@Amadea, konkrétan pont erre a koreai webshopokra lenne szükségem, de a telefonommal hogy lehet alkalmazni ezt a ctrl+f -es keresést ?
Bocs a számotokra biztosan butácska kérdésért , de a technologiát/informatikát (is) illetően én már (sajnos) a “másképpen fiatal” korcsoportba tartozom.
Elárulom mélységes tudatlanságom, de sajnos nem tudom. A bbkrem.hu -nak vagy 2 másik társhonlapja van, szal a kínálat ugyanaz. Van még a Box and Beauty, a holika.hu, ezeket tudom fejből. Vagy ott az iherb.
Nalam igy nez ki a Kereses funkcio. (Iphone SE). Elso kepen alul a kozepso ikonra ramesz, es a feljovo menusorbol kivalasztod a keresest.
Gondolom Androiddal is hasonlo.
Köszi kedves @vrita90, próbalkozom jobban elmélyülni az Androiddal, de ma csak szerencsetlenkedem: fent véletlenul rakattintottam az un. “asztali nézet”-re, ami persze nem tetszik és most nem tudok visszalépni az előző típusra
Nagyon bosszant, amikor ilyen béna vagyok
@Szandika, köszi a bíztatást a -vel, de most mar sikerult teljesen belegabalyodnom az oldal “visszaállitásában”
Ui. jaj, végre sikerült a mobil nézetre visszatalálnom, teljesen feldobott e “teljesitményem”
Szia, bocsi segíteni is akartam, de még keresem, nálam hogy sikerült ezt visszaállítani .
Először erre kattintasz
Olvasgattam a KM véleményeket ma, és feltűnt, hogy sokan csak azért húznak le hidratáló krémeket, mert nem lehet rájuk jól sminkelni. Szerintetek ez jogos? Én személy szerint sosem pontoznék le emiatt valamit, mert számomra az arckrém nem sminkalap, hanem arckrém, aminek az a dolga, hogy hidratálja a fejem. Persze ha azt konkrétan azt ígéri, hogy smink alá is lehet használni, akkor talán oké, de egyébként…
Hát van abban valami, amit mondasz, de szerintem az egy jogos elvárás lehet, hogy tudjak rá sminkelni egyáltalán, ergo ne kukacosodjon, stb. Azért, amiért nem tünteti el a pórusokat vagy nem teszi tartósabbá az alapozót, nem húznék le krémet, de ha kukacosodik, akkor tuti.
Én maximum akkor húznám le, ha a termék leírásában/hirdetésében szerepelne, hogy “kiváló sminkalap”. Főleg, hogy alapozótól is függhet az, hogy mennyire kukacosodik alatta a krém…
Nem tudom, ez felmerült-e már korábban, vagy totál triviális dolgot bonyolítok túl, akkor bocsi, azért megpróbálom leírni:
- Ha felteszek eladásra egy terméket, annak a hirdetésnek a linkjét látom a profilomon (itt most nem a külön dedikált eladós kremmania.hu/profil/elado/silver oldalra gondolok bár ott is látszik, hanem a sima kremmania.hu/profil/silver oldalra). Ez oké.
- Ha valaki leüti, akkor jön egy e-mail, hogy az illető leütötte, és abban az e-mailben van egy link a hirdetéshez. Ez is oké.
Viszont ezzel egyidőben a hirdetés előbb említett linkje eltűnik a profilomról (tehát a kremmania.hu/profil/silver oldalról is). Hacsak nem könyvjelzőztem el, hacsak nincs benne a böngészőm előzményeiben, vagy meg nem jegyeztem, nem érem el a profilomról közvetlenül a saját elfogadásra váró hirdetésemet.
Ez azért rossz, mert ha véletlen elkeveredik a leütési értesítő e-mail*, egyáltalán nem férek hozzá a hirdetésem oldalához, hogy jóváhagyjam/elutasítsam a vásárlást. - Amint jóváhagytam a vásárlást, ismét megjelenik a hirdetés linkje a profilomon, az értékelésre váró részben. Ez oké.
Szóval a kérésem/javaslatom, hogy a 2. fázisban is jó volna, ha látható volna a saját profilomon a függőben lévő, elfogadásra/elutasításra váró hirdetésem linkje. *Emlékeim szerint van/volt, hogy amúgy aktív eladó furcsa módon “nem reagál” egy-egy vásárlásra - ez talán emiatt is előfordulhat.
Kedves Silver!
Köszönjük a felvetést! Teljesen jogos és az az igazság, hogy már szerepel is a fejlesztési listánkon. Viszont sajnos, még csak várakozik sok mással együtt és igazából nem is tudom Neked megígérni, hogy a közeljövőben elkészül, mindenesetre reméljük, hogy valamikor lesz rá mód.
Kérjük szíves megértésedet és türelmedet a bonyolultabb használathoz!
Minden jót, és - amennyire a technika engedi - további kellemes fórumozást kívánunk!
Üdv, Fórummodi
Köszi a választ!
Nem tudom én vagyok-e az egyetlen, de ha a friss véleményeket próbálom lapozni a Krémmánián, akkor teljesen mindegy hányadik oldalra ugrom épp, ugyanúgy az első oldalon lévő legfrissebb véleményeket mutatja.
Csak én vagyok az egyetlen?
@wishes, tudtok erről a problémáról?
Köszi!
Szia! Ó de szuper, hogy kiszúrtad! Jelzem az illetékesnek, köszönjük szépen, hogy szóltál!
Én köszönöm, hogy megcsináljátok
Én is így jártam, @macooka . Nemrég még jól működött, köszi, hogy jelezted!
Ha már itt vagyok. Nem tudok rákeresni a s-he (vagy s.he) márka egyetlen termékére sem. Amelyik keresőszóban speciális karakter van, például egy pont, kötőjel, stb., arra nem kapok találatot. Én bénázok vagy van valami trükk a dologban?
@wishes, nem tudom azt tudtátok-e, de a profil oldal sem működik, senki profiljára nem tudok rámenni, mert azt írja ki hiba történt. Ha bármilyen krémre rákattintok, ugyanez a helyzet. Nem tudom összefügg-e, de gondoltam szólok.
Közben látom a lapozgató már megjavult, köszönjük