Lehet, hogy kipróbálom
Én egy-egy fajta hajszínezőkről volt hogy rosszakat hallottam, de leginkább szőkéknél, pl a kék hajszínező zöldes-zöld színű lesz egy két hét után és nem jött ki szőke hajfestés után se az árnyalat.
Nemhiszem, hogy a feketevel gond lenne.
Egyebkent a kek szin szinte mindig bezöldül egy idő után, legyen az bármilyen festekkel festve
Ti hogyan tisztítjátok a Tengle teezeretek, vagy másolatotok? Nem tudom rendesen kimosni belőle a koszt. Örülnék valami hasznos tippnek.
Köszönöm.
Én kitudom szedni kézzel is (nem várom meg amíg sok lesz benne), de akad az olcsóbb boltokban ilyen kis kefe ami direkt arra való, hogy kiszedi a hajat. Majd folyékony szappanos vízzel öblítem.
Én is így szoktam :).
Nem a haj van beleragadva, hanem inkább csak kicsit piszkos. Nem tudom rendesen megfogalmazni De megpróbálom, hogy folyékony szappannal rendesen kimosom. Köszönöm
Tudtok ajánlani balzsamot és olyan hajápolót, amit nem szükséges kimosni? Nem kell drogériásnak lennie, csak legyen jó.
Szulfátmentes sampont használnék előtte.
Haj(vég)ápolót a L’Oreal Mythic oil-t rendelem újra már kb. 6 éve, imádom. Pedig nekem szőke festett hajam van, lapocka és derék között ér most. Tényleg nagyon jó!
De ha természetesebbet szeretnél, akkor kókuszolaj Azt is használtam. Bár a L’Oreal jobban bejött mert jobban beszívódik. Megnéztem a véleményemet róla krémmánián, egy éve fogyasztottam belőle a 2. üveggel, most a 3. van. Tényleg nagyon gazdaságos!
https://kremmania.hu/kremek/l-oreal-paris-l-oreal-mythic-oil
Bocsánat, pontosítok, nem hajvégápolóra gondoltam, hanem krém vagy spray állagú ápoló termékre. Amikor úgy érzem, hogy kevés a balzsam hatása és azt turbóznám.
De nagyon köszi a választ, már nézegettem ezt a terméket
Keratinos spray lehet a megoldás a fodrászkellékestől, nem kell kimosni és ápol. Én a helyedben nem a hajamra fújnám, hanem a tenyerembe és csak ott simogatnám bele a hajamba ahol megviseltebb.
Én a Mythic oil-t használom úgy, ahogy @Montelino írta. Tenyeremre teszek 4-5 pumpálást és belefésülöm az ujjaimmal.
Régebben használtam Gliss Kur spray-ket, nem volt rossz de emlékezetes sem maradt.
ha én ajánlanék valamit, akkor az igazából bármelyik sima spray cucc lenne a Gliss Kur-tól, kb. mind ugyanolyan, csak az illatuk más. Én most a Supreme Length-et nyúzom egy ideje mindennapokra, illetve a strandra vettem egy Purify & Protect sprayt, de azt azért mert kisebb, és elfér a trandtáskában. Tavaly a Supreme Length Serum spray-t (ez a kisebb kiszerelés) nyúztam strandra, meg hidegben a hajvégekre, de az annyira nem jött be.
Én már évek óta, az amúgy nagyon pénztárcabarát, amerikai Aphoge márkától használok több terméket is. Köztük - amig félhosszú hajam volt minden meches festés előtt, hogy felturbozzam a hajamat - a keratin felépìtőjüket is.
Ezen a honlapjukon át lehet tanulmányozni a termékeiket.
https://aphogee.com/
Most ezeket használom felváltva (altalaban heti 2-szer mosok hajat)
Balról az első, a Leave In a nem kiöblitendő (bármilyen hajápoló ezzel a felirattal “nem kiöblitendő”), mögötte a “hagyományos” balzsamjuk, mellette egy Joiko K-Pak reconstukció, előtte a 4. pedig egy intenziv, zöld teás antioxidáns hajápoló.
Én általában e-bay-en szerzem be, most már több angliai eladó is árulja ezt a nagyon olcsó, profi brand-et.
Gliss Kur-t én is vettem már, nem rossz, de olyan semmi extra. 1-2 évente mégis veszek egyet
Köszi szépen! Szuper, hogy még a beszerzési helyet is megírtad, utánanézek. Ez a Joico termék már sokszor szembejött velem.
*Szia Bella! Én már közel 7 éve hennával festem a hajamat. Utoljára két napja kellett a hajtöveket megigazítanom - elöl van egy ősz tincsem brrr- . Csak dicsérni tudom a kis szalmaszagú csodakutyulmányt, nagyon egészséges, fényes és erős lett a hajam tőle, a kémiai festéktől vékony és állandóan kopott volt. *
*Valóban hosszabb a procedúra, mint egy kémiai festéknél, de cserébe nem kopik és nem károsít- SŐT. Én teljesen egyszerű Cosmio-s hennából és indigóból keverem ki a kívánt színt, ami jelenleg egy mély, meleg barna, már-már feketés. 120-120gr mindkét porból csak citromlével és egy púpos ek. cukorral tejföl állagúra kikeverve 2-3 órát hagyom a hajon és kész. *
Kérdezz nyugodtan.
Szia! Nagyon szépen köszönöm a válaszod, privátban rád fogok írni, ha még is a henna mellett döntenék, de a mai nap folyamán vettem észre, hogy mennyire természetes a hajam színe, lehet inkább még sem fogom semmivel sem befesteni.
Ha mégis, kérek tőled tanácsot!
https://kremmania.hu/kremek/schwarzkopf-gliss-kur-oil-nutritive nekem ez bejött de a Joico engem is régóta foglalkoztat.
Úgy döntöttem rászánom magam a fejbőrradírozásra (legalábbis adok neki egy esélyt), amit kinéztem, a beautyjar BrainStorm-ja, a makeup.hu-n kapható de a KM-en nem találom, meg úgy általában sem (amazonon néztem, vélemény nincs hozzá).
A márka honlapja egész pofás, az alapján megvenném, de hátha valakinek személyes tapasztalata is van.