Ha korábban már felmerült, akkor elnézést kérek előre is.
Esetleg egy olyan fejlesztés elképzelhető lehet-e, hogy a kívánságlistába tett termékről értesítést kapjunk, ha valaki feltöltötte a piactérre?
Volt hasonló és sokan támogattuk az ötletet!
Akkor én is csatlakozom a táborba. Talán nem egy túl bonyolult fejlesztési feladat.
Azt hiszem igazi csodákat tudnak már tenni, de úgy hallottam (vagy itt olvastam) az idei fejlesztésre szánt keret kifújt.
Hát azt még kibírjuk valahogy, ha jövőre esetleg lenne rá keret, hiszen már december 6-a van!
Igen, abszolút tervben van! Ha minden igaz, még idén meg is valósul több más fejlesztéssel egyetemben!
A fórummal kapcsolatban lenne egy olyan kérésem-kérdésem, hogy lehetne-e valahogy kontrollálni, hogy feleslegesen hozzanak létre témákat? Pl. hidratáló krémekkel kapcsolatban van vagy öt, a fekete szemhéjpúder keresése bőven beillett volna az Ajánlást kérek! témába stb.
Nem tudom, mennyire megvalósítható, hogy a frissen regisztráltak pl. öt napig ne hozhassanak létre topikot (ezáltal az egyszeri felbukkanók lustasága nem manifesztálódik egy új topikban, hanem kénytelenek keresni egy olyat, ahova illik a kérdésük) vagy regisztráció után látható felugró ablakban/az oldal tetején egy kérés, hogy mielőtt létrehoznak egy témát, nézzenek szét a meglévők között.
Esetleg azokat a témákat archiválni, ahova pl. egy hónapja nem érkezett hozzászólás? Nem törlésre gondolok, hanem egy fül/mappa mögé rejtésre.
Nem tudom, mennyire kivitelezhető ez az egész, csak kezd átláthatatlan lenni a topikok listája.
Köszönöm előre is, ha foglalkoztok vele, ha nincs rá keret/idő/energia/igény/bármi, akkor köszi, hogy elolvastátok a nyűgömet.
Ez engem is nagyon zavar, jó, hogy felvetetted, szerintem szuper ötleteid vannak a kivitelezésre.
Még annyit fűznék hozzá, hogy a sok topiknyitó tanácskérő 90%-ban eltűnik, ami engem szintén picit zavar. Mintha egy online rendelést / ügyeletet tartanánk mindenben, ami kozmetikumokhoz köthető. Nem tudom, elvárható-e, hogy az első topik létrehozás előtt 5-10 hozzászólást kelljen írnia a frissen regisztrált tagoknak.
Esetleg lehetne a topikok létrehozását moderálni, tehát mielőtt mindenkinek megjelenne, jóvá kellene hagynia egy megbízott személynek, vagy mondjuk legalább 5 régebbi fórumtagnak.
Bonyolítom a dolgokat…
Megértem a problémát, volt viszont asszem talán egy-egy téma amit én hoztam létre viszont másoknak nem fontos azt hiszem, az egyik ilyen balesetek voltak :D, azt kitöröljem? Amúgy igen, nekem is fura hogy ilyen frissen regisztráltak létrehoznak egy-egy kérdésnek egy témát :O. Nyilván azért mert nem ismerik a fórumot, meg se nézték hova lehetne írni, csak vaktában megkérdezik valahol, azt jól van az úgy :D. Egyébként szuper és szerintem megvalósítható ötleteitek vannak neked és @dunaimano -nak remélhetőleg lesz rá előbb utóbb megoldás vagy fejlesztés.
Köszi. Kicsit félve írtam meg, nem szeretném, ha úgy tűnne, korlátozni akarok másokat.
Ez engem is zavar, mintha boszorkánykör lennénk, elénk járulnak a tapasztalatlan halandók, de a gonosz mesékkel ellentétben nincs ára a tanácsunknak. Nem mintha egy köszönömön kívül bármit elvárnék - és nagyon örülök, ha valakinek tudunk segíteni, tudom, milyen kínlódni meg keresgélni a sok termék között -, de akkor is ez a fura hasonlat szokott eszembe jutni.
Az 5-10 hozzászólás írása szerintem nem földtől elrugaszkodott, ahhoz is van hasonló kikötés, hogy a KM tesztelős nyereményjátékában részt vegyen valaki.
Nem, dehogy. Nem másokat szeretnék korlátozni, meg első lelkesedésében mindenki alkotni akar valamit, csak kezd átláthatatlan lenni a fórum.
Hát, ez nagyon vékony jég… valamit a struktúrával/kereshetőséggel kéne kezdeni, mert valahogy elveszik a dolog aközött, hogy úgy beszélgetnek a felhasználók, mintha egy chat szobában lennének, közben meg olyan a szerkezete a felületnek, mint egy könyvtár.
ctrl+f -fel múltkor meglepően hamar sikerült rábukkannom arra a hozzászólásomra, amiben a koreai termékeket forgalmazó webshopokat szedtem össze.
Igazából szükség lenne afféle “jegyzetekre”, amik fontos infókat tartalmaznak, és így nem kellene ötvenedjére taglalni, hogy pl. mikor kell vámot fizetni.
Vagy ilyen gyakori kérdések szerű valamit összerakni :).
@Amadea, @dunaimano Mit találtam :O. Ez nem lenne jó? Ide vázlatokat is lehet írni és valami gyakori kérdés szerű. Viszont nem tudom hogy sikerült megnyitnom :D.
valamilyen szinten igazatok van abban hogy az ilyen “regisztrálok és nyitok egy topicot a kérdésemnek” dolgok zavaróak, de szerintem egy fórumnak pont ez a lényege. hogy bárki, aki regisztrál (már ez is egy szűrő), feltehessen kérdést. félre ne értsetek, nem vagyok ellene ezeknek a hipotetikus korlátozásoknak (pl az az öt nap nagyon sok, 48 óra - vagy az az 5-10 komment reálisabb. de sztem az se nagyon elrugaszkodott, hogy teszem azt, 4 óra olvasgatás a fórumon - úgy láttam, ilyen mérőszám is van).
meg mondjuk, egy tutorial-fórum is jól jöhetne. hogyan keress eredményesen, hogyan tudsz egy bizonyos kommentre válaszolni, stb. (mondjuk, ha már itt tartunk, pl. a redditen, a quora-n vagy a disquson a kiválasztott pontra adott válaszok a komment alatt jelennek meg, nem ömlesztve - szerintem felhasználóbarátabban.)
Köszönjük az ötleteket!
Megfontoljuk, hogy melyik válhat be, de főleg - ami a szűk keresztmetszet -, hogy a fejlesztésbe beférhetnek-e.
Köszönjük előre is!
Lehet tudni, hogy mi fog a közeljövőben megvalósulni?
Kedves Fiorentina!
Sajnos, a közeljövőre semmit sem ígérhetünk
Ezek mind a hosszútávú (még beláthatalan) listára kerültek fel. Türelmeteket szeretnénk kérni!