Javaslatok a Krémmánia oldalhoz

Nem tudom, valaki írta-e már előttem, de nagyon jó lenne, ha a felhasználók között korcsoport alapján is lehetne keresni.

1 Likes

Köszönjük az ötletet! :heart:

1 Likes

Én még annak örülnék nagyon, ha a “kívánságlistás termék” funkciót bővítenétek. A Fragranticához hasonlóan lehetne virtuális polc a krémeknek/parfümöknek/smink termékeknek, és az egyes lapokon belül lehetne “meg van/meg volt/meg szeretném venni” polc. Annyira szuper lenne egy ilyen virtuális gardrób. Mondjuk itt akár az sem ártana, ha be lehetne állítani privátra a fiókunkat, ha valaki nem szeretné megosztani ezt bárkivel.

6 Likes

Én a kívánságlistát használom, legalábbis arra, ami megvan/volt, de még nem véleményeztem. A kívánságlistánkat nem látják mások.

1 Likes

Annyira jó lenne, ha a nyitólapról leszerkesztenétek ezt a Neogranormon véleményt : “A nagy melegben pl jó áttörölni vele a kényes…” tök undorító szerintem. Már bocsánat, hogy ilyen banális változtatást eszközölnék, de rohadtul illúzióromboló, hogy az ember megnyitja ezt az oldalt, és állandóan ez a suna törlés jön fel :smiley:

4 Likes

:see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil::rofl::rofl: :rofl::rofl::rofl:

Mi az a kívánságlista? :thinking::roll_eyes:

Termékek alatt rá lehet kattintani arra, hogy “Kívánságlistába rak” és így megjelenik a profilomnál :slightly_smiling_face:

1 Likes

Jaaaaj, de butuska vagyok, én ezt nem is tudtam!
És akkor az eladók látják, hogy én azt kívánnám? Vagy hogyan van ez?

1 Likes

Ez az eladótérre nem vonatkozik, csak a “sima” Krémmániára. Csak magadnak mented el, más nem látja :slightly_smiling_face:

1 Likes

Értem. Köszönöm szépen, holtáig tanul az ember.

1 Likes

Köszönjük, felvettük a hosszú távú tervek közé… :smiley:

2 Likes

Oké, megoldottuk… :crazy_face:

4 Likes

Nekem a kereséssel van problémám, de lehet, hogy csak béna vagyok. :blush:
Az összetevők között, ha mondjuk meg szeretném nézni, hogy milyen retinol származékok vannak, akkor ugye kiválasztom az R betűt, és először feljön 36 oldal találat, kezdve a Rabdosia Rubescens Extract nevűvel, viszont ha az oldal alján rákattintok arra, hogy “2” vagy “következő oldal”, akkor feljön 986 oldal találat, 1-hidroxy…-al kezdődően. Meg lehet valahogy oldani, hogy ne kelljen 986 oldalt átlapozni, csak 36-öt?
Vagy valamit rosszul csinálok?

Előre is köszönöm a segítséget!

2 Likes

Ezzel én is jártam már így, szóval szerintem ez egy oldalhiba lesz.

1 Likes

Kedves Kokapu, köszönjük, hogy jelezted! Szólunk az illetékesnek és igyekszünk minél hamarabb kijavítani a hibát.

1 Likes

Ez most nem javaslat, hanem kérdés: hová tünnek az eladàsra vàrò termékeim? Vagyis ezek közül - 10- 2 eltünt , emailt sem kaptam ,hogy esetleg valaki vételre kattintott és jòváhagyàsra var. Most ismet feltettem, és figyelem😋

Ha egy évnél régebben lett feltéve, úgy tudom automatikusan törlődik, szavatosság miatt, vagyis valami ilyesmi szabályra emlékszem :slight_smile:

Tegnap délután tettem fel öket, 10-böl 2 nyomtalanul eltünt. Most másodszorra fent maradtak.:blush:

Ha esetleg más termékhez töltöd fel, akkor előfordulhat, törli az admin értesítés nélkül, így már én is jártam olyan terméknél, ami nem szerepelt az adatbázisban.