Nem tudom, valaki írta-e már előttem, de nagyon jó lenne, ha a felhasználók között korcsoport alapján is lehetne keresni.
Köszönjük az ötletet!
Én még annak örülnék nagyon, ha a “kívánságlistás termék” funkciót bővítenétek. A Fragranticához hasonlóan lehetne virtuális polc a krémeknek/parfümöknek/smink termékeknek, és az egyes lapokon belül lehetne “meg van/meg volt/meg szeretném venni” polc. Annyira szuper lenne egy ilyen virtuális gardrób. Mondjuk itt akár az sem ártana, ha be lehetne állítani privátra a fiókunkat, ha valaki nem szeretné megosztani ezt bárkivel.
Én a kívánságlistát használom, legalábbis arra, ami megvan/volt, de még nem véleményeztem. A kívánságlistánkat nem látják mások.
Annyira jó lenne, ha a nyitólapról leszerkesztenétek ezt a Neogranormon véleményt : “A nagy melegben pl jó áttörölni vele a kényes…” tök undorító szerintem. Már bocsánat, hogy ilyen banális változtatást eszközölnék, de rohadtul illúzióromboló, hogy az ember megnyitja ezt az oldalt, és állandóan ez a suna törlés jön fel
Mi az a kívánságlista?
Termékek alatt rá lehet kattintani arra, hogy “Kívánságlistába rak” és így megjelenik a profilomnál
Jaaaaj, de butuska vagyok, én ezt nem is tudtam!
És akkor az eladók látják, hogy én azt kívánnám? Vagy hogyan van ez?
Ez az eladótérre nem vonatkozik, csak a “sima” Krémmániára. Csak magadnak mented el, más nem látja
Értem. Köszönöm szépen, holtáig tanul az ember.
Köszönjük, felvettük a hosszú távú tervek közé…
Oké, megoldottuk…
Nekem a kereséssel van problémám, de lehet, hogy csak béna vagyok.
Az összetevők között, ha mondjuk meg szeretném nézni, hogy milyen retinol származékok vannak, akkor ugye kiválasztom az R betűt, és először feljön 36 oldal találat, kezdve a Rabdosia Rubescens Extract nevűvel, viszont ha az oldal alján rákattintok arra, hogy “2” vagy “következő oldal”, akkor feljön 986 oldal találat, 1-hidroxy…-al kezdődően. Meg lehet valahogy oldani, hogy ne kelljen 986 oldalt átlapozni, csak 36-öt?
Vagy valamit rosszul csinálok?
Előre is köszönöm a segítséget!
Ezzel én is jártam már így, szóval szerintem ez egy oldalhiba lesz.
Kedves Kokapu, köszönjük, hogy jelezted! Szólunk az illetékesnek és igyekszünk minél hamarabb kijavítani a hibát.
Ez most nem javaslat, hanem kérdés: hová tünnek az eladàsra vàrò termékeim? Vagyis ezek közül - 10- 2 eltünt , emailt sem kaptam ,hogy esetleg valaki vételre kattintott és jòváhagyàsra var. Most ismet feltettem, és figyelem😋
Ha egy évnél régebben lett feltéve, úgy tudom automatikusan törlődik, szavatosság miatt, vagyis valami ilyesmi szabályra emlékszem
Tegnap délután tettem fel öket, 10-böl 2 nyomtalanul eltünt. Most másodszorra fent maradtak.
Ha esetleg más termékhez töltöd fel, akkor előfordulhat, törli az admin értesítés nélkül, így már én is jártam olyan terméknél, ami nem szerepelt az adatbázisban.