Igen valòszinü ez volt a gond, pont ez a 2 tünt el.
Másodszorra is törölték. Nem èrtem, miért???. Hiszen az OFRA highlighterhez töltöttem fel- az OFRA highlighteremet. Van KB. 20 árnyalat belöle. Csak mert ez èpp egy másik árnyalat, nem èrtem, hogy miért lesz ennek ellenère törölve.ofra? Igen !mono? Igen! highlighter ? Igen! 2 jelentkezö is van rá, erre törlik.
Ezt a fűnyíró elvet én sem értem. Főleg a “flankerek” esetében. Ha van például egy új színárnyalat/új kiadású parfüm/új bármi, sokkal valószínűbb, hogy az “anyaterméknél” rátalálnak, különben honnan tudnák, hogy létezik? Ha valaki nincs erre a témára komolyabban ráállva, szerintem sokkal később jön rá, mit is kereshetne, ha ennyire szigorúan csak a saját adatlapján találhatja meg, aminek a létezéséről sem tud…
A másik opció, hogy valami elmeroggyant garázdálkodik, és “szabálytalannak” jelenti…?
Valószinű buta kérdést teszek fel , de nem tudom, hogy lehet rákeresni az eladó nevével a zsibire feltett cuccaira?
Ha a google-ba beírod a felhasználónevet és a krémmánia szavakat, kiadja:)
Ma kipattant még egy csodálatos ötlet az agyamból remélem, egyetértetek
Szóval lesz most ez a Krémmánia Best of Beauty díj, és Évi említette a legutóbbi videóban, hogy az idei fejlesztési keret már kifújt. De az jutott eszembe, hogy mivel a KM egy közösségi oldal, kedves lenne, ha “Best of Krémmániás” kategóriákat is indítanátok, megemlékezve a tagok hozzájárulásáról is. Például “legtöbb terméket feltöltött felhasználó”, mondjuk “Best of Make-Up Közreműködő”/“Best of Összetevők Közreműködő”/“Best of Parfüm Közreműködő”, esetleg “Legaktívabb Terméktesztelő”, “Legnépszerűbb Felhasználó” a like-ok alapján. Ezeket gondolom, le lehet válogatni valahogy az adatlapokról.
Ez kb. ingyen lenne, de az összetartozás érzést nagyban fejlesztené az oldalon. Mit gondoltok?
Kedves Asianlover!
Köszönjük az ötletet, megfontoljuk…
Lányok, újra van megjegyzés-panel a KM blogon, lehet hozzászólni
Az jutott eszembe, hogy esetleg hasznos lehetne, ha egy-egy összetevő oldalán, ahol az azt tartalmazó termékek vannak, nem lehetne ugyanazt a dropdown-szűrőt használni, mint a márkák oldalán? Mondjuk, hidroxyapatite tartalmú fogkrémet keresek, de az összetevő oldalán a termékek közt van mindenféle smink és egyéb is, és a legördülő listából ki lehetne választani hogy csak a fog- és szájápolókat mutassa. Vagy hülyeség lenne?
Nagyon hasznos lenne szerintem
Best of beauty-val kapcsolatban lenne kérdésem, hol lehet szavazni?
Sziasztok! Nem tudom volt-e ilyenről szó, nekem az jutott eszembe, hogy jó lenne ha termék keresésénél nem csak 1-1 összetevőt zárhatnék ki (pl beírom, hogy kézkrém - ne legyen benne alkohol, denat.alkohol, benzyl alkohol) hanem egy egész “összetevő kategóriát”. Mondok példát. A napokban szilikon mentes hajápoló termékeket keresgéltem, de ugyebár rengeteg féle szilikon van. Így végülis nem tudtam kiszűrni a szilikonmenteseket. Ugyanez hasznos lehetne parabénmentes termékek keresésére is mert abból is több féle van. Vagy ha van ilyen funkció, csak én nem jöttem rá, légyszi világosítsatok fel
Igen, ezt láttam, köszönöm
Ezt én is kerestem már úgy tűnik csúszás van.
Minden nap keresem, de semmi infó
Kedves Krémmániások!
Ne keressétek a szavazást, mert a Krémmánia Best of Beauty 2019 díjat kénytelenek vagyunk visszavonni. A nevezett termékek olyan módon szóródnak mind sajátosság, mind funkció tekintetében, hogy megmérettetésük nem lenne professzionális, ezért hoztuk meg azt a döntést, hogy a Best of Beauty-t ilyen formában nem valósítjuk meg.
A nevezésekből és a visszajelzésekből levonjuk a következtetéseket, a koncepciót 2020-ban újragondoljuk. Kérjük szíves türelmeteket és megértéseteket!
Köszönjük!
Hát, ez ciki. Főleg, hogy közben a termékek adatlapjára is felkerült, hogy Best of Beauty jelölt. Miért nem törlitek akkor az egész promót?
Sajnálom, jó lett volna a szavazás. Minden szavazás szubjektív, nem is értem…
Az a nem professzionális, ahogy ezt kezeltétek. Megmondom őszintén, azt súgja a megérzésem, hogy itt valami sokkal profánabb üzleti meggondolás húzódik a döntés háttérében…
Én is vártam már, de ahogy néztem tényleg max kettő micellás víz versenyzett volna, talán egy testápoló, egy fogkrém stb ezeket nem nagyon lehetett volna versenyeztetni. Én sminktermékeknél nem is láttam best of beauty jelzőt. 50 ezer volt a nevezés? Ezt be kellett fizetni valakinek vagy hogy volt ez?