Javaslatok a Krémmánia oldalhoz

Sziasztok! Olvastuk, sőt azonnal megvitattuk, jogosnak találtuk, intézkedtünk, a fejlesztőnk pedig a bitekkel is elrendezte a dolgot, szóval… [dobpergés és fanfárok…]
mostantól dupla annyi pontot érnek az INCI feltöltések, mint eddig, vagyis kerek 20 pontot! :star_struck:
Reméljük, ez megfelelő kárpótlás a sziszifuszi munkáért, ami viszont fontos és értékes infókat nyújt minden Krémmániásnak!

18 Likes

Köszönjük szépen!:heart:

Szuper, örülök! :slight_smile:
Nagy kérés lenne, hogy valami infó csatornán eljusson a felhasználókhoz? :see_no_evil:
Köszönöm szépen.

Ha időm engedte én eddig is feltöltöttem, de ezután kedvem is lesz hozzá. Köszönjük :slight_smile:

2 Likes

Ennek örömére fel is töltöttem két terméket plusz egy összetevőlistát, ráadásul az egyiket koreai szótárral fordítottam :grinning:

6 Likes

Azt hogy csináltad? Beszkennelted koreai írást? :thinking:

1 Likes

The Saem termékről van szó és az oldalukon fent volt az összetevőlista és csak kimásoltam onnan :slightly_smiling_face: Eleinte egyesével, aztán rájöttem, hogy akár több sort is lehet, úgyis kiadja egyből a fordítást (a Google fordító) :grinning:

2 Likes

Jaaaa, tényleg! :blush: Én arabot szoktam így fordítani :smiley:

3 Likes

Nagyon, nagyon, nagyon szeretnék olyan funkciót, hogy fel lehessen iratkozni egy termékre úgy, hogy értesítsen a rendszer, ha valaki feltölt belőle eladó példányt.

14 Likes

Húú, ez milyen jó ötlet! :astonished::+1:

1 Likes

Ez tényleg szuper ötlet! :slight_smile:
Most viszont csak annyit tudunk ígérni, hogy hozzáírjuk a kívánságlistánkhoz és amiket a legtöbben kérnek, azt igyekszünk megvalósítani - a fejlesztői kapacitásaink függvényében.

5 Likes

Akkor ezt én is kérném :D.

2 Likes

Még egy szavazat! :+1:

1 Likes

És még egy! :slightly_smiling_face:

1 Likes

Ez nagyon nagyon szuper ötlet!!! Én is szeretném :blush:

1 Likes

Piactér-függők társasága :blush::stuck_out_tongue_winking_eye::rofl:

5 Likes

Én is szeretném! Sőt, azt is szeretném, ha egy eladó terméket figyelni lehetne, vagy elmenteni a későbbiekre! :blush:

3 Likes

Nagyon jò ötlet, tőlem is 1 szavazat!:ok_hand:

1 Likes

Én is szeretném.:slight_smile:

1 Likes

Csatlakozom, én is szeretném! :slightly_smiling_face:

1 Likes