Javaslatok a Krémmánia oldalhoz

Elég ha meg van az 5. De majd emailt írj a csajoknak,nem automatikus a Krémek krémje szint.

2 Likes

Köszönöm szépen! Ez jó hír! :blush:
@anon37424161 , Neked is!

Sziasztok! Nem tudom volt-e erről szó, pont nemrég futottam bele (meg amúgy már többször is, de most fogalmazódott meg bennem hogy ez rohadt idegesítp), hogy egy termék (nevezetesen a Seinz egyik samponja) német névvel került fel a krémmániára. Nem tudom, hogy vagytok vele, de elég zavaró, mikor megnyitom egy márka oldalát és nem tudom hirtelen leszűrni, hogy most az adott sampon száraz vagy zsíros hajra való, mert ott egy krixkrax német szó… Szerintem a termékadatlapok jóváhagyásakor lehetne erre kicsit figyelni. Én is szoktam olyan termékeket feltölteni amik esetleg még itthon nem kaphatók, de beírom a google fordítóba és akkor kb tudom hogy mire való a termék. Nem tart sokból.

Ez szerintem is jó ötlet. Időnként van kavarodás belőle, hogy magyar névvel keresem, és más nyelven van fent. Nekem az a javaslatom, hogy ilyenkor legyen két nyelven is ott. Vagy okosítsuk ki a krémmániát hogy ha samponra keresek rá akkor minden “shampoo” -t is dobjon ki. De az előbbi egyszerűbbnek tűnik, legalábbis programozói munkát nem igényel.

Kedves Katie96!
Jogos a felvetés, ha ilyet tapasztalsz, kérlek, hogy jelezd a Hiba jelentése gomb segítségével, szívesen javítjuk!
Köszönjük!

2 Likes

Én már futottam bele olyanba is, hogy egy termék fent volt a német nevén és magyarul is. Olyankor mi a teendő?

1 Likes

én megjelölném a német nevűt, utána van elvileg szövegdoboz, abba írd bele hogy ez a termék ugyanaz, mint a másik, és tedd bele a magyar nevű linkjét.

Erre gondoltam én is :slight_smile: köszönöm.

Sziasztok!
Nem tudom hová kellene jeleznem, de arra lettem figyelmes, hogy az eladott termékek száma növekedett, de emailt, amiben jóvá kellene hagyni, meg nem kaptam. Jártatok már így?

Időközben megoldódott, késve jött a visszajelző email.

Szeretném javasolni, - nem tudom, hogy ezt valaki rajtam kívül már jelezte-e, ha igen, akkor elnézést! - hogy korcsoport és bőrtulajdonságok megadása nélkül ne lehessen véleményeket írni. Számomra pl. ezek alapinformációk lennének egy termék reális megítélésében. Nem a személyi számot kell megadnia senkinek, nem is értem, miért okoz ez problémát egyeseknek!
Köszönöm szépen, ha megfontoljátok! :slight_smile:

2 Likes

@anon27689852 Nekem az a problémám ezzel, hogy regisztrációnál beírtam bőrtipust, problémát, aztán egy nagy - t kaptam… Ezt nem erzem fernek, nem találok olyat sem, ahol ezt módosíthatnám.

@anon27689852 Teljesen jogos a felvetésed, ezért lefejlesztettük, így kb. fél éve kötelező megadni regisztrációkor ezeket az adatokat! :slight_smile:

@Szandika A profilodban a személyes beállítások fülnél tudod módosítani az adataidat.

4 Likes

Értem, köszönöm szépen a gyors választ, akkor ezek szerint, akikbe ma “belefutottam”, félévvel ezelőttnél korábban regisztrálhattak… :slight_smile:

Köszönöm én is a gyors választ, sikerült módosítani :).

Nem javaslat, inkább hiba, lehet, nem is jó helyre írom…
Tegnap nem sikerült sminket feltöltenem a KM oldalra. Kétszer próbáltam, először nagy volt a kép fájlmérete, így lecsökkentettem 4 MB alá, de így sem működött.
Köszönöm előre is a segítő együttműködést!

1 Likes

Kedves Kamea!
Nem látunk hibát, jöttek új képek. Megpróbálnál kérlek, egy másik képet feltölteni, hátha csak azt az egyet nem szerette valamiért a rendszer… :frowning:
Köszönjük!

1 Likes

Nekem már jó ideje nem megy a feltöltés a sminkekhez. Minden alkalommal kiírja, hogy hiba történt. Ezt már jeleztem emailben is, választ sajnos még nem kaptam. Több eszközről, több internetről is próbáltam. @anon27689852, ha esetleg sikerül megtalálni a hiba okát feltétlenül oszd meg velem is!

1 Likes

Rendben, köszönöm a jelzést, utánanézünk, hogy mi lehet a baj, kérjük szíves türelmeteket!

1 Likes

Köszönöm! Megpróbálom!