Jó én meg a lépcsőházban fotózkodtam úgy éreztem ott a legjobb a fény
Inkább önbizalomnak mondanám
Én a pumajoci@ címen csodálkoztam el, mert akié, az lelkész. Ráadásul nem is József. És erről levelezik hivatalos ügyekben.
A napokban csapta ki nálam a biztosítékot egy vélemény-: a hölgy’ akinek nem tetszik az xy parfüm és igénytelennek tartja azt aki ezt viseli. Na kérem szépen ez nálam túl van a tűréshatáron . Ilyet leírni mondjuk ki tahóság ,bármennyire is bizonygatja hogy neki biz’ diplomája van és nagyon igényes nő. Őszintén szólva úrinő ilyet nem ír az biztos. Ha nekem nem tetszik mondjuk a Chanel Coco-ja akkor sem írok olyat,hogy akinek tetszik az igénytelen.
Ezen felbuzdulva elolvastam ennek a díszpintynek a többi értékelését is és nem lett más a véleményem. A legjobb amit olvastam hogy ő, illat féltékeny ‘’. Ilyet sem hallottam még.
Neee
Az illat féltékenység létezik én is tudok az lenni, nálam ez azt takarja, hogy aki a közelemben van annál nem szeretem ha ugyanazt használja amit én.
Barátnőkkel sem veszünk egyforma illatot. Megvan “ kié” a Gucci: Rush, ki hordja a Guerlain : Insolencet…
Az nem zavar ha még 3 millióan hordják rajtam kívül a Versace : Crystal Noirt vagy a Narciso: Rouget, de az irodában nem szeretném minden második lányon érezni.
Fiatalabb koromban pedig képes voltam hazudni , ha valaki olyan kérdezte meg akit utáltam és tudtam hogy meg fogja venni, hogy mi van rajtam
A hölgynél nem tudom milyen formában jelentkezik, lehet Ő meg is tépi akin az van amit Ő hord
Jujj ki az illető? De szèp megjegyzèseket tudnèk ìrni a kommentjeihez…a
Nagyon úgy tűnik,hogy meg is tépi.
Az illatokban az a jó hogy szinte mindenkin másképp villantja meg magát.
Én is kérdeztem már meg ,hogy mit visel más ha nagyon tetszett ,de rajtam nem muzsikált ugyanúgy. Pl .a LVEB anyaillat egyeseken gyönyörű rajtam pedig egy olcsó katalógusillattá változik amit sajnálok na de ez van.
Igazad van, volt , hogy meg sem ismertem az Armani:Code- ot unokatestvérem feleségén, meg a Womanity- t sem egy ismerősömön. Utóbbi rajtam mindig mogyoró lett bármit csináltam és akin éreztem rajta meg egy annyira nőies , sós- édes virágos illat volt el sem hittem, hogy ez ugyanaz az illat.
Szeretnék szólni , hogy 10 véleményből 5 egyvéleményes újonctól van.
https://kremmania.hu/kremek/egyeb-elyn-s-lab-holy-grail-anti-shine-fenyvedo-hidratalo
Jaj, ezt én is néztem.
Nekem az is bosszantó volt, hogy mind az öt Elyn’s Lab terméket feltöltöttem minden adattal, összetevőkkel együtt, erre nem is az én nevem alatt lett jóváhagyva, egyet kivéve. Holott feltöltésnél nem mutatta, hogy elfogadásra várnak ezek a termékek. Nyilván akkor nem pazarlok rájuk ennyi időt.
Köszönjük, nézzük!
Szia! Ilyen akkor van sajnos, ha nem ugyanabba a kategóriába lett feltöltve a két (duplikált) termék. Ritkán van ilyen, de előfordul, ilyenkor mindig a korábbi feltöltést vesszük figyelembe. Sajnálom, hogy plusz munkád lett miatta
Ez nem tudom hogyan fordulhat elő, hiszen a fényvédőt a fényvédők kategóriába, a szérumokat pedig a szérumok kategóriába tettem.
De azért köszi.
Úgy, hogy a másik fél nem oda tette.
Most, hogy törölték a kamu véleményeket,
ma ismét jött egy újonc vélemény, mai dátum a regisztráció is.
Nem tudom, hogy most tényleg véletlen, vagy a márka próbálja ennyire agresszíven reklámozni magát, de nálam az ellenkező hatást éri el.
Én jelentettem is házirendellenesnek.
Nem 100 % az illető főleg az utolsò véleményét nézve. Nem egy Mai csirke lehet, ha az intim " prémet" is növeszti , ami olyan hosszù, hogy kefével fésülni kell ès a masszìrozò kefétől még dúsabb lett neki.
Lehet, hogy puszta véletlen, de újabb újonc véleményező. Tegnapi regisztráció, 3x 5 csillagos vélemény csak erre a márkára.
https://kremmania.hu/profil/ljohanna
Van még 1-2 frissen regisztrált, aki gyorsan krémkedvelő lett, hogy ne szúrjon szemet.
Akárhogy is van, nekem furcsa, hogy az indulás hónapjában az összes termék már csupa 5*.
Ha tényleg ilyen jó is, nekem elment a kedvem.