Sziasztok! Olvastuk, sőt azonnal megvitattuk, jogosnak találtuk, intézkedtünk, a fejlesztőnk pedig a bitekkel is elrendezte a dolgot, szóval… [dobpergés és fanfárok…]
… mostantól dupla annyi pontot érnek az INCI feltöltések, mint eddig, vagyis kerek 20 pontot!
Reméljük, ez megfelelő kárpótlás a sziszifuszi munkáért, ami viszont fontos és értékes infókat nyújt minden Krémmániásnak!
Köszönjük szépen!
Szuper, örülök!
Nagy kérés lenne, hogy valami infó csatornán eljusson a felhasználókhoz?
Köszönöm szépen.
Ha időm engedte én eddig is feltöltöttem, de ezután kedvem is lesz hozzá. Köszönjük
Ennek örömére fel is töltöttem két terméket plusz egy összetevőlistát, ráadásul az egyiket koreai szótárral fordítottam
Azt hogy csináltad? Beszkennelted koreai írást?
The Saem termékről van szó és az oldalukon fent volt az összetevőlista és csak kimásoltam onnan Eleinte egyesével, aztán rájöttem, hogy akár több sort is lehet, úgyis kiadja egyből a fordítást (a Google fordító)
Jaaaa, tényleg! Én arabot szoktam így fordítani
Nagyon, nagyon, nagyon szeretnék olyan funkciót, hogy fel lehessen iratkozni egy termékre úgy, hogy értesítsen a rendszer, ha valaki feltölt belőle eladó példányt.
Húú, ez milyen jó ötlet!
Ez tényleg szuper ötlet!
Most viszont csak annyit tudunk ígérni, hogy hozzáírjuk a kívánságlistánkhoz és amiket a legtöbben kérnek, azt igyekszünk megvalósítani - a fejlesztői kapacitásaink függvényében.
Akkor ezt én is kérném :D.
Még egy szavazat!
És még egy!
Ez nagyon nagyon szuper ötlet!!! Én is szeretném
Piactér-függők társasága
Én is szeretném! Sőt, azt is szeretném, ha egy eladó terméket figyelni lehetne, vagy elmenteni a későbbiekre!
Nagyon jò ötlet, tőlem is 1 szavazat!
Én is szeretném.
Csatlakozom, én is szeretném!