hűha , elszegènyednek a templomok, mert minden oltott ateista lesz… kèsz vagyok egyèbkènt az akaszt ki a legjobban amikor laikusok egymàsnak ontjàk az èszt mindenhol a vìrusròl ès az oltàsròl, de az " orvosok mind hü…èk"
Pardon, csak a gyerekek lesznek ateistàk
Folytatva az off topikot, egyébként nagyon meglepődtem mennyi oltasellenes van itthon. Láttam pár országban már fizetnek hogy oltakodjanak az emberek, kiváncsi lennék ha ez lenne itthon is, mennyien adnák fel az “elveiket”
Olvastam egy felmérést -bár azok hitelessége van amikor megkérdőjelezhető- hogy az általános oltásellenesség és az alacsony iskolázottság kéz a kézben járnak…Ahol sok az oltásellenes, akkor az ez alapján kimutatható milyen az átlagos értelmi színvonala egy országnak, egy tájegységnek, egy városnak… Hát nem állunk túl jól…
Szégyen, nem szégyen, én ezért adtam fel az elveimet. Nem szerettem volna beoltatni magam, csak kivárás után.
Viszont pl influenza ellen én minden évben megkaptam az oltast, a lányom is mindent megkapott amit csak lehetett, de ezzel az ismeretlennel szemben szkeptikus voltam.
Viszont a cégem ajánlott egy nagyobb összeget és egyedülálló anyaként emiatt rábólintottam.
De végül beoltattad magad, téged nem neveznélek oltásellenesnek.
Sajnos ismerek olyan embert, akinek egy hónapon belül meghaltak a szülei és a férje is, de akkor sem gondolja, hogy be kéne oltatnia magát…
Nem is vagyok az, de ezzel szívem szerint még vártam volna.
Az oltásellenző mindentudókról annyit: sajnos, én ismerek iskolázott (felsőfokú) értelmes jófej fiatalokat is, akik nem oltatnak… Amúgy meg: mikor minket oltattak a szüleink, és/vagy mi oltattuk a gyerekeinket, felmerültek olyan “problémák” hogy ki volt az oltás gyártója !!! Könyörgöm azt sem tudtuk milyen gyártók léteznek, beadattuk és kész. És ellenanyagot kinek jutott eszébe utána nézetni!!! Oh politikával meghülyített hiszékenység és butaság vegyülete
Én múltkor olyat olvastam, hogy “oltásellenes vagyok, de mivel utazni akartam, ezért beoltattam magam”. Miiiiiii? Ha utazni akarsz vele, akkor már hirtelen nem fogsz meghalni az oltástól, ahogy korábban állítottad, vagy micsoda?
Huh, beteg…
Szerintem troll…
De elég gáz stílussal.
Nem is akár mekkora
Na jó, hát azért itt is vannak bajok
Ne már! Elérted, hogy levegyék a véleményt, miszerint az aluljárós, hamis Olympéa nagyon finom illat
Bocs
Azt én is olvastam reggel és nem hittem el, hogy komolyan kiírta, hogy aluljárós a parfüm amit vett.
És messze nem az volt a legalja…
Nocsak. Biztosan finom illatok lehetnek mindenfèle betiltott hozzàvalòkkal. Pl. Lòvizelet , illetve màs komolyabb ràkkeltő ès allergizàlò c.rokkal. mondjuk a " jucika69" sem teljesen szàzas felhasznàlònèvnek.