Szerintem ez csak a high-end, csak külföldről elérhető termékekre jellemző. Az ritka hogy valami price range-et ugrik.
Régen, ha jól emlékszem, pont ilyen sávosan volt megadva, én azt baromira utáltam. Nekem speciel tök hasznos, ha ott az ár, még ha nem is biztos, hogy forintra pontos.
Az a baj, hogy az árak sokszor tényleg rég nem aktuálisak. Az adminisztrátoroktól viszont nem várhatjuk el, hogy folyamatosan frissítsék az adatlapot.
Nem tartom rossz ötletnek a kategóriákat, de mik legyenek azok?
Ha a drogériás/középkategória/high-end elvek szerint válogatjuk a termékeket, nem lehet tudni a tényleges árakat. Hiába drogériás az Essence és a L’Oreal is, néha utóbbi 5x annyiba kerül, mint az Essence.
Ha összeghatárok szerint néznénk - pl. 5000 ft alatt, 5000-10000 ft között, 10000 ft felett - is problémás lenne a dolgo. Általában egy kategória széles határok között mozog. (pl. egy szemceruzáért morogva de kiadok 5 ezret, de 10-et egész biztosan nem)
Azon gondolkodtam, hogy nem lehetne-e a márkáknál meghatározni a price range-t. Általában a márkára jellemző árképzés az összes termék árazásánál ugyanúgy érvényesül. Viszonylag ritkán fordul pl. elő, hogy egy Charlotte Tilbury termék bagóért legyen elérhető. A márka leírásánál feltüntetett kategória alapján már fel tudná mérni a vevő, hogy mennyire szeretne tovább kutakodni a konkrét termék árával kapcsolatban.
Dehát bárki jelezheti hogy nem stimmel az ár, csak rá kell menni a Hiba bejelentésére
Így van, és én rendszeresen élek is vele. Hiszen a KM egy a felhasználók által “fejlesztett” oldal ebből a szempontból.
Ez nem egy rossz ötlet, csak több szempontból nehéz. Egyrészt ha a márka összes terméke drágul (ld. Catrice, Essence) nem fogja senki sem venni a fáradtságot, hogy mindegyik árat átírja. A másik az, hogy a mostani helyzetben viszonylag nehéz ellenőrizni, hogy mi a hivatalos ár. Lehet, hogy egy koreai oldalon, vagy iHerben bagóért van fenn egy termék (pl. Cosrx, e.l.f.), miközben a drogériában kétszer annyiért lehet beszerezni. Mit tekintsünk hivatalosnak?
A csak internetes boltokban elérhető termékek esetében pedig még nehezebb a dolog. Nincs egy hivatalos viszonyítási alap, hogy mi az ajánlott ár: a Feelunique szerintem rendszeresen felüláraz a többi webshophoz képest, hogy utána akciósan adhassa a termékeit.
Én olyan termékeknél, amiket itthon is lehet kapni, rendszerint azt az árat írom be, amennyiért a Rossmannban/DM-ben kapni. Ezért is jó, hogy mostmár van mindkettőnek webshopja.
Köszönjük szépen a felvetéseiteket!
Nekem is hasznos infó az ár :).
Most is pont néztem, hogy felkerültek új parfümök, valami holdból vett eurós árral… ennek tényleg nem tudom, mi értelme? Egy az, hogy 2 hét múlva itthon is kapható lesz, akkor már relevánsabb lenne, hogy itthon forintban mennyibe kerül, másrészt ezek az árak még a külföldi drogériákat sem tükrözik. Milyen relevanciája van egy külföldi netes parfüméria árának, aki még csak nem is szállít Magyarországra? Minden ilyen feltöltésnél az adminoknak csináljuk a dupla munkát, ha benyomom a hiba gombot és megjelölök - egy pillanatnyi - másik árat.
Ezt láttátok már? Új terméket szeretnék feltölteni és ez fogadott:
Mi a véleményetek?
Én eddig azt gondoltam, hogy pont ez a jó a Krémmániában, hogy nem kívánságműsor, minden termék szerepel, mindent lehet véleményezni (akár negatívan, akár pozitívan), ezért független. Kicsit csalódás így egyelőre.
De fura, pedig a DrHázi még km boxban is volt régebben.
Furcsa…az is érdekes, hogy melyik oldal a kezdeményező a KM vagy az adott márka?
Mivel úgy írták, hogy “nem kívánnak szerepelni”, ebből én arra tippelek, hogy a márka kezdeményezte. Valakik nem akarnak negatív véleményeket, úgy néz ki.
ezen jót nevettem. így már tudom, mely márkákat kerüljem jó messzire gondolkodás nélkül, szuper.
A Brightwhite ellen már GVH is vizsgálódott, úgy emlékszem.
Azta, hát akkor ezért nem találtam a Hairbunny-t egy hónapja.
Nekem nagyon hasznos lenne, ha lehetne márkákat egy helyen, külön fülön értékelni. Pl nem ismerek egy csomó sminkmárkát, de szívesen kipróbálnék tőlük ezt-azt, szívesen olvasnék véleményeket arról, hogy más krémmániasak miért szeretik azt az adott márkát, miért ajánlják, miért nem, stb. És ott van ennek a másik oldala: pl az Yves Rochénál szinte minden terméket (najó nem, de nagyon nagyon sokat) kipróbáltam már, és van egy átfogó, komplett véleményem a brandről, amit szívesen megosztnék a többiekkel. Általában egy gyártótól nem csak 1-2 dolgot szoktunk venni/használni, hanem többet is, így szerintem ez egy sokak által kedvelt funkció lenne.
Pont most jutott eszébe a drhazi, nem értettem hogy miért nem találom…úgyhogy köszi az infót, legalább tudom, hogy nem kell időt és pénzt vesztegetni ezekre a márkákra.
Visszaolvasgattam, és rengeteg hasznos és jogos felvetés van az oldal jobbítására. Emellett látom, hogy az adminok számos esetben azt írják, hogy ők is tehetlenek, mert nincs keret a fejlesztésre. Egészen őszintén, minden irónia vagy rosszindulat nélkül kérdezem, hogy nem kellene tulajdonost váltani? Ez egy óriási forgalmú honlap, tízezrek útmutatója, napi tájékozódási pontja, a Google-ban ha rákeres az ember egy kozmetikumra, a KM sokszor az első találat. És közben alapvető funkciók nem működnek, elavultak, a design is sokéves stb. Szóval kellene egy olyan tulaj, aki bele is tesz pénzt, nemcsak kivenni akar.
Nekem csak egészen egyszerű és “olcsó” kérésem van/volt réges-régen. Hogy lehessen egy tag megjegyzéseire is keresni, de csak a pontozott véleményekre. De nem is reménykedem…