Javaslatok a Krémmánia oldalhoz

Micsoda naivitás… pont az elérések miatt ez egy hirdetési felület, semmi érdekük abban, hogy pénzt tegyenek bele, ez pont fordítva működik :money_mouth_face: azzal írták alá a halálos ítéletét szerintem, mikor eladták. Kétlem, hogy ez a tendencia megfordulna sajnos.
Lehetne ez egy szuper dolog, tényleg ilyen social media karakterrel, de ez rengeteg pénz, ahhoz tovább kéne adni egy sokkal nagyobb tulajnak, nem egy lapkiadó fogja megoldani sajnos.
Ami szerintem borzasztó hiányosság, az a felelősségvállalás. Ha valaki létrehoz egy ilyen felületet, akkor vállaljon is azért felelősséget, hogy megvédje a felhasználóit. Miért nem tudja a felhasználó a saját profilját kezelni? Miért kell például eltűrni, hogy bárki bármilyen kommentet odahányjon egy hirdetésére vagy személyeskedő kommenteket fűzzön terméklapokra? Miért nem tudja egyik felhasználó letiltani a másikat? Ezeken a pontokon nagy hiányokat érzek.

8 Likes

Igen, tudom, hogy naiv vagyok. Az ember a tévéről is azt gondolja, hogy reklámok vannak a filmek között, pedig valójában filmek vannak a reklámok között.

9 Likes

Szia! Elárulnád nekem, hogy hogyan kell?
Sajnos több mint egy hónapja nem tudok belépni az oldalamra a google gombbal. Regisztrálni meg a google miatt nem enged, mert hogy már regisztrálva vagyok…:frowning:

Délután megnézem neked. Milyen böngészőt használsz?

Szia! Chrome-ot telón és mozillát számítógépen… a telót használom gyakrabban. Köszönöm!

Jobbra felül három vízszintes vonalka
Itt ‘beállítások’ menüpont
Aztán ‘adatvédelem és biztonság’
Lejjebb görgetsz addig, hogy ‘Sütik és oldaladatok’
Itt ‘adatok kezelése’
Elvileg itt egy listában látni fogod a kremmania.hu-t
Kijelölöd, majd ‘Kijelölt eltávolítása’

Szerintem így jó lesz, de én anno Opera böngészőben csináltam meg.

1 Likes

Érdekes, nekem nem voltak ilyen problémáim. Legutóbb egy ecsetet töltöttem fel, a hivatalos leírással, amit én fordítottam le (nincs fordítói végzettségem, de elpöntyögök angolul), és ha jól láttam, egy az egyben kiengedték. Igaz, én ritkán töltök fel termékeket.

Ez jó kérdés. Én sok parfümöt szoktam feltölteni, és most már azt hiszem, kimondhatom, hogy sikerült elterjesztenem egy általános formátumot, amit több felhasználó követ, kiadás éve, illatcsalád, illatpiramis. Semmi gond.
Eleinte próbálkoztam vele, hogy odaírjam a tervezőt is, de ezt az infót konzekvensen letörölte az admin. Aztan rá hagytam, ha nem kell, akkor ez van… :upside_down_face:

5 Likes

Velem is ugyanez volt amikor odaírtam a parfümőrt! Sőt a passiógyümölcsöt átírta passziógyömölcsnek egy parfümnél.
Egy másiknál odaírtam a fragiról egy fordítást, az sem került ki, emlékezetből beírtam a kommentszekcióba. Egyéb kencéknél is próbáltam bővebb leírást adni kuka lett, pedig nem a saját véleményem volt, hanem a gyártó ígérete, mindegy is :smiley:

Sziasztok! Ez az első bejegyzésem a fórumon :slightly_smiling_face:

Nekem két ötletem lenne az oldallal kapcsolatban: sokszor írja valaki, hogy ő nem az adott terméket használja, régen jó volt, stb. de már vannak ennél jobbak is. Oké, de mik konkrétan? Tök jó lenne tudni. Vagy valaki javasol valamit, hogy bevált neki. De nem mindegy, hogy mivel használja együtt még. Esetleg lehetne egy olyan lehetőség, hogy az adatlapon be lehessen jelölgetni, hogy ki milyen rutint követ éppen, és milyen termékekkel.

Sajnos nem engedte egy szuszra leírni.
A másik ötletem az lenne, hogy például engem tökre érdekelne az is, hogy otthon hogy pucol, mos stb. Végülis ezek is ilyen próbálgatni való szerek, sőt ezek is hatnak a bőrünkre, egészségünkre, elég drágák is általában, nem szívesen próbálgatom őket feleslegesen. Én már évek óta vezetek saját háztartást, de még mindig csak tévelygek egy csomó területen. És tudtommal nem nagyon van ilyen oldal, ahol ezek össze vannak szedve. Szóval jó lenne egy ilyen aloldal, testvéroldal nem tudom :slight_smile:

2 Likes

Hejhó!
Lenne egy kérdésem a termékfeltöltéssel kapcsolatban (remélem jó helyre írok). Szóval, feltöltöttem egy fényvédős arckrémet, de a terméktípusnál csak azt tudtam kiválasztani, hogy “hidratáló krém” (ezt választottam) vagy azt hogy “fényvédő”, azt nem hogy “hidratáló krém fényvédővel”. Ezt az adminisztrátorok korrigálják majd? Vagy küldenem kell majd egy “hiba az oldalon” jelzést külön?

Ez inkább fórumos javaslat lenne. Van az a mondás , hogy “ Rómában tégy úgy mint a rómaiak.”
Ennek mentén indultam el mikor regisztráltam, sokáig olvasgattam és mikor láttam, hogy póthajas topic még nincsen , akkor csináltam egyet, hátha lesz akit rajtam kívül is érint.
Sosem fórumoztam még és ez a szívecskés dolog is új volt nekem, de igyekeztem beletanulni :slight_smile:
Többször látom, hogy új regeknek ilyen- olyan segítség kell, amit új témában írnak meg, ahelyett, hogy körbenéznének, van- e már valami ahova be lehetne írni.
Dobáljatok meg dupe parfümökkel de ez engem zavar .
Esetleg nem lehetne kiírni valahova, hogy mielőtt új témát nyitsz nézz körbe?

12 Likes

Engem is zavar! Lehetne olyasmi is, hogy új tagok ne indíthassanak topikot, csak bizonyos számú hozzászólás után stb.

8 Likes

Igen , ez jó ötlet, attól még kérdezni tud a többi bejegyzésben.

1 Likes

Hogyan mondd el, hogy krémmániás vagy, anélkül hogy kimondod hogy krémmániás vagy:

“Dobáljatok meg dupe parfümökkel, de…” :rofl::joy:

Bocsi a fa humorért. :innocent:

16 Likes

Így is csak egy páran beszélgetünk, a tiltogatás szerintem nem jó irány. A butaságot meg úgysem szűri ki semmi (sajnos).

Pedig szerintem is jó ötlet. Idejön, kérdez egyet, aztán eltűnik, mi meg törjük magunkat a tanácsadással :confused:

2 Likes

Én ezt nem tiltásnak fogom fel, hogy x hozzászólás után lehetne új topikot indítani. Más platformokon is van hasonló korlátozás és működik. Kicsit rá is kényszerítenénk, hogy megtalálja az “ajánlást kérek” topikot :grinning:

4 Likes

Igen, szerintem igazad van. Engem pont egy kérdés vezett a fórumhoz, de bevallom nem néztem annyira körbe és utólag láttam sajnos, hogy simán feltehettem volna a kérdést egy piacteres topikban is. Jobb lett volna,ha nem enged egyből új témát nyitni. Így most olyan érzésem van, mintha spammeltem volna a fórumot. :confused: