Sziasztok!
Remélem nem sértő, hogy feldobtam egy ilyen topicot, de hátha tudunk a krémmániás csajoknak néhány hasznos ötlettel szolgálni az oldal bővitésével kapcsolatban. Magam is fejlesztő vagyok, ezért tudom, hogy sokszor mennyire haszontalannak tűnik számomra valami, ami a felhasználónak pedig tök fontos.
Szedjünk össze ötleteket, milyen funkciókkal lehetne bőviteni az oldalt, hátha találnak benne egy-két jó ötletet.
Sorrend nélkül, nekem ezek jutnak elsőre eszembe:
-
Bőrtipus választásnál egy konkrét bőrtipus/bőrprobléma helyett legyen több választható opció. Például az én bőröm tág pórusú, de ritkán vagyok pattanásos és miteszeres, de a vizhiány pl. fennáll.
-
Eladó termékek: “termékfigyelő” beállitás, hogyha egy termékből valaki eladásra kinál egyet, küldd egy üzenetet (email vagy KM értesités), hogy elérhető, csapj le rá
-
Termékek alatti hozzászólásoknál jó lenne, ha az enyém külön, vagy legelől jelenne meg, hogy tudjam, ezt a terméket már véleményeztem ( és ne kelljen kikeresni a profilomon a rengeteg hozzászólás közül, hogy vajon irtam-e már ehhez). Ez azért is hasznos lenne, mert könnyebb frissiteni az értékelést, hiszen előfordul gyakran, hogy valami csak az első pár használatnál tűnik szupernek.
+1 ez már nagyon bónusz lenne
- A termékek értékelései alapján generált diagram(ok) egy új fülecskén a termék alatt: hány évesek használják, milyen bőrproblémával (ehhez az első feature elég hasznos), és ezek a csoportok milyen értékelést adtak (hasraütős példa: a 40+ korosztály jobban szereti az XY jó testes krémet, vagy a tág pórusúak mind 4+ csillaggal értékelték ezt a terméket, nyilván nem szöveges értékeléssel, hanem auto-generáltan).