Amikor eloszor olvasom az adott topikot akkor igen, de ha aztan latom, hogy jott meg tobb hozzaszolas, akkor szivesen atallitanam ugy, hogy azok mar felul legyenek🙈
Kívánságlista funkció van: a termék oldalán az összetevők alatt (A termék eladása / Új vélemény / Kívánságlistába rak / Már nem gyártják / Hiba az oldalon). A kívánságlistád megjelenik a profilodon, az eladó dolgaid és a vélemények között, de nem publikus, csak Te látod
Ami az eladók követését illeti, a korábban értékelt adás-vételekből bármikor odatalálok a régebbi partnereimhez. Én kifejezetten szeretem, hogy nem eladó-hangsúlyos, hanem termék-hangsúlyos a zsibi, de már így is sokan vannak, akik szinte üzletszerűen végzik az eladást az oldalon.
Hát igen, ez nekem is feltűnt
Isabelle, én erre használom a kívánságlistát: olyan dolgokat rakok bele ami érdekesnek tűnik, és addig ott marad, amíg meg nem veszem és véleményt nem írok hozzá, vagy amíg elvesztem az érdeklődést az adott termék iránt nem vagyok benne biztos hogy ez segít, de azért remélem haszontalan sem volt
Oh igazán köszönöm csak az új vélemény és az eladás maradt meg bennem
Neked is köszönöm
A többi javaslat mellett én szerintem még jó lenne,ha pl. egy termék keresésénél szűrőket lehetne használni, hogy csak bizonyos márkákat mutasson és akár azon belül is 4-5 csillagosokat. Illetve,akár a márkákat is bekategorizálni hogy drogériás vagy high-end-es termék, néha könnyebb lenne a keresés e szerint.
Nekem az jutott eszembe, hogy olyan jó lenne, ha nem csak hasonló “funkciót” betöltő krémeket ajánlana a KM az INCI alatt, hanem az összetevők szerinti DUPE-okat ( amiknek közel 100%ban megegyezik az összetevőlistája) Milyen jó lenne a drágaságokra alternatívát találni,ahol nem csak a márkanevet fizeti meg az ember
Nagyon érdekes felvetés, de az összetevőlistából nem derül ki az összetevők pontos koncentrációja, ezért szerintem a hasonló INCI egyáltalán nem garantálja, hogy hasonlóan teljesítenek a krémek
Én a keresővel állok hadilábon:(
Ha nem pontosan írom be a termék/márka nevét,nincs találat…
Számomra pl.a német néven futó termékek okoznak problémát,de ha már nincs ékezet,akkor sincs találat.
De olyan is akad,ami eleve nem pontosan van a rendszerben,és ha pontosan írom be,nem ad be semmit.Szóval okosítani kéne a keresőt:)
A kereső a leg alapabb funkció,jó lenne ha könnyítené azt,amiért van.
Ezt szerencsére viszonylag egyszerűen ki lehet küszöbölni a Google kereső használatával. Úgy kell rákeresni, amire szeretnél, hogy hozzáteszed még: site:kremmania.hu és akkor csak krémmániás találatokat fog kiadni
Most ha belépek Krémmániára az Opera böngészőből, hiába jó a felhasználónév + jelszó páros, enter lenyomása után mégsem enged be, és ugyanúgy ott van jobb felső sarokban a belépés. Ilyen már volt régebben is egy ideig. Explorerből jól működik, de azt nem szeretem használni.
Töröld ki a krémmánia oldalhoz tartózó cookie-kat. Ha megnyitod a beállításokat az operában, és rákeresel, hogy böngészési előzmények/adatok vagy ilyesmi, ott töröld ki a km-es cookie-kat. Chrome-ban velem is sokszor előfordul ez a hiba.
Köszi! Megpróbálom. Fórumon pedig az szokott lenni, hogy valakinek a hozzászólására szeretnék válaszolni, ezért rákattintok a válaszra, de mikor jóváhagyom, nem mutatja, hogy neki válaszoltam, tehát nincs ott a “reply” ikon a képpel. Mint neked most az első és második hozzászólásnál.
Közben sikerült is megoldanom a bejelentkezés problémát
Összességében úgy látom, hogy elég népszerű lett ez a topic.
@wishes Ha jól értettem, már vannak fejlesztési tervezetek az évre vonatkozóan, viszont mint fejlesztő tudok nyilatkozni, hogy szerintünk és az ügyfél(jelen esetben ti, a km csapat) szerint nagyon gyakran más a fontos(abb), mint ami a felhasználóknak lenne fontos,hasznos. A UX egy nagyon összetett dolog, mindenképpen érdemes kutatni, szerintem most jó képet kaptatok arról, hogy mivel bővítenék legszívesebben az oldalt használók a KM-et, mindenképpen érdemes elolvasni, elemezni őket. Egyébként szívesen olvasnék arról is, hogy ti mivel szeretnétek előrukkolni az évben.
Szuper, azzal sikerült, amit mondtam?
Igen, bár elsőre nem volt világos hogyan tudok konkrét oldalhoz tartozó sütiket törölni, így töröltem mindent az elmúlt 7 napból és így már jó
Ugyanez a helyzet nálam is, én csak Chrome-ot használok, más böngészőből még nem próbáltam. De az is előfordul, hogy hol már a belépett fiókkal mutatja, hol pedig nem. Inkognitó módban mindig sikerül belépni.
Sziasztok Én telefonról szoktam itt lenni a Krémmánia Fórumon és Nekem nem kell bejelentkeznem csak rákattintok erre :
Letöltöttem és így mindig itt van előttem csak rákattintok és már látok is mindent.