Wow! Nagyon szép fénye van♡
https://kremmania.hu/kremek/farsali-jelly-beam Nem gondoltam, hogy highlighter még meg tud hatni, erre itt ez a kocsonya, és imádni való.
Az, szò szerint arany kocsonya . A fedèse fantasztikus, az előző cultbeautys bagban volt benne, de tùl aranysàrga volt nekem ès ezek a krèmes, zselès, folyèkony cuccok nagyon hamar tönkremennek, ìgy tùladtam rajta. Egyedül a Marc Jacobs dew drops, amit mèg őrzök
Teljesen oda vagyok érte:D, engem az ilyen extra, extrém, fura, sminkcuccokkal nagyon le lehet venni a lábamról.
Ne csináljátok ezt velem.
Aki szereti a Revolution márkár vagy kipróbálna ilyen terméket, nekik is van.
Igazán nagyon kedves vagy!
(Már korábban megnéztem…)
Mivel ronda szürke idő van ès a szabad napom pakolàssal telik , nèzegettem a highlightereket, itt egy- kèt swatch: az első nègy balròl jobbra bobbi brown , ès 2 ofra.
Random szépség:
Unikornis-bőr
Van nemzetközi szállítás…
Elég fapados a honlap, erre az infóra úgy találtam rá, hogy beraktam egy szemhéjpúdert a kosárba. Nem játszottam végig, hogy a rendelés menetét, tehát hogy konkrétan hozzánk szállítanak-e, azt nem tudom.
7 dollár egy szemhéjpúder és asszem 17valamennyi egy highlighter. De vannak pigmentek, ecsetek és folyékony rúzsok is.
Engem még Sydney Grace festékei érdekelnek… ne, ne nézd meg! Mondom ne!
És olyan krémesnek tűnnek, a swatchok alapján hasonlítanak a Nabla mattjaihoz.
Az a vicc, hogy néhány (öh… van az már nyolc is) éve nem szerettem a zöldet, pedig az akkori pasim Fradidrukker volt.
Ez a highlighter most eléggé megdobogtatta a szívem:
Tényleg nagyon szép!
Viszont komolyan mondom, egy 20 másodpercig néztem a képet, mire rájöttem, hogy nem egy nyakat látok, hanem halántékot.
Amúgy én a halántékra nem szoktam highlightert pakolni, de végül is, miért ne?
És akkor már miért ne az egész fejemre? A készletem megvan hozzá.
Kissé sok volt ez a hét.
Tènyleg, halàntèk, èn is nyakat vèltem làtni
Én csak az arccsontomra és az ORROMra.
De te találkoztál már velem, és igen, akkor is volt highlihter az orromon, szerintem nem világított az orrom hegye…