Javaslatok a Krémmánia oldalhoz

Simán el tudom képzelni. Gondold el, nők tízezrei itt kezdik a vásárlást, azzal, hogy megnézik a véleményeket. :slight_smile:

1 Likes

Azt nem tudom, fizetnek-e, de az biztos, hogy a KM alapvetően meghatározza sokunk döntéseit. Nem is tudom, mikor vettem utoljára bármit KM-es ellenőrzés nélkül. :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 Likes

Nem hiszem, hogy fizetnek. Pláne külföldi luxusmárkákat biztos nem izgat, hogy egy magyar oldalon mit írnak a vásárlók. Szerintem aki nem akar itt megjelenni, az csak nem bírja a kritikát. A weboldaláról, facebookjáról, instragramról törölheti a számára kellemetlen véleményeket, de innen nem

15 Likes

Pedig a HairBunny úgy emlékszem sok csillagot kapott…vagy gyanúsan sokat…?

1 Likes

Az összes megélhetési celeb ezt eszi, attól olyan cép a hajuk.

3 Likes

Kizárt dolog, hogy fizetnének a márkák. Akik távol akarnak maradni, ők a negatív vélemények miatt. Engem is inkább eltántorít ez, hogy ezektől a márkáktól sose vásároljak.

2 Likes

Szóval, aki számít a piacon, az jelen van a Krémmánián is. :hugs:

1 Likes

Ne már hogy a Magister Products se akar itt lenni? A legelső üzletüket a szülővárosomban nyitották, ott mentem el előtte nap mint nap, mégsem mentem volna be ha nem látom itt a krémmánián a véleményeket

Akkor ide vele :fork_and_knife:

1 Likes

Meg a póthajtól :rofl:

2 Likes

Nem tudom, volt-e már, de ölni tudnék a piactéren egy olyan szűrőért, ami szétválogatja nekem a kifújt mintákat a teljes kiszerelésű parfümöktől :smiley:

8 Likes

Megértelek!
Én valamiért idegállapotba kerülök az üveges, üvegében, fújós, kisfújós szavaktól is. :zipper_mouth_face:

4 Likes

Évek óta titkos vágyam. :smiley:

1 Likes

A kisfújós (fujci, fufuka) ősi parfümös szleng, még a NLC fórum idejéből származik (2000-es évek közepe-vége). Nem tudom, anno melyik parfümangyalka kezdte el használni, de a mában okoz félreértéseket. Abból az időszakból jön a beédesedik, pasis lesz rajtam, nem lett szerelem is (ezektől én kerülök idegállapotba).

3 Likes

Sziasztok!

A Krémmánián régóta fenn vagyok, a fórumra most léptem be, egyelőre nehezen tudok kiigazodni rajta. (lehetne egyszerűbb az írás, keresés stb.)
Nem olvastam mindent végig, de pár javaslat:

1. Néha egy-egy betűelírással sem dobja ki a terméket, lehetne kicsit könnyebbé tenni a keresést (a hasonló szóra is dobjon ki.) + ugyanaz a termék sokszor többször is fent van magyarul - angolul, kis eltéréssel
  2. Valóban hasznos, ha a saját korábbi véleményünk rögzítve lenne/ kiemelve lenne/ könnyen visszakereshető lenne.
  3. Én van, hogy csak egy gépelési hibát akarok javítani (szerkesztésnél), már új véleményként kidobja az oldal, ez szerintem felesleges
  4. Nekem sokat segítene, hogy ha rákeresek egy termékre, oda lenne írva, hány vélemény van eddig róla. Van, hogy ránézek pár hét múlva, de ugyanúgy csak 1 vélemény van még. De külön rá kell kattintani, megnyitni stb. Ha a találatoknál kidobná, hány db értékelés van, látnánk, lett-e azóta új értékelés. És hiába 5 csillagos az értékelése, ha azt egy ember írta, nem annyira releváns a dolog. Tehát zárójelben oda lehetne írni a csillagok mellé, hogy hány véleményről van szó.
  5. Egy-egy toplista sokat segítene, top 10 tusfürdő, szemránckrém stb… Vélemények alapján melyiket szeretik a legjobban (akár márkán belül, tehát melyik Balea/ Avon/ Oriflame stb. arckrém a legjobban értékelt.) Nyilván mondjuk 10-15 db értékelés fölött van értelme ennek, de tudna hasznos lenni.
  6. Ha feltöltök egy terméket, kaphatnék egy értesítést, ha az kikerül az oldalra (nem kell email, de egy csillagozás mondjuk, egy rendszerüzenet. + egyszer volt olyan, hogy egyik feltöltésem törlésre került, nem derült ki számomra, miért.)
4 Likes

Az 5.-höz: ha pl. a Tusfürdők oldalon vagy, és rákattintasz a “népszerű tusfürdők” feliratra, automatikusan az all-time legjobbak szerint adja ki a listát. (Súlyozva valahogy a vélemények száma és a csillagok).
A 4.-hez meg csak annyit, hogy ha vki rendesen update-et ír, akkor szerintem jó ha előre ugrik a vélemény

Az 1.-hez: ezen én is szoktam merengeni, hogy egy termék fent van többször is, elég zavaró tud lenni, valamint az is, hogy eléggé random, hogy változásnál a korábbi verzió úgy van fent mint már nem gyártott, vagy az új meg a régi párhuzamosan (pl új csomagolás, összetevők változása). Ezért pl elsiratnak egy bevált terméket, ami valójában ugyanúgy van csak más lett a matrica a flakonján. Gondolom, ezt nem kis meló lenne ellenőrizgetni mielőtt a feltöltés jóváhagyásra kerül, de én őszintén azt hittem, ezért van az átfutási idő, mielőtt kikerül valami az oldalra.

1 Likes