Simán el tudom képzelni. Gondold el, nők tízezrei itt kezdik a vásárlást, azzal, hogy megnézik a véleményeket.
Azt nem tudom, fizetnek-e, de az biztos, hogy a KM alapvetően meghatározza sokunk döntéseit. Nem is tudom, mikor vettem utoljára bármit KM-es ellenőrzés nélkül.
Nem hiszem, hogy fizetnek. Pláne külföldi luxusmárkákat biztos nem izgat, hogy egy magyar oldalon mit írnak a vásárlók. Szerintem aki nem akar itt megjelenni, az csak nem bírja a kritikát. A weboldaláról, facebookjáról, instragramról törölheti a számára kellemetlen véleményeket, de innen nem
Pedig a HairBunny úgy emlékszem sok csillagot kapott…vagy gyanúsan sokat…?
Az összes megélhetési celeb ezt eszi, attól olyan cép a hajuk.
Kizárt dolog, hogy fizetnének a márkák. Akik távol akarnak maradni, ők a negatív vélemények miatt. Engem is inkább eltántorít ez, hogy ezektől a márkáktól sose vásároljak.
Szóval, aki számít a piacon, az jelen van a Krémmánián is.
Ne már hogy a Magister Products se akar itt lenni? A legelső üzletüket a szülővárosomban nyitották, ott mentem el előtte nap mint nap, mégsem mentem volna be ha nem látom itt a krémmánián a véleményeket
Akkor ide vele
Meg a póthajtól
Nem tudom, volt-e már, de ölni tudnék a piactéren egy olyan szűrőért, ami szétválogatja nekem a kifújt mintákat a teljes kiszerelésű parfümöktől
Megértelek!
Én valamiért idegállapotba kerülök az üveges, üvegében, fújós, kisfújós szavaktól is.
Évek óta titkos vágyam.
A kisfújós (fujci, fufuka) ősi parfümös szleng, még a NLC fórum idejéből származik (2000-es évek közepe-vége). Nem tudom, anno melyik parfümangyalka kezdte el használni, de a mában okoz félreértéseket. Abból az időszakból jön a beédesedik, pasis lesz rajtam, nem lett szerelem is (ezektől én kerülök idegállapotba).
Sziasztok!
A Krémmánián régóta fenn vagyok, a fórumra most léptem be, egyelőre nehezen tudok kiigazodni rajta. (lehetne egyszerűbb az írás, keresés stb.)
Nem olvastam mindent végig, de pár javaslat:
- Néha egy-egy betűelírással sem dobja ki a terméket, lehetne kicsit könnyebbé tenni a keresést (a hasonló szóra is dobjon ki.) + ugyanaz a termék sokszor többször is fent van magyarul - angolul, kis eltéréssel
- Valóban hasznos, ha a saját korábbi véleményünk rögzítve lenne/ kiemelve lenne/ könnyen visszakereshető lenne.
- Én van, hogy csak egy gépelési hibát akarok javítani (szerkesztésnél), már új véleményként kidobja az oldal, ez szerintem felesleges
- Nekem sokat segítene, hogy ha rákeresek egy termékre, oda lenne írva, hány vélemény van eddig róla. Van, hogy ránézek pár hét múlva, de ugyanúgy csak 1 vélemény van még. De külön rá kell kattintani, megnyitni stb. Ha a találatoknál kidobná, hány db értékelés van, látnánk, lett-e azóta új értékelés. És hiába 5 csillagos az értékelése, ha azt egy ember írta, nem annyira releváns a dolog. Tehát zárójelben oda lehetne írni a csillagok mellé, hogy hány véleményről van szó.
- Egy-egy toplista sokat segítene, top 10 tusfürdő, szemránckrém stb… Vélemények alapján melyiket szeretik a legjobban (akár márkán belül, tehát melyik Balea/ Avon/ Oriflame stb. arckrém a legjobban értékelt.) Nyilván mondjuk 10-15 db értékelés fölött van értelme ennek, de tudna hasznos lenni.
- Ha feltöltök egy terméket, kaphatnék egy értesítést, ha az kikerül az oldalra (nem kell email, de egy csillagozás mondjuk, egy rendszerüzenet. + egyszer volt olyan, hogy egyik feltöltésem törlésre került, nem derült ki számomra, miért.)
Az 5.-höz: ha pl. a Tusfürdők oldalon vagy, és rákattintasz a “népszerű tusfürdők” feliratra, automatikusan az all-time legjobbak szerint adja ki a listát. (Súlyozva valahogy a vélemények száma és a csillagok).
A 4.-hez meg csak annyit, hogy ha vki rendesen update-et ír, akkor szerintem jó ha előre ugrik a vélemény
Az 1.-hez: ezen én is szoktam merengeni, hogy egy termék fent van többször is, elég zavaró tud lenni, valamint az is, hogy eléggé random, hogy változásnál a korábbi verzió úgy van fent mint már nem gyártott, vagy az új meg a régi párhuzamosan (pl új csomagolás, összetevők változása). Ezért pl elsiratnak egy bevált terméket, ami valójában ugyanúgy van csak más lett a matrica a flakonján. Gondolom, ezt nem kis meló lenne ellenőrizgetni mielőtt a feltöltés jóváhagyásra kerül, de én őszintén azt hittem, ezért van az átfutási idő, mielőtt kikerül valami az oldalra.