Kamu vélemények

Az biztosan a születési dátuma!
Én is kaptam már CV- t olyan mail címről hogy
happyfinish@ ….
Nem vettük fel :smiley:

Pont ezèrt ìrtam hogy nem 100- as. Azèrt röviddel 50 előtt vagy utàn màst vàrna az ember fia- lànya… mondja egy lökött 47- es​:rofl::rofl: mikor pàrom megjegyzi hogy nem vagyok szàzas, vigyorgok ès közlöm vele, hogy nem mondott ùjat, tudok ròla.
A fiaim èlvezik leginkàbb hogy mindenen el tudnak velem hülyèskedni ès bàrmit elmondhatnak nem akadok ki Max. Elbeszèlgetek velük, mit kellene ès hogyan ha rosszul làtják dolgokat.

1 Likes

Hohó, te biztosan tudnál mesélni… :laughing:

1 Likes

Nekem a kedvencem az volt amikor ilyen emailcímmel érkezett a CV: rozmarbajusz@…

2 Likes

Jaaj ne, már nem él link :sob: Úgy megnéztem volna. Rám férne egy kis nevetés :wink:

1 Likes

Olyan mail címek vannak nem értem, hogy gondolják, hogy ezzel majd bárki is komolyan veszi őket. Nem szoktam népnevelni , mert egyrészt semmi közöm hozzá, hogy ki miről levelez, másrészt ha eddig bárkinek bármiért szóltam tuti, hogy én jöttem ki belőle rosszul , de idén egyszer nem tudtam megállni…
Pályakezdő kislány, szépen összerakott önéletrajz mindez ha jól emlékszem mano.cukivagyok@… címről érkezett.
Nagyon kedvesen írtam neki, hogy köszönettel megkaptam az önéletrajzot és ha adhatnék egy jótanácsot a továbbiakra nézve, regisztráljon be a saját vezeték és keresztnevével a gmailre,mert ez a cím nem azt sugallja, hogy a tulajdonosát komolyan lehetne venni. Nem kaptam választ.
Mindezt megfejelném azzal, hogy kamaszkoromban egy barátnőmmel rátaláltunk a Sanriotown nevű oldalra, nem tudom létezik-e még egyáltalán , akkoriban nagy HelloKitty fanok voltunk ( ér nevetni) és az oldalon volt levelező amire sikerült beregisztrálnom így van egy …@hellokitty.com- os email címem is :smiley: Csak egymásközt használtuk mások előtt nem mertem (eddig) égetni magam vele.

7 Likes

Sose sajnáld, inkább undi volt, amiket írt.

A Sanrio nagyon menő volt akkoriban, km…80-as évek Magyarország. Nekem kis katalógusom volt tőlük és a nyuszi volt a kedvencem :sweat_smile:

1 Likes

Ismerős, más területről, a @ előtt 666, dártvéder, szilikoncici, pitbull stb, személyes kedvencem ha a telefonszáma a felhasználó név. :rofl:

2 Likes

Ugyan nem HR területen dolgozok,de volt szerencsém olyan CV-ket látni,ahol a jelentkezők jó ötletnek találták a homályos szelfit, a családi nyaralós képről kivágott arcképet vagy kb a Tinder profilképüket. Instant bizalom…ja nem.

2 Likes

Ez később volt mikor a Mammutban megnyilt a boltjuk Mi akkor kattantunk rá , még HelloKittys gitár is volt :smiling_face_with_three_hearts:
Kép

2 Likes

Ja, én már öreg vagyok :sweat_smile:

Minden Hölgy kortalan :relieved:

1 Likes

Nálunk is önéletrajz érkezett : klonozottcsodor@… :smile:

7 Likes

Síííírok ahahahah :smiley:

1 Likes

Nekünk egy vevőnk írt a banyarem@ e-mail címről. :smiley:

4 Likes

Egyszer láttam olyan önèletrajzot, ahol ballagàson kèszült fotó hivatott àbràzolni a pàlyàzót. Nem derült ki, hogy a kèpen a 3 fiú közül melyik lehetett az alany. :joy:

2 Likes

Van humora. :slight_smile:

Besírok…

Most jut eszembe… az első önéletrajzomra azt a képet tettem amin az érettségimmel és a nyelvvizsgabizonyítványommal pózolok :see_no_evil: (persze körbevágtam, a bizik nem látszottak, de akkor is)

1 Likes