Olvastam hogy a sor az Allé bejáratáig tartott, biztonságiak terelgették a lányokat mert tolakodás volt, stb. Közben a járókelők meg fotózgatták a tömeget. Iszonyat lehetett.
Brad Pittel nem is igen fotózkodtak volna, nekik már öreg.
Ez igaz Megkockáztatom, a mai tizenéves korosztály nem is mind tudja ki ő egyáltalán, de más “régebbi” színészeket sem, de azt tudják ki VV Jóskapista meg Youtuber Gizike. Off, de olvastam hogy a töri könyvekben nemsokára majd lesz szó a valósagshow-król is…
Jézusom!
20karakter
Kovács Etelka, kepzeletbeli kozepkoru Helan rajongo ujra tamad a Helan Magnolia lapjan.
OMG Kovacs Etelka a tobbi Helant is 5 csillagozza, Fior di Vaniglia vagy mi es a tobbi.
(Szemforgatas)
Valakik most nagyon elkezdték lehúzni a G&G cuccokat, ráadásul most regisztráltak…
Pont most néztük, egy IP címről volt az összes regisztráció… Töröltük és köszi, hogy szóltál!
Én köszönöm, hogy fenntartjátok a rendet
Ujabb Helan ugynok, en lassan megutalom ezt a markat ismeretlenul is, annyira tenyerbemaszo, ahogy kamu profilokat nyitnak es csak a sajat dolgaikra adnak 5 csillagokat…
A legujabb talalat Akos, aki csak Helan termekeket tolt fel es velemenyez.
https://kremmania.hu/kremek/helan-ayentos
Erre a profilra is erdemes egy pillantast vetni, total Helan ugynok kamu
Mindkettő “visszaeső” Helanos. Köszi, töröltük őket!
Eddig nem is hallottam erről a márkáról, de ha azt várják, hogy ettől népszerűek lesznek és venni fogják a termékeiket, akkor rossz helyen járnak.
Megint beindult a G&G kamuvéleménygyár
Kíváncsi lennék, ki szervezi ezeket a lejáratásokat…