Nem kell ezt ennyire komolyan venni szerintem.
De van más ötletem: legyen egy olyan topik, hogy “Random, gyors kérdések” hátha abba minden egyszeri ember beletalálna, ott meg esetleg el lehetne őt irányítani a releváns topikba és akkor nem 100 random kérdés lenne, hanem csak 1.
Erre van az ajánlást kérek topik, mégsem találják meg.
Lehet, az kéne legyen a címe, hogy “Gyors kérdés”, az “Ajánlást kérek” valahogy nekem se kelti fel a figyelmemet. Meg sminkek kategóriában is van a topic nem általánosban, ez is félrevezető lehet.
@wishes azt tudjátok, hogy a legújabb termékeket már sajnos napok óta nem lehet megnézni? Mindig hibára fut az oldal.
Nagyon köszönöm, már jeleztem is az illetékeseknek!
Köszi, ahogy látom már működik is! :))
Sziasztok! Szeretném kérdezni, hogy nincs e lehetőség saját vélemény törlésére? (Vagy továbbra is az 1 csillagozás és a moderátorok törlik?)
Nem létkérdés, csak időnként visszaolvasva egyáltalán nem tartom már relevánsnak a 6-7 évvel ezelőtti véleményeim egy részét, nem volt sok összehasonlítási alapom még. Átvéleményezésre nem biztos, hogy rászánnám magam.
Ha maradnak, vállalom, azokat is én írtam, csak ennyi idő távlatából már nem buzognék értük annyira
Köszönöm!
Szerintem hagyd úgy. Anno én is véleményeztem olyat, amit ma már magamra nem kennék. Na bumm, az is én voltam. Meg 6-7 éve teljesen más volt a beauty világ. Én fejlődést látok a véleményeimben és csak jót nevetek azon, miket is írtam régebben.
Én úgy tudom, az egycsillagozás (micsoda szót alkottam!) van még mindig. Egyetértek, nekem is sok olyan régi véleményem van, ami nem releváns, nem mond sokat, de nem lenne energiám átírni őket, vagy egycsillagozni egyesével. Én voltam, ilyen voltam, maradhat.
Bocsánat, nem kötözködés, de évek óta nézem a főoldalon a FORUM menüpontot. Lehetne FÓRUM?
Inkább kérdés mint javaslat, és lehet, hogy nagyon le vagyok maradva valamiről, de nem találom Krémmánián a Magister Products márkát (sem a termékeiket), pedig tudom, hogy fent volt. Egyetlen termékük nagyon bevált régen és az utódjáról kerestem volna véleményeket, de semmi. Vajon csak valami hiba, vagy van valami egyéb oka?
Úgy rémlik, hogy ez az egyik márka, aki nem kíván a KM adatbázisban szerepelni.
Köszönöm a választ, akkor nem töröm a fejem rajta tovább!
Nem teljesem értem, hogy mi bajuk származna belőle, de végül is az ő dolguk.
meg vagyok fázva és a BioRio LipidUp balzsamot akartam beszerezni majd, mert az elődje volt az egyetlen amit ha folyamatosan minden orrfújás után használtam, még csak rózsaszín sem lett az orrom, nemhogy sebes. A többi cuccuk eléggé hidegen hagyott…
Megtaláltam kik nem akarnak részt venni az adatbázisban:
https://kremmania.hu/nemtamogatottmarkak
Kasza Tibit én sem szeretném támogatni.
Ezek közül melyik az övé?
Mintha félnivalójuk lenne a nyilvános megmérettetéstől. Engem ez inkább eltántorít ezektől a márkáktól.
Nem vennék rá mérget, hogy ők akarnak távol maradni. Lehet, hogy csak spórolósabbak a többieknél.
A cégek fizetnek azért, hogy a KM-en lehessenek? Vagy mire gondolsz?