Javaslatok a Krémmánia oldalhoz

Sajnos nem, mert a telefonomon nem találom a printscreen funkciót, a többi gépemen pedig mindenütt adblocker van (hála Istennek). Majd megpróbálom valahogyan letiltani ezt a reklámot.

Igen, ez nagyon jó lenne! Nagyban növelné szerintem a “közösségi” jellegét a KM-nek, ha be lehetne egymást követni, és akkor mindet látnánk (komment, vélemény, eladó termék).

4 Likes

Sőt, nagyon jó lenne a termékkövetés is. Látni, ha vélemény születik róla, vagy valaki feltesz egyet eladásra.

3 Likes

Nekem nagyon hiányzik, hogy eladó termékeket tudjak “bekedvencelni”. Van, hogy valami szerepel a kívánságlistámon, megnézem az eladásra feltett példányokat is, kiválasztom azt, amelyik a legszimpatikusabb, majd úgy döntök, hogy inkább várok holnapig/jövő hétig/akármeddig a vásárlással. Ilyenkor jó lenne, ha nem kellene újra megkeresgélnem, hanem ha addig nem kelt el, látnám valahol egy helyen, hogy mit is akartam megvenni.

8 Likes

Erre már én is gondoltam, nagyon hasznos lenne!

1 Likes

Nagyon jó ötlet! Ennek én is örülnék.

1 Likes

Egymás- meg egyéb követések, újabb típusú értesítések bevezetése már tervben van, de ezek valószínűleg csak jövőre fognak megvalósulni. Addig kérjük és köszönjük a türelmeteket!!

5 Likes

Igen, ezt a kedvencelést én is nagyon szeretném :slight_smile:

Felvittem két új terméket, direkt odaírtam, hogy vegán, cruelty-free termékek, de elfogadáskor ki lett ez törölve. A márkához sincs külön feltüntetve ez az infó, pedig szerintem van, akinek fontos lehet. Tudom, rá is lehet végülis keresni.

2 Likes

Sajnos én is tapasztaltam már ilyesmit, például, hogy odaírtam, melyik parfümőr alkotása az adott termék, ezt az infót konzekvensen kitörli valaki, nem értem, miért…

1 Likes

Nekem például tök fontos ez az infó, és mindig örülök, ha valaki feltünteti (köszi Vicus! :pray: nyilván utána rendesen is utánanézek, de sokszor fordul elő, hogy itt látom meg valamiről, hogy vegán, és pont ez kelti fel az érdeklődésemet). Fura, nekem eddig nem törtölték, amikor odaírtam ilyesmit, kíváncsi lennék én is, mitől függ :thinking:

2 Likes

Lehet hogy már volt róla szó, nem emlékszem, mindenesetre tök jó lenne, ha a Zsibire több képet is fel lehetne tölteni egy adott termékhez.

4 Likes

Lehet, hogy már más is jelezte, akkor tárgytalan, amit írok, de az update eredménye alapján nem módosul a termék értékelése. (5 csillag helyett 3-ra módosítva is marad az 5)
Ha ez nem módosul, akkor miért lehet utólag a csillagok számát változtatni?

1 Likes

Igen, ez nagyon jó kérdés, mert tök félrevezető tud lenni!

1 Likes

Kedves Vicus!
Jelenleg is fel van tüntetve a márkáknál, ha valami CF vagy minden terméke vegán :). Ha nincs, akkor szóljatok nekünk és az admin tesz hozzá címkét nagyon szívesen, ha a mi értelmezésünk szerint is CF az adott márka.

https://kremmania.hu/markak/cimkek/cruelty-free

A plusz infokat egyébként általában azért törli az ezzel foglalkozó admin az adatlapokról, mert próbáljuk minél rövidebbre fogni a leírásokat, hogy ne kelljen annyit görgetni le az INCIkig meg a véleményekig.

Köszönjük a megértéseteket!

Kedves Fiorentina!
Sajnos, ez egy bug az oldalon, viszont minden héten rá szoktunk frissíteni, hogy jók legyenek a csillagok! :slight_smile:

2 Likes

Sziasztok! A Wet n Wild még benne van a cruelty free márkák között, viszont nemrég kiderült róluk, hogy Kínában is forgalmazzák a termékeiket, így tesztelnek állatokon.

Panaszok nevű spammer megszórta a reklámjával a vélemény szekciót. Jelentsétek!

Kedves Legallybrunette,
köszönjük, hogy szóltál!! Már mi is észrevettük és töröltük is! :slight_smile:

1 Likes

Köszi szépen :tulip: