Az biztosan a születési dátuma!
Én is kaptam már CV- t olyan mail címről hogy
happyfinish@ ….
Nem vettük fel
Pont ezèrt ìrtam hogy nem 100- as. Azèrt röviddel 50 előtt vagy utàn màst vàrna az ember fia- lànya… mondja egy lökött 47- es:rofl: mikor pàrom megjegyzi hogy nem vagyok szàzas, vigyorgok ès közlöm vele, hogy nem mondott ùjat, tudok ròla.
A fiaim èlvezik leginkàbb hogy mindenen el tudnak velem hülyèskedni ès bàrmit elmondhatnak nem akadok ki Max. Elbeszèlgetek velük, mit kellene ès hogyan ha rosszul làtják dolgokat.
Hohó, te biztosan tudnál mesélni…
Nekem a kedvencem az volt amikor ilyen emailcímmel érkezett a CV: rozmarbajusz@…
Jaaj ne, már nem él link Úgy megnéztem volna. Rám férne egy kis nevetés
Olyan mail címek vannak nem értem, hogy gondolják, hogy ezzel majd bárki is komolyan veszi őket. Nem szoktam népnevelni , mert egyrészt semmi közöm hozzá, hogy ki miről levelez, másrészt ha eddig bárkinek bármiért szóltam tuti, hogy én jöttem ki belőle rosszul , de idén egyszer nem tudtam megállni…
Pályakezdő kislány, szépen összerakott önéletrajz mindez ha jól emlékszem mano.cukivagyok@… címről érkezett.
Nagyon kedvesen írtam neki, hogy köszönettel megkaptam az önéletrajzot és ha adhatnék egy jótanácsot a továbbiakra nézve, regisztráljon be a saját vezeték és keresztnevével a gmailre,mert ez a cím nem azt sugallja, hogy a tulajdonosát komolyan lehetne venni. Nem kaptam választ.
Mindezt megfejelném azzal, hogy kamaszkoromban egy barátnőmmel rátaláltunk a Sanriotown nevű oldalra, nem tudom létezik-e még egyáltalán , akkoriban nagy HelloKitty fanok voltunk ( ér nevetni) és az oldalon volt levelező amire sikerült beregisztrálnom így van egy …@hellokitty.com- os email címem is Csak egymásközt használtuk mások előtt nem mertem (eddig) égetni magam vele.
Sose sajnáld, inkább undi volt, amiket írt.
A Sanrio nagyon menő volt akkoriban, km…80-as évek Magyarország. Nekem kis katalógusom volt tőlük és a nyuszi volt a kedvencem
Ismerős, más területről, a @ előtt 666, dártvéder, szilikoncici, pitbull stb, személyes kedvencem ha a telefonszáma a felhasználó név.
Ugyan nem HR területen dolgozok,de volt szerencsém olyan CV-ket látni,ahol a jelentkezők jó ötletnek találták a homályos szelfit, a családi nyaralós képről kivágott arcképet vagy kb a Tinder profilképüket. Instant bizalom…ja nem.
Ez később volt mikor a Mammutban megnyilt a boltjuk Mi akkor kattantunk rá , még HelloKittys gitár is volt
Ja, én már öreg vagyok
Minden Hölgy kortalan
Nálunk is önéletrajz érkezett : klonozottcsodor@…
Síííírok ahahahah
Nekünk egy vevőnk írt a banyarem@ e-mail címről.
Egyszer láttam olyan önèletrajzot, ahol ballagàson kèszült fotó hivatott àbràzolni a pàlyàzót. Nem derült ki, hogy a kèpen a 3 fiú közül melyik lehetett az alany.
Van humora.
Besírok…
Most jut eszembe… az első önéletrajzomra azt a képet tettem amin az érettségimmel és a nyelvvizsgabizonyítványommal pózolok (persze körbevágtam, a bizik nem látszottak, de akkor is)