Tudtok ajánlani szulfátmentes sampont? Váltanék kicsit extrábbra drogériás vonalról, megnézném van-e különbség. Mármint eddig nem szulfátmenteset használtam, hanem mindenfélét pl. Garnier, Cien, Nivea. Lakmé Teknia sampont nézegettem, de nem biztos, hogy be tudnám szerezni. (Rendelni nem akarnék 100 ml-t, mert ahhoz a szállítási költség tökre nem éri meg, 300 ml-t meg így elsőre nem vállalnám be.)
Az Alfaparf keratinos samponja volt az első amit kipróbáltam szulfátmentes samponok terén. Meg voltam elégedve vele, kellemes illata volt, nem szárította a hajam, picit hamarabb zsírosodott tőle a fejbőröm de esetemben ez nem lényeges, mert ígyis-úgyis hamar zsírosodik terméktől függetlenül. Fodrászkellékes üzletekben vagy fodrászszalonokban lehet hozzájutni.
Később kipróbáltam a Schwarzkopf Beology szulfátmentes hidratáló samponját mert épp akciós volt a Rossmann-ban és közben kifogytam az Alfaparf samponból. Ráadásul csupa 5 csillagos értékeléseket találtam róla Krémmánián így nem is nagyon hezitáltam hogy keresgéljek-e tovább vagy bajlódjak a rendeléssel. Szerencsére nem kellett csalódnom. Gyengéden tisztít, nem szárította ki a hajam, árban is kedvező (főként ha akcióban jutsz hozzá), az illata is kellemes, puha tapintású lesz tőle a hajam, egyelőre nem is gondolkozom más sampon vásárlásán.
Ezeket próbáltam eddig, egyedül az a probléma, hogy a Beology sampon 400 ml így ha mégsem válna be akkor elég sok mennyiség maradna rád.
Szia @Vicus, én ezt a “minden rossztól mentes” (0% => szilikon, sles, parabén, szulfátok, szinezőanyagok) micella vizes Biopoint használom. Nem tudom, hogy Mo-on kapható-e, itt nálunk szinte mindenütt, én pl. a Coop-ban vettem.
Nem tudom, sikerül-e feltöltenem a fotót (bocsi, de én már a “másként fiatal” korosztályhoz tartozom )
Pont ezt a Beology-t néztem ki De mivel még van egy kis samponom itthon, ezért szerintem megvárom, hogy akciós legyen. Remélem nekem is beválik majd.
Köszönöm szépen, felveszem ezt is a listára, jó lenne ha lehetne itthon kapni
Járok a fodrászomhoz esküvői hajakat fényképezni. Ezt a csodát muszáj megmutatnom!
Nekem a vaddisznósörtés kefe annak idején nagyon elektromossá tette a hajam, pedig szép fénye lett tőle, nem volt olcsó egy kefe, de nem tudtam emiatt használni :D. Neked hogy vált be?
Én véletlenül vettem ilyet és az ég világon semmit nem tapasztaltam vele kapcsolatban se pozitívat, se negatívat, csak azt, ha sietek és csak lekapok egy fésűt a polcról a boltban akkor lehet meglepődök a pénztárnál az árán:D.
Na igen régen hittem abban hogy ezek milyen jók egyszer hat ezret elköltöttem ilyen kefékre . Most egy ebelines Tangle Teaser szerű hajkefét használok, nagyon szeretem, kíméletes :).
Köszi a kérdést @Szandika!
Én továbbra is úgy vagyok vele, hogy tökéletes! Minden 1-2 hónapban újat veszek,mert nagyon hamar koszolódik. Nem tudnám elképzelni az életem nélküle, a hosszú&dús&gubancos hajamat nem húzza, fényes és sima lesz tőle minden alkalommal amikor fésülködök. Amióta rendszeresen vágatok a hajamból és használom a fésűt azóta egyáltalán nem töredezik !!
Sajnos nekem meg a Tangled fésük nem jöttek be, nagyon húzták a hajam és gubancos maradt tőlük. Sajnálom,hogy neked nem jött be a vaddisznósörtés hajkefe,de nem vagyunk egyformák
És az előzőt kidobod 1-2 hónap után?
Itt van egy jó videó a tisztításáról: https://www.youtube.com/watch?v=Iuq5Zal180k
Persze a víz nem tesz jót neki, de ha 1-2 hónap után amúgyis kidobnád, akkor végülis mindegy.
Igen, ki szoktam dobni amikor már nagyon szöszös meg hajszállas
Tudom, hogy lehet tisztítani, de már úgy se lenne olyan mint új korában, meg sok a macera vele, inkabb veszek egy újat helyette és megvan oldva.
Nagyon Sissis
Én egyébként továbbra is úgy gondolom, hogy a hajam a hajvasalástól néz ki úgy, ahogy alapból én szeretném, hogy kinézzen. Ehhez hozzátartozik, hogy szerencsére nagyon erős és sűrű hajam van, így nem tesz benne nagy kárt a hajvasaló hálisten. Annyi lányt látok, akinek kevés haja van és nagyon vékonyszálú és teljesen tönkre van menve a haja, de még így is mindennap kivasalja. Eddig csak sampont használtam, hajmosáshoz, ami szerintem kevés, de balzsamot nem tudok használni, mert úgy nagyon gyorsan zsírosodna a hajam. Hajolajat viszont használok, és nagyon szeretem a hatását, nekem a baleás bőven megfelel, puhítja a hajvégeket, nagyon jó az illata :). Amit még nagyon szeretek, az a Batiste szárazsampon, vészhelyzetekben nagyon nagy segítség lehet.
Ezt a szárazsampont hol lehet beszerezni? Drogériákban is, vagy csak online?
Én szoktam látni a dm-ben is.
Dm, Rossmann, Müller. Amúgy tényleg egy csoda, rengeteg szárazsamponon vagyok túl, és nem is gondoltam volna, hogy 3-4 napot is ki tudok húzni pluszban, ha jót választok.
Igen, dm-ben is kapni :).
Tesco-ban is van Batiste, én is szeretem, a Heavenly Volume változatot használom.
Igen, annyit számít a megfelelő szárazsampon :). Az egyik kedvenc termékem lett :). Én is 1-2 napig kitudom vele húzni, ráadásul frissen mosott hajérzetem lesz tőle. Én törölközővel szoktam megdörzsölni, valamint hajszárítóval egy kicsit beszárítani :). Csodaszer!