Javaslatok a Krémmánia oldalhoz

A másik a gond, hogy a sokkak által kedvelt dolgok versenyeztek, ami nem baj, de általában az olcsóbb kategóriájú dolgok a népszerűek. Így egy Nabla paletta pl kiesik, de sok remek limitált dolog is meg ilyesmi. Nézegettem a Mac rúzsok tuti versenyeznek, aztán nem. Szóval áh, pedig én azt hittem a verseny végén még átfogóbb képet kapok, hogy mit érdemes úgy igazán megvenni. Pedig a zsűritagok is igazán profik lettek volna, nagyon tetszett hogy egy orvos is részt vett volna a döntéshozásban :D.

1 Likes

Tök sok dolgot így látok én is!
Bár ha azt vesszük, megvan itt a Krémmánián a mi kis Best of beauty-nk, minden kategóriában meg tudjuk nézni minek van a legmagasabb csillagos értékelése :slight_smile: Nekem már ez sokat segít, és nevezési díj sem kellett a termék részéről.

1 Likes

Feltöltöttem a Neutrogena vadszedres testápolójához az összetevőket, a flakonon leírt összetevők alapján, mindjárt megcsinálom a Nivea shea vajas testápolójánál is :). Nem egyszerű dolog, ezek a bonyolult összetevők :rofl:.

2 Likes

Hol láttad ezeket Szandika? Én csak azt a beharangozó cikket találom, de abban nem írnak orvosokról, nevezési díjról, meg nem látni, hány termék van, egyáltalán kategóriákat sem látok :smiley: mintha másik műsort néznék :DDD viszont valamelyik nap sikerült ráklikkelnem egy adatlapra, amin esküszöm, láttam egy ilyen csíkot, hogy Best of Beauty jelölt. Ha csak nem ezt is álmodtam :smiley:

Na, mindegy is. A lényeg, hogy jól lejáratta magát az oldal szerintem. Már eleve furcsállottam, hogy nem szabad a szavazás, csak egy előre szelektált körből lehetne válogatni. Szerintem a pártatlanság itt meghalt.
Azt aláírom, hogy nagyon nehéz összehozni egy orvos szakvéleményét az “átlag magyar” legfontosabb szempontjaival (értsd: ár, ár-érték arány), de azért a terméklapokat elnézve olyan Isten sincs, hogy egy silány, de olcsó termék 5 csillagos lesz, csak azért mert olcsó. Miért ne mernénk a szavazást a népre bízni? Vagy, akkor legyen 2 díj: szakmai zsűri és közönségkedvenc.

Akárhogy is legyen, ezek mind olyan megfontolások, amiket előre le lehetett modellezni egy íróasztalnál, amikor döntöttek erről az eseményről, és ne legyünk egy percig se olyan naivak, hogy egy profit-orientált oldal, mint a KM ezeket ne gondolta volna át. Éppen ezért továbbra is tartom magam a gyanúmhoz, miszerint itt valami más van a háttérben :face_with_monocle:

Legalább is szeretném azt hinni, hogy nem az a helyes válasz, hogy ennyire balf***ok.

De rendes vagy! Tisztelem azokat a KM-eseket, akik elbíbelődnek az összetevő listával. Nekem még sosem volt hozzá türelmem. Pedig ez a legnagyobb segítség az oldalon. Respect!

3 Likes

Nem Te álmodtad a lepkét.
https://kremmania.hu/kremek/vichy-mineral-89-borerosito-es-teltseget-ado-booster

1 Likes

Ó! Köszönöm! Pontosan erre klikkeltem rá!

1 Likes

gondolom nem mondok újat azzal, hogy a hasonló koncepciójú allure beauty awardstól kezdve az oscar-díjátadóig gyakorlatilag minden fizetett reklám és köze nincs a hétköznapi emberek tapasztalataihoz meg véleményéhez.

3 Likes

Sajnos nem. De ez nem jelenti azt - gondolom nagy naivan (?) - hogy ezen ne lehessen változtatni. Akár itt is… :woman_cartwheeling::confetti_ball::bulb:

1 Likes

Sajnos még nem hagyta jóvá őket az adminisztrátor, de gondolom van elég dolguk :).

https://magazin.kremmania.hu/2019/07/12/ismerd-meg-a-best-of-beauty-zsuritagjait/- Itt voltak a zsűritagok. :smiley:

1 Likes

Na mindegy az oldal már nem található, de én megtudom nyitni még :smiley:

Időközben lekerült a termékek mellől a jelölésre utaló ikon is - köszönjük!

1 Likes

Évi, Judit, Nóra és Dr. Tamási Béla Bőrgyógyász szakorvos lettek volna a zsűritagok :).

1 Likes

Ki a Judit és a Nóra?
Én betettem volna Évit, egy bőrgyógyászt, egy sminkest és egy kozmetikust.
De semmiképpen nem tartom jó ötletnek a szakmai és a közönség szekciót összekeverni. A szakmai rész döntsön szakmai szempontok alapján, a nép meg népítélet szerint. Utána érdekes lehet a kettőt egymásra vetíteni, de annak szerintem semmi értelme, hogy a szakma előzsűrizik, amit majd jól elferdít a nép. Vagy milyen súllyal esik a latba a szakma és a közönség? Szerintem a kettőt szigorúan el kell különíteni, különben sehogy se lenne jó/értelmes/megbízható/hiteles.
Erről ennyit, túlbeszéltem :slight_smile: úgyse lesz semmi :frowning:

Judit, ha jól emlékszem Apolkát jelentette, a Krémmánia “anyját”. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Á! Köszi! :slight_smile:

Igen, Apolka :), nem tudom Nóra is a krémmániánál dolgozik :).

A Krémmánia oldalnak nagy szüksége lenne egy olyan vérfrissítésre, amiben egyes termékek értékeléseiben lehet szűrni az értékelőkre. Sokan megvesznek egyáltalán nem a bőrtípusuknak / korosztályuknak / problémájukra javasolt kencéket - kipróbálják őket - nanááá, hogy nem jön be nekik - feljönnek a Krémmániára, és írnak egy negatív értékelést + lepontoznak.

Én meg állok a dm közepén, és egy órát guglizom, hogy megvegyem / ne vegyem??.. És próbálom kiguberálni pl. a ránctalanító krémek értékelései közül a 45 év körüliek értékeléseit, és próbálom figyelmen kívül hagyni a 3-4 pontos lehúzásokat, amik tizen-huszonéves lánykáktól érkeztek, kipróbáltam-nem jött be-bár tényleg még nincs is ráncom kommenttel… De az is érdekes, amikor zsíros, pattanásos kamaszbőrre való termékeket lehúznak száraz bőrrel rendelkezők, azzal a kommenttel, hogy agyonszárította a bőrét…

Tehát klassz lenne, ha bőrtípusra / problémára / specifikációkra is lehetne szűrni.

Valóban klassz lenne, ha csak teljesen kitöltött adatlappal lehetne véleményt írni. Arckrémről negatív vélemény: hány éves és milyen bőrtípusú, akinek nem jött be??

Saját hozzászólás kiemelése előre, ha be vagyok lépve.

És hát a diagram is klassz lenne, akkor sokkal könnyebb dolgom lenne a drogériában. Mert az oldal annyira jó, és olyan nagy közösség áll már mögötte, hogy vásárlás közben rendszeresen kapom elő a telefonomat, hogy ránézzek, érdemes-e megvenni a kiszemeltet? Vagy vajon melyik kézkrémet válasszam stb…

8 Likes

Ez tényleg nagyon hasznos lenne, mert néha visszanézem, hogy mit is írtam egy termékről, de ezt csak úgy tudom megtenni, ha külön rákattintok még arra, hogy Véleményed szerkesztése. Persze ez nem sok idő, de mégis könnyebbség lenne, ha nem kellene megtenni :slight_smile:

3 Likes