Javaslatok a Krémmánia oldalhoz

Szia! Sajnos összefügg, igyekszik kezdeni vele valamit a fejlesztő, de a hétvége miatt lehet csak hétfőre áll vissza a megszokott rend :speak_no_evil: Előre is köszönjük a türelmeteket!

2 Likes

Sajnos butus ilyen téren picit a kereső, nem te bénázol… :frowning: Én is sokszor szenvedek vele, ilyenkor a márkáknál keresem ki betű szerint az adott márkát. https://kremmania.hu/markak

2 Likes

Köszönöm a választ! :slightly_smiling_face:
Én is így szoktam megoldani. Beugrott, legutóbb a GA-DE márkával jártam így.

1 Likes

Pár hete tapasztalom, ha telefonról szeretnék véleményt írni vagy értékelni az adásvételt, nem jelennek meg az üres csillagok, hogy hányasra értékelem az adott terméket/felhasználót. Viszont így nem is engedi elküldeni a véleményemet. Egyedül vagyok ezzel a problémával vagy ti is tapasztaltátok?
Kép

Szia! Ezt egy cache törlés megoldja :slight_smile:

3 Likes

Ó nagyon köszönöm! :pray:t2:

1 Likes

Szia @wishes!
Megint ugyanezt a problémát észlelem, hiába lapoznám a friss véleményeket, mindig csak az első oldalt látom :frowning:

1 Likes

Csatlakozom. :frowning:

1 Likes

Jeleztem az illetékesnek, köszönöm, hogy szóltatok! :smiling_face_with_three_hearts:

2 Likes

Ha már előfordult ez a felvetés, akkor tekintsétek tárgytalannak.
Megoldható lenne, hogy a piactéren vásárlás előtt feltett kérdésről is értesüljön e-mail-ben az eladó?
Többször előfordul, hogy a körültekintő vevő előbb kérdez(ne), más meg ezt figyelembe nem véve, leüti a terméket.
Az eladó azonnal jóváhagyja a vásárlást, arra hivatkozva, hogy nem vette észre a kérdést. Ha kapna a kérdésről is értesítést az eladó, elkerülhető lehetne a félreértés, és a kérdezőnek is megfelelő esélye lenne a vásárlásra. Köszönöm a választ!

4 Likes

Ez szerintem nem fejlesztési, hanem udvariassági kérdés. Büdös nagy kamu, mikor az Eladó arra hivatkozik, hogy nem vette észre a kérdést, és már “sajnos” jóváhagyta a vásárlást… Persze, mert vak? Ha belép a terméklapra, rögtön megjelenik fent a kis boríték és láthatja a hirdetés alatt is. Én is nagyon utálom, mikor ezt csinálják, de sajnos nekik ez így könnyebb. Udvariatlan dolognak tartom, de ezt egy e-mail értesítő sajnos nem fogja megoldani :frowning: Érdekes módon fordított esetben én még mindig észrevettem a kérdést, sőt, még el is utasítottam vételt, hogy a “korábban jött” jelöltnek tudjam eladni, mert úgy éreztem igazságosnak.

Még az is jobb lenne, ha a leütésről szóló e-mail-ben szerepelhetne pl:
ehhez a termékhez a leütés előtt kérdés érkezett
és így döntene a jóváhagyásról/elutasításról az eladó.

Ha, ha! Meg egy virtuális pofont, ha ennek ellenére jóváhagyta a vásárlást :rofl:

Én sem hiszem, hogy ez bármennyiben is igazságosabbá tenné a vásárlás lehetőségét. Ha akarok valamit, leütöm. Ha nem ütöm le, bizony lehet hogy lesz, aki jobban akarja, és ő üti le, elviszi. Ez ilyen. Én nem hibáztatom azt az eladót, aki a biztos vásárlót választja a hezitáló érdeklődő helyett.

Ettől függetlenül tényleg praktikus lenne, ha be lehetne állítani hogy jöjjön e-mail értesítés a termék alatti kommentekről.

1 Likes

Ha akarok valamit, én is leütöm. De ha nincs feltüntetve és nem látszik a fotón sem pl. méret, v. teszter a termék, azt előbb megkérdezem, ez nem hezitálás, szerintem.

2 Likes

Szia! :slight_smile: Igen, korábban is fel lett ez már vetve, de az az igazság, hogy @asianlover tök jól összefoglalta, amit mi is gondolunk és tapasztalunk erről az egészről. :relaxed: :speak_no_evil:

Köszönöm a válaszod, és ahogyan eddig is, továbbra is bízom az udvariasságban… :face_with_monocle:

Én azt szeretném megfontolásra javasolni, hogy a termékeknél az ár ne legyen feltüntetve. Általában régi árak vannak fenn, amik sajnos már réges régen nem helytállóak, de sokszor meg éppen ellenkezőleg, van amit a neten töredékéért lehet már megvenni, mint ami fel van tüntetve. Összességében annyira változó lehet egy termék ára, hogy inkább ki kéne hagyni. Végül is ez nem az árukereső, úgy is a termékek minőségi kritikája az oldal célja. Köszönöm!

5 Likes

Ez már nekem is eszembe jutott, hogy az ár felesleges és néha félrevezető.

esetleg konkrét számok helyett lehetne kis ikonokkal price range (lsd. makeupalley, facebook). én pl. szeretek néha csak úgy böngészgetni az oldalon (és ha konkrétan meg szeretnék venni valamit akkor majd úgyis utánanézek, hol tudom a legkedvezőbb áron megvenni), de érdekes ránézésre látni hogy egy-egy nagyjából milyen árkategória lehet, főleg olyasvalakinek aki annyira nincs otthon ebben az egészben