Highlighterek, kedvencek,swatchok, minden, ami fénylik 😍

Egyszerûen kellett nyitnom egy ilyen topikot is, mert nagy kedvenceim. A becca legújabb gyönyörűségével kívánok szép hétvégét minden tagnak :kissing_heart:bca141_becca_beccaxkhloekardashianblushandglowpalette_1560x1960-c2t1n

9 Likes

https://www.google.com/search?q=abh+sun+dipped+glow+kit&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjrj_6_pongAhVSzaQKHQ87CvgQ_AUIDigB&biw=1368&bih=657#imgrc=U1XKusteOlRp5M:
Nekem ő az abszolút kedvenc, ha por highlighterről van szó.

A folyékonyok közül pedig a cover fx a kedvenc. Nagyon sok oldalú darab. https://www.youtube.com/watch?v=_TxjM_YPeS4 Ez pl.egy nagyon jó videó 5 felhasználási módjáról. Nagyon megszerettem, és a matt alapozóimhoz is szoktam keverni.

Sőt még egy összefoglalót is írtam a highlighterekről:

És egy rövid videóban a saját gyűjteményemet is bemutattam: https://www.instagram.com/tv/BpmWXxmgJI-/

Azt hiszem itt a helyem a topikban:D:D

2 Likes

Mindenképp megnézem és elolvasom ahogy az időm engedi.:heart_eyes: Kérdeztétek , hogy miért olyan különleges a natasha denona szemfesték palettája. Most swatcholta egyet : 3 becca highlighter, és az ND mondója van a kezemen. Vajon melyik az ? 20190125_172450

Szerintem fentről a 2. a ND, mert sokkal fényesebb mint a másik 3 swatch.

Igen :blush: eltaláltad. Engem meglepett, hogy ilyen fényes. Lehet, hogy az ofrával kellett volna összehasonlítanom , mert annak is ilyen erős, fényes színe van . Azt hittem hogy a highlighterek erőteljesebbek, mint a szemfestékek.

1 Like

Melyik Ofra van meg neked? Pinkpandán most újra kaphatók az Ofra highlighterek, mindenképp szeretnék beruházni egy mini kiszerelésre. Eddig a Pillow Talk és Blissfull között dilemmázok. Nagyon tetszik még a Star Island és a Glazed Donut, csak nem lehet őket kisebb kiszerelésben kapni.

Pillow talk, blissful, rodeo drive, everglow, glow goals, beverly hills- ezek vannak. Csak 2-t szerettem volna kipróbálni, de le voltak árazva ,és ezért rendeltem többet.:see_no_evil: Még végig kell próbálgatnom nekem is .Amelyik nem tetszik , mehet tovább . Ha szeretnéd, szívesen készítek swatchokat.

1 Like

Köszönöm, swathoknak nagyon örülnék. Melyik szín a kedvenced?

Nekem az ABH Glow Kitek az etalon, főleg az Aurora, de a Catrice Kaviar Gauche-t, a L’Oreal Glow Mon Amour folyékony highlighterét és a Colourpop On the Cusp darabját is nagyon szeretem.
Már biztos mondtam, de egy Lovely Silverrel kezdtem… hááát, szép gyűjtemény lett, ahhoz képest, hogy anno úgy gondoltam, nem fog nekem tetszeni ez a termékkategória.:smiley:

1 Like

A legelső alulról felfelé: beverly hills - 5 árnyalat keveréke- amik a kézfejem felső részén vannak , pillow talk , rodeo drive, majd everglow egyenként, [20190127_221932|243x50(upload://f0Fck9ke27oIKPWazoExxxGSkXd.jpeg) holnap természetes fénynél biztosan jobban lehet majd látni. Eddig a beverly hills tetszik nem sárgás hanem enyhén rózsaszínes de mégsem hideg. 20190127_221932 legfelül pedig az ofra bronzer van

2 Likes

Gyönyörűek! Netes swatchokon a Rodeo Drive olyan arany sárgának tűnik, róla azért mondtam le, mert megvan a Laura Geller Gilded Honey és az is elég sárgás.

A Catrice fog a sírba vinni a trendkiadásaival!

Gyanútlanul bementem este a Müllerbe ceruzát venni a fiaimnak. Egy ideje ahányszor bemegyek a Müllerbe, mindig elnézek a Catrice és az Essence felé, hátha van valamilyen újdonság.
És akkor megláttam ezeket a highlightereket! Három árnyalat volt, és bár csak egyet akartam venni, végül ezt a kettőt nem tudtam otthagyni, de őszintén szólva már bánom, hogy nem vettem meg a harmadik színt is. Az egyébként rózsaszínesebbnek tűnt. Sajnos teszter nem volt kitéve.
Voltak ecsetek is, elhoztam ezt a púder ecsetet, és baromi jó!, a formája, a puhasága, minden.
Itthon kipróbáltam a highlightereket, hát a számat is eltátottam.

Tartósságól nyilván nem tudok nyilatkozni, de az állaga nagyon finom, puha, aes nincsenek benne nagy csillámok.
Szerintem gyönyörűek, legszívesebben belefürödnék, pedig én ilyet highlighterrel kapcsolatban még nem éreztem. :smiley::heart_eyes::heart_eyes:

A csomagolásban:

IMG_20190130_212733

Kinyitva (az egyikbe muszáj volt belenyúlnom, kipróbálás előtt). :smiley:
IMG_20190130_212927

Swatchok vaku nélkül:

IMG_20190130_213047

Vakuval (azért csillog az alkarom másutt is, mert az első próbát szétkentem rajta, egyébként nem porolós):

IMG_20190130_213200

Ui: mielőtt valaki megkérdezi igen, ceruzát is vettem. :smiley:

8 Likes

Gyönyörűek! :heart_eyes: A pénztárcám szerencséje, hogy nincs Müller a városunkban. De ha legközelebb Szombathelyen járok, le kell csekkolnom nekem is. Már a panban is csodásak! Az ecset is tetszik?

1 Like

Igen! Nem voltam biztos benne, hogy szükségem van-e még egy púderecsetre a meglevő 683 darab mellé, ráadásul olyan fura kialakítású a feje. De a tavalyi Caviar Gauche kiadás ecsetei is nagyon beváltak, a ferde mai napig a második kedvenc pirositó ecsetem. Aztán ahogy itthon kibontottam, és púder nélkül kipróbáltam az arcomon, meglepően arcra illő formája van. Alig várom, hogy péntek reggel sminkelhessek vele! :blush:

Jajdeszépek! Melyik Müllerben voltak?

Köki. De esküszöm, nem értem a Müllereket sem. Ma elmentem a Blahára, hogy megnézzem a harmadik színt (a Köki még nincs nyitva, mikor én tornára megyek), de az ottani Müllerben egyáltalán nem volt ez a trendkiadás.
Volt viszont az Essence-től új paletták (amik viszont a Kökiben nem voltak), abból az egyiknek nem tudtam ellenállni (Salut Paris). Volt teszter kitéve, és eléggé meggyőző volt. Nem Ho-ho-ho, de elég jó. Lehet, hogy délután kipróbálom a munkahelyemen. :slight_smile:

Kipróbáltam, ez egy kalap :poop: , nehogy pénzt adjatok érte! A három fényes elmegy, a mattok nagyon gyengék, pedig a swatchok nem tűntek rossznak. :thinking::confused:

IMG_20190131_163248

Szemen ennyit sikerült belőle kihozni. Mondjuk a 2 fényes rózsaszín tényleg nagyon szép, csak egy 9-es palettából ez nem túl jó arány, főleg, hogy 2 szín viszont egyáltalán nem is látszik…
IMG_20190131_163521

2 Likes

Köszi!
Fú, biztos nem megyek odáig, nekem nagyon messze van. Én se értem, annyira nevetséges, hogy olcsóbb márkàk cuccait úgy kell levadászni, hiába van akkora választék, boltonként különbözőek.

itt szhelyen szerintem ne keresd. szerdán voltam az északiba, ott IT pieces van, épp akkor töltötték fel. a déli meg amikor legutóbb voltam ott, határozatléan ideig technikai okok miatt zárva.

Összeszedtem a highlighter gyűjteményemet és megpróbáltam készíteni swatchokat különböző fényviszonyok között.

%5Bhu.upload_selector.default_image_alt_text%5D

%5Bhu.upload_selector.default_image_alt_text%5D

%5Bhu.upload_selector.default_image_alt_text%5D

%5Bhu.upload_selector.default_image_alt_text%5D

%5Bhu.upload_selector.default_image_alt_text%5D

%5Bhu.upload_selector.default_image_alt_text%5D

6 Likes

De jól összeszedtek, szép kis gyűjtemény. Nekem ebből a Becca Opálra fáj a fogam. De az ABH Glow kit tejesen kielégíti az igényeim jelenleg. Én a krémes highlightereket és a folyékonyakat amúgy nagyon megszerettem. Száraz bőrön nagyon jól működnek.

1 Like