Javaslatok a Krémmánia oldalhoz

Igen, ez tényleg jó lenne. Ezer évig kell keresgélnem a dátumot, ha updatelni szeretnék!

Pedig update-eléshez nem kell keresgélni, ha rákattintasz hogy Véleményed szerkesztése, egyből feldobja a tiédet.

2 Likes

Szerintem úgy értette @anon71190870, hogy ha bele akarja írni, hogy mikor írt először. Például:
2017. július
Update: 2019. május

2 Likes

Jaa, de azt még az író dönti el,hova írja. Mármint ha mindig külön bekezdésben frissítek a véleményemben, és az update-et mindig felülre teszem, 2 mp megtalálni.

Igen, erről van szó! Ha nem írom tudatosan oda a szöveges részbe a dátumot, akkor az a frissítésnél automatikusan elveszik, ezért, ha utólag akarom beleírni, akkor először azzal kell kezdenem, hogy végignyálazom a lapokat, hol is az enyém.

5 Likes

Fura, nálam nem így van…

Máshogy nem lehet. Ha alapból nincs beleírva dátum, hiába mész rá a szerkesztésre, attól még nem fogod tudni, hogy mikor írtad.
Ha beleírod elsőre is az aktuális dátumot, akkor nyilván az megmarad.

1 Likes

Addig lapozgat vissza, amíg meg nem találja tegyük fel 2016. májusnál. Így 2016. májusig lapoz vissza + görget.

Jaa, hát engem nem szokott érdekelni hogy az elsőt mikor írtam, az összes többi update esetén még kiírom hogy mikori az update. De volt már hogy odaírtam első használhatnák is hogy lássam mikor festettem pl. hajat :slight_smile: Akkor nem kell görgetnem, ott van feketén-fehéren.

Nem javaslat, de nem kapom meg az e-maileket arról, ha valamit leütnek nálam zsibin. Mi lehet az oka?

Akkor itt is ez lehet a baj! En vasarlokent utottem le valamit, amit elotte lebeszeltunk a termek alatt az eladoval. Utana semmi. Vagy megint olyanba futottam, aki nem is akarja eladni, utkozben meggondolta magat? :confounded:

Úgy nézem akkor nem egyedi a probléma. Mi cserét beszéltünk meg. Én akkor leütöttem amit kellett, de nem kapott róla semmit a másik fél. Most pedig újra leütöttem, ami önmagában fura és most kapott e-mailt, de nem elérhetőnek írja az oldalt nála a km. Valami nagyon nem stimmel a piactéren.

1 Likes

Sziasztok!
A hibát már tegnap javították az informatikusaink, így ha továbbra is problémát észlelnétek, kérlek írjatok egy mailt a részletekkel a kremmania@gmail.com-ra, amit továbbítunk majd az illetékeseknek. :blush:
Köszönjük!

2 Likes

Mindenkitől bocsi ha olyat írok ami már volt, de nincs most időm több száz hozzászólást végigolvasni. A napokban vásárlás közben jutott eszembe, hogy a wishlist eléggé rendezetlen, és jó lenne a termékeket kicsit strukturálni.

Én valami olyasmire gondoltam, hogy:

Jelenleg használt (ha esetleg meg kéne néznem valamit, én pl. összetevőkkel jártam így utólag + akkor a komplett aktuális gyűjtemény (át)látható, számon tartható és updatelhető egy helyen)

Bevásárlólista (biztos kelleni fog)

“Klasszik wishlist” (megláttam, megtetszett, majd lesz valami)

(Esetleg egy History lista ahová a valamiért fontos múltbéli termékeket lehet dobálni)

Szerintem a nosalty szakácskönyve ilyen szempontból tök jó, a recepteket kategóriákba lehet rendezni, van elkészítettem gomb, úgy emlékszem saját jegyzeteket is lehet írni amit mások nem látnak. Krémekre egy az egyben alkalmazhatónak tűnik. (“Krémeim” ->“Arcápolók” <kipróbáltam> jegyzet: jól hidratál, zsíros érzetet hagy, Bélának bejött - így nem kell visszakeresni a véleményt)

2 Likes

Bennem az merült fel, hogy a topic-ok egy része idővel elhal, nincs új bejegyzés, így a látogatottságuk is nyilván csökkenni fog. Mi lenne, ha azokat a topic-okat, amelyek 1 éve bejegyzésmentesek, automatikusan törölnétek?

:scream: Szerintem pont az a jó, ha megmaradnak. Előfordul, hogy valaki egyszer csak “feltámaszt” egy-egy hónapok óta nem aktív topikot, mert közben neki aktuális lett a kérdés. Másrészt azok a dolgok, amik korábban le lettek írva, meg lettek osztva, jól jöhetnek olyasvalakinek aki később információt keres az adott témában. Ne vesszenek el ezek a korábbi tapasztalatok.
Inkább szerintem új topik létrehozása előtt kéne átgondolni, hogy tényleg szükség van-e rá vagy van-e már hasonló.

10 Likes

Én sem a néhány hónapja inaktívra gondoltam, de a lényeg a valamilyen rend irányába történő elmozduláson lenne. Úgy is OK, ha nem jön létre hasonló, mert az csak az eligazodást nehezíti, mint könnyíti.

Sziasztok! Köszönjük az ötleteket, több közülük már szerepel a jövő évi terveink között! :slight_smile: Addig kérjük még türelmeteket!

4 Likes

Meg szeretném kérdezni, hogy a Krémek Krémje szint eléréséhez az 5 db INCI mind az általam feltöltött új termékeké kell, hogy legyen, vagy elég, ha csak darabra megvan az 5 db? Hálás köszönet előre is!

1 Likes

Kedves Kamea!
Elég, ha darabra megvan! :slight_smile:

1 Likes