Javaslatok a Krémmánia oldalhoz

Ha korábban már felmerült, akkor elnézést kérek előre is.
Esetleg egy olyan fejlesztés elképzelhető lehet-e, hogy a kívánságlistába tett termékről értesítést kapjunk, ha valaki feltöltötte a piactérre?

3 Likes

Volt hasonló és sokan támogattuk az ötletet! :ok_hand: :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Akkor én is csatlakozom a táborba. Talán nem egy túl bonyolult fejlesztési feladat.

1 Likes

Azt hiszem igazi csodákat tudnak már tenni, de úgy hallottam (vagy itt olvastam) az idei fejlesztésre szánt keret kifújt. :frowning:

Hát azt még kibírjuk valahogy, ha jövőre esetleg lenne rá keret, hiszen már december 6-a van!

2 Likes

Igen, abszolút tervben van! :grin: Ha minden igaz, még idén meg is valósul több más fejlesztéssel egyetemben! :smiling_face_with_three_hearts:

5 Likes

A fórummal kapcsolatban lenne egy olyan kérésem-kérdésem, hogy lehetne-e valahogy kontrollálni, hogy feleslegesen hozzanak létre témákat? Pl. hidratáló krémekkel kapcsolatban van vagy öt, a fekete szemhéjpúder keresése bőven beillett volna az Ajánlást kérek! témába stb.
Nem tudom, mennyire megvalósítható, hogy a frissen regisztráltak pl. öt napig ne hozhassanak létre topikot (ezáltal az egyszeri felbukkanók lustasága nem manifesztálódik egy új topikban, hanem kénytelenek keresni egy olyat, ahova illik a kérdésük) vagy regisztráció után látható felugró ablakban/az oldal tetején egy kérés, hogy mielőtt létrehoznak egy témát, nézzenek szét a meglévők között.
Esetleg azokat a témákat archiválni, ahova pl. egy hónapja nem érkezett hozzászólás? Nem törlésre gondolok, hanem egy fül/mappa mögé rejtésre.

Nem tudom, mennyire kivitelezhető ez az egész, csak kezd átláthatatlan lenni a topikok listája.
Köszönöm előre is, ha foglalkoztok vele, ha nincs rá keret/idő/energia/igény/bármi, akkor köszi, hogy elolvastátok a nyűgömet.:slight_smile:

11 Likes

Ez engem is nagyon zavar, jó, hogy felvetetted, szerintem szuper ötleteid vannak a kivitelezésre.
Még annyit fűznék hozzá, hogy a sok topiknyitó tanácskérő 90%-ban eltűnik, ami engem szintén picit zavar. Mintha egy online rendelést / ügyeletet tartanánk mindenben, ami kozmetikumokhoz köthető. Nem tudom, elvárható-e, hogy az első topik létrehozás előtt 5-10 hozzászólást kelljen írnia a frissen regisztrált tagoknak.
Esetleg lehetne a topikok létrehozását moderálni, tehát mielőtt mindenkinek megjelenne, jóvá kellene hagynia egy megbízott személynek, vagy mondjuk legalább 5 régebbi fórumtagnak.
Bonyolítom a dolgokat…

4 Likes

Megértem a problémát, volt viszont asszem talán egy-egy téma amit én hoztam létre viszont másoknak nem fontos azt hiszem, az egyik ilyen balesetek voltak :D, azt kitöröljem? Amúgy igen, nekem is fura hogy ilyen frissen regisztráltak létrehoznak egy-egy kérdésnek egy témát :O. Nyilván azért mert nem ismerik a fórumot, meg se nézték hova lehetne írni, csak vaktában megkérdezik valahol, azt jól van az úgy :D. Egyébként szuper és szerintem megvalósítható ötleteitek vannak neked és @dunaimano -nak remélhetőleg lesz rá előbb utóbb megoldás vagy fejlesztés. :slight_smile:

1 Likes

Köszi.:slight_smile: Kicsit félve írtam meg, nem szeretném, ha úgy tűnne, korlátozni akarok másokat.
Ez engem is zavar, mintha boszorkánykör lennénk, elénk járulnak a tapasztalatlan halandók, de a gonosz mesékkel ellentétben nincs ára a tanácsunknak.:smiley: Nem mintha egy köszönömön kívül bármit elvárnék - és nagyon örülök, ha valakinek tudunk segíteni, tudom, milyen kínlódni meg keresgélni a sok termék között -, de akkor is ez a fura hasonlat szokott eszembe jutni.
Az 5-10 hozzászólás írása szerintem nem földtől elrugaszkodott, ahhoz is van hasonló kikötés, hogy a KM tesztelős nyereményjátékában részt vegyen valaki.

3 Likes

Nem, dehogy. Nem másokat szeretnék korlátozni, meg első lelkesedésében mindenki alkotni akar valamit, csak kezd átláthatatlan lenni a fórum.:slight_smile:

1 Likes

Hát, ez nagyon vékony jég… valamit a struktúrával/kereshetőséggel kéne kezdeni, mert valahogy elveszik a dolog aközött, hogy úgy beszélgetnek a felhasználók, mintha egy chat szobában lennének, közben meg olyan a szerkezete a felületnek, mint egy könyvtár.

2 Likes

ctrl+f -fel múltkor meglepően hamar sikerült rábukkannom arra a hozzászólásomra, amiben a koreai termékeket forgalmazó webshopokat szedtem össze.
Igazából szükség lenne afféle “jegyzetekre”, amik fontos infókat tartalmaznak, és így nem kellene ötvenedjére taglalni, hogy pl. mikor kell vámot fizetni.

3 Likes

Vagy ilyen gyakori kérdések szerű valamit összerakni :).

1 Likes

@Amadea, @dunaimano Mit találtam :smiling_face_with_three_hearts::face_with_monocle::O. Ez nem lenne jó? Ide vázlatokat is lehet írni és valami gyakori kérdés szerű. Viszont nem tudom hogy sikerült megnyitnom :D.

:slight_smile:Screenshot_20200505-212145

valamilyen szinten igazatok van abban hogy az ilyen “regisztrálok és nyitok egy topicot a kérdésemnek” dolgok zavaróak, de szerintem egy fórumnak pont ez a lényege. hogy bárki, aki regisztrál (már ez is egy szűrő), feltehessen kérdést. félre ne értsetek, nem vagyok ellene ezeknek a hipotetikus korlátozásoknak (pl az az öt nap nagyon sok, 48 óra - vagy az az 5-10 komment reálisabb. de sztem az se nagyon elrugaszkodott, hogy teszem azt, 4 óra olvasgatás a fórumon - úgy láttam, ilyen mérőszám is van).
meg mondjuk, egy tutorial-fórum is jól jöhetne. hogyan keress eredményesen, hogyan tudsz egy bizonyos kommentre válaszolni, stb. (mondjuk, ha már itt tartunk, pl. a redditen, a quora-n vagy a disquson a kiválasztott pontra adott válaszok a komment alatt jelennek meg, nem ömlesztve - szerintem felhasználóbarátabban.)

Köszönjük az ötleteket! :smiling_face_with_three_hearts:
Megfontoljuk, hogy melyik válhat be, de főleg - ami a szűk keresztmetszet -, hogy a fejlesztésbe beférhetnek-e.

4 Likes

Köszönjük előre is!

Lehet tudni, hogy mi fog a közeljövőben megvalósulni? :upside_down_face:

Kedves Fiorentina!
Sajnos, a közeljövőre semmit sem ígérhetünk :woozy_face:
Ezek mind a hosszútávú (még beláthatalan) listára kerültek fel. Türelmeteket szeretnénk kérni! :two_hearts:

4 Likes