Hajápolás & Hajkezelések

Nekem a Subrina krém hozza ezt a hatást.

Nagyon drága, kevés kell belőle, az illata egy az egyben Pink Sugar, de hamar elillan.
Én a hátközépnél hosszabb hajamra egy fél diónyit viszek fel a töveket kihagyva.
Hagyom szikkadni és amikor már 80% száraz akkor formázom körkefével ettől 5-7 napig is tartja a formáját, nem nagyon kell rávasalni.
Ahogy tapasztaltam hő mindenképp kell hozzá, hogy megkapjam a kívánt hatást, szabad levegős szárítással nem lesz jó az eredmény.
Nekem szőkített, 100 gramm póthajjal dúsított séróm van.

Őt az illata miatt osztom meg Veletek. Fodrász kente a hajamra, ezért a hatásáról érdemben nem tudok mit írni. Ám az illata a legtökéletesebb kókusz :heart_eyes:

Megvettem ezt a pakolást és a hozzá tartozó sampont, balzsamot. Mellette a balea egy másik pakolását és egy rossmann argánolajat használok.
Általában nálam a hajápolás a “nem hiszek a tényleges változásban” kategória, de ezekkel a termékekkel tényleg sokkal jobb lett a helyzet, nem csomósodik annyira a hajam, pedig a fésűt nem használom többet. Köszönöm a tippet!

3 Likes

A sampon milyen egyébként? Múltkor szemeztem vele, de van többféle sampon most betárazva, így visszatettem :smiley:

Hú, nem tudom, sampon. Amilyen szépen tudnék egy arckrémről beszámolni, annyira nem tudok egy samponról. Következő hajmosásnál figyelni fogom, hátha tudok róla érdemben is mondani valamit.

1 Likes

Köszi. Igazából csak arra lettem volna kíváncsi, rendesen tisztítja e fejbőrt :slightly_smiling_face: A dm oldalán páran panaszkodtak erre. Illetve páran azt írták, hogy szerintük nagyon rossz illata van.

Nálam még csak az első tubus fog elfogyni, de szerintem elég jó. Duplán samponozok, egy darabig ő volt az első. Hát nem jött be, akkor úgy voltam vele, hogy elválnak útjaink. Aztán megcseréltem, és így már szuperül működik. :slight_smile:
Azt nem mondom, hogyha egyszer samponoznék, maximálisan meg lennek vele elégedve, de így igen.

1 Likes