Javaslatok a Krémmánia oldalhoz

Nekem is mindkét esetben azt írta ki, hogy hiba történt és az adminisztrátorok mielőbb intézkedni fognak.

1 Likes

Rendben, köszönöm, nézzük…

Kedves Fórumozók!
Sajnos, nincs már lehetőség a sminkfeltöltésre, ezért nem működik, csak még nem távolítottuk el teljesen az oldalról fejlesztői kapacitáshiány miatt. Így valóban megtévesztő, elnézéseteket és megértéseteket kérjük, igyekszünk orvosolni a dolgot, amint lehetséges!

2 Likes

De ez már hónapok óta, ha nem egy éve is így van…

Milyen sminkfeltöltésről van szó? :slight_smile:

Hosszú évekig sminkeket, manikat tölthettek fel a tagok.

1 Likes

Összetevő lista nélkül arcápolási terméket ne lehessen feltölteni.
Feltételezem így csökkenne a feltöltések száma is.
Javaslatom:

• feltöltés után álljon rendelkezésre 30 nap az inci listát feltenni (menjen az értesítő)
  • 30 napon túl legyen szankció, mondjuk pontlevonás, így akár a meglévő kategóriából is ki lehet esni (én nem szeretnék)
  • amint emberünk feltölti a listát és helyreáll a világ rendje, kapja vissza a pontjait

Nagyon bosszantó, hogy vagy 3 terméket néztem meg az előbb az összetevők miatt, és sehol nem volt lista, holott nagyon is lényeges szerepet tölt be.
Én most 5 terméket vittem fel, természetesen incivel. Rá kell szánni az időt.

5 Likes

Szerintem azért nem töltik fel annyira aktívan az emberek az inci listát, mert kevés pont jár érte és ahhoz képest sok idő feltölteni. Illetve színes dekorkozmetikum esetén színenként eltérő az inci valamelyest.

4 Likes

Én szívesebben venném, ha több pontot érne az inci. Nem büntetések meg ilyesmik… mi van, ha egy körömlakkról van szó, aminek sok esetben lehetetlen megtalálni az összetevőlistáját?

2 Likes

Jó ötlet.

Egyetértek, azért írtam arcápolási termékeknél, sztem ott fontos.

Nem tudom hogyan lehetne ezt megoldani csak az arcápolásra. Tudtommal minden feltöltés ugyanúgy működik.

1 Likes

Fejlesztők :wink:

1 Likes

Rrrrriiiiight… Végülis, legyen az egységes feltöltési mód megbuherálva, lehetőleg úgy, hogy időtényező is legyen benne, és még a pontrendszert is változtassa, nem nagy ügy.
Ez rosszabbnak tűnik mint webshopban új fizetési módot bevezetni.

1 Likes

ez öngól lenne. minden felhasználó önszorgalomból és szabadidejében töltöget fel, miért kéne hogy még inkább kötelesség szaga legyen, miért vennénk el azt a kevéske motivációt is (abszolút támogatnám, hogy járjon az inci feltöltésért több pont). értem hogy bosszantó, ha hiányzik valahol az inci, de nem eszik olyan forrón a kását. az esetek nagy részében egy guglizással is megtalálható az inci a márkák hivatalos oldalán.

6 Likes

Az INCI szóval akkor ismerkedtem meg, amikor elkezdtem használni a Krémmánia oldalt- fogalmam sem volt róla, mit jelent, csak fennhéjázó sznobságnak tartottam, hogy olvasom:“nem szép az INCIje”; “ilyen összetevőkkel nem kenném magamra”, " tele van parabénekkel", “ami a szilikon miatt van”…
Azután folyamatosan kupálódtam és észrevétlenül, de én is elkezdtem fontosnak találni egy termékösszetevő pontjainak színarányát…különös tekintettel a piros és zöld pontok arányára. Valamint lecsekkoltam a zárójelbe tett rövidítéseket is az összetevők után.
Persze, mondhatjátok, hogy ettől még nem vagyok tudatos vásárló, mert nem hagyom el a káros dolgokat tartalmazó termékeket. De legalább van választási lehetőségem hogy pl. miből emeljek le a polcról, ha szilikonmenteset szeretnék.
Az INCI segített abban is, hogy lehetőség szerint- de az arcomra mindenképp- kerüljem a Benzophenon- 3 nevű összetevőt. Íg kiiktattam egy számomra allergizáló anyagot.
Én lehetőség szerint INCI- vel töltöm fel a termékeket; de ha nincs időm, általában pár napon belül pótolom. És meg nem tudom mondani, hány olyan terméknél egészítettem ki ezzel a listával a feltöltést, amit nem én töltöttem fel. Hiába, ez egyértelmű “Krém- mánia”.:grinning:
Engem pl. az is zavar, mikor valaki ad X pontot egy termékre, amit még nem is használt ( és kb. szinte alig van más vélemény beírva), befejezi, hogy később “up”- azután semmi, de évek múltán sem.
/Természetesen nálam is előfordulhat ez- főleg a már szóba került sokvéleményes termékek saját hozzászólásának nehéz kikereshetősége- + személyes memóriadeficit miatt, hogy én sem írtam meg az igért up- ot, de előtte használható részletes leírást adtam a termékről./

6 Likes

Ha úgy találod, hogy nem írt semmit a termékről, csak megvette vagy azt sem, akkor megnyomhatod a “házirendellenes” gombot. Szabály, hogy említeni kell mit tapasztalt használatkor az illető. Ezzel nem törlik a véleményt, csak átteszik “megjegyzésbe” és nem számít bele a termék összértékelésébe.

4 Likes

Köszi, ezt nem tudtam…és még nem is használtam a “házirendellenes” jelzést.
Ez persze nem azt jelenti, hogy most vérszemet kaptam!:wink:

1 Likes

Értem, hogy miből indult ki az ötlet, de szerintem nem reális. Simán el tudom képzelni, hogy megjelennének az egy összetevős termékek, mert nem mindenki fogja megírni. Ráadásul nem ellenőrizhető - én rengeteg olyan termékbe belefutottam már, ahol hibás volt az INCI, pl. valamit kihagytak, vagy rossz sorrend, stb. Kiindulási alapnak jó (és szerencsére soknál rendesen, hiba nélkül fel van töltve!), de biztosabb a saját honlapján megkeresni, vagy rákérdezni valami email kontakton, ha a honlapon nincs meg.

2 Likes

Tudom, hogy a legerősebb verzióval indítottam, direkt. Mire valaki bedobta, hogy érjen több pontot az inci feltöltés, amit helyeslek, és elfogadható megoldásnak tartom.:+1:
Remélem az illetékesek olvassák… :slight_smile: